Aveți încredere în evaluări și recenzii la magazinele online?

Aveți încredere în evaluări și recenzii la magazinele online?
⏱️ 4 min read

Un lucru extraordinar despre cumpărăturile online este că evaluările și recenziile pentru articolele care vă interesează sunt disponibile cu ușurință, indiferent dacă este pentru un magazin obișnuit, cum ar fi Amazon sau dacă este un magazin de aplicații, cum ar fi Google Play Store sau Apple App Store. Dar aceste evaluări și recenzii influențează deciziile dvs. de cumpărare?

Am întrebat scriitorii noștri: „Aveți încredere în evaluările și recenziile din magazinele online?”

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Opinia noastră

Ada recunoaște că are încredere în evaluări și recenzii, dar nu orbește. Ea raportează că omite recenziile care conțin formulări precum „Minunat!” „Minunat” sau „Cel mai bun !!!!!!!” Ea caută feedback mai aprofundat, ținând cont însă că nici articolele cu cele mai bune recenzii nu sunt neapărat grozave și invers. „O analiză pozitivă / negativă puternică poate influența” ea pentru ceva care îi interesează, dar nu este adevărat invers.

Kenneth găsește recenzii online pentru magazine precum Amazon destul de inventive și nu cumpără multe lucruri fără a verifica mai întâi evaluările și a citi recenziile. „Cred că recenziile consumatorilor vă pot ajuta să identificați produsele false, precum și să aflați mai multe despre performanțele unui produs în domeniile cheie.”

Miguel apreciază atunci când magazinele îi anunță dacă un recenzent este sau nu un cumpărător verificat. „De cele mai multe ori aș mai citi recenzii pe un anumit produs de pe alte site-uri de la oameni care știu pentru ce ar trebui să testeze”, deoarece uneori întâlnește un produs excelent cu recenzii slabe, deoarece recenzenții nu știu cum să utilizeze produsele în mod corespunzător. El găsește acest lucru mai ales în cazul uneltelor electrice, aragazelor și vaselor de fermentare.

Andrew are încredere în recenziile online „În măsura în care par echilibrate și exacte într-un sens calitativ, ceea ce este adesea mai mult decât o chestiune de experiență și intuiție decât orice altceva.” El menționează indicatorii recenziilor scrise de roboți sau fabrici de recenzii, cum ar fi limbajul nespecific, gramatica slabă și lipsa detaliilor / tonului personal.

De asemenea, el consideră că este important să se uite la distribuția magazinelor. Dacă există în mare parte recenzii de cinci stele și de o stea și nu prea multe în mijloc, este un steag roșu pentru el. De aceea, el preferă să citească doar recenziile de trei și patru stele de la oameni care au avut doar probleme minore cu un produs.

Ernes constată că, atunci când a avut cunoștințe anterioare despre un produs, 90% din timp primește exact ceea ce a comandat, așa că are încredere în acele recenzii. Dar dacă încearcă ceva pentru prima dată, nu va lua aceste recenzii la valoarea nominală. În schimb, ține cont de alte recenzii sau urmărește videoclipuri de pe unboxing. În funcție de produs, el ar putea consulta un prieten cu mai multă experiență în produs sau vânzător. „De obicei, pot verifica dacă un furnizor este legitim verificând dacă sunt acreditați BBB.”

scriitori-opinie-magazin-online-magazin-de-aplicații

În ceea ce privește aplicațiile mobile, el le abordează în același mod, „Deși de obicei nu sunt la fel de minuțioasă decât dacă trebuie să plătesc pentru ele.” Dacă singurele recenzii disponibile sunt pe site-ul web al produsului, acesta ia în considerare recenziile pozitive și negative, chiar și atunci când procentajul împărțit este 80% pozitiv și 20% negativ.

Alex explică faptul că, dacă există multe recenzii, toți spun același lucru, fie că este pozitiv sau negativ, el va avea încredere în el. Ceea ce este prudent sunt „Recenzii solitare, extravagante, care sună ca reclamele Dr. John’s Cure-All Serum.” El filtrează recenziile false sau achiziționate cu ReviewMeta pe Firefox. Alex nu are deloc încredere în recenziile din App Store, așa cum par să fie „În primul rând, oamenii se plâng că software-ul nu face totul sub soare” sau să se plângă de procesul de dezvoltare.

De fapt, am avut un loc de muncă colectând recenzii Amazon pentru diferite produse și scriind recenzii cumulate. Și toate lucrurile menționate de ceilalți scriitori Routech.ro sunt 100% adevărate. De la oameni care nu înțeleg un produs, până la recenzii cumpărate, până la recenzii fără niciun punct intermediar sau care sunt mult prea largi Țin cont de toate aceste lucruri dacă voi avea încredere în recenzii sau nu.

Opinia ta

Desigur, acest lucru este ceva despre care aveți și păreri. Majoritatea oamenilor de azi cumpără cel puțin un lucru online. Ce părere aveți despre opiniile recenzorilor? Sunteți de acord cu scriitorii noștri care, uneori, sunt recenzori plătiți pe acest site? Aveți încredere în evaluările și recenziile din magazinele online? Spuneți-ne părerile dvs. în secțiunea de comentarii de mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x