Aveți nevoie de carduri? 5 dintre cele mai bune aplicații Flashcards pentru utilizatorii Android

Aveți nevoie de carduri?  5 dintre cele mai bune aplicații Flashcards pentru utilizatorii Android
⏱️ 4 min read

Pentru elevul obișnuit, o aplicație flashcard adecvată este o parte indispensabilă a vieții școlare. Sunt o parte cheie a materialului de învățare rapid și ușor. În loc de pagini de note, aceste aplicații vă ghidează prin materiale dificile folosind un hack de memorare eficient cunoscut sub numele de repetare spațiată. Ceea ce înseamnă asta este că înveți trecând peste cardurile flash în mod repetat, crescând încet timpul dintre intervale. Vă permite să vă amintiți informații „chiar înainte să le uitați”.

Există un număr aparent nesfârșit de aplicații flashcard pentru Android. Aceste aplicații reprezintă cel mai bun din grup – și toate sunt gratuite!

Cram.com

Acest Aplicația Cram.com este mai mult sau mai puțin o extensie a site-ului web. Conectați instrumentul la contul dvs. și acesta vă transferă materialele de studiu direct pe telefon. Aveți opțiunea de a crea o punte personalizată sau de a folosi o enormă 75.000.000 de flashcards diferite.

Cram vă permite să studiați în două moduri diferite. În „Mod Cram”, accesați rapid cardurile pentru a învăța cât mai repede posibil. Între timp, „Memorize Mode” ascunde cărțile cu care sunteți familiarizați, concentrându-vă în schimb pe orice aveți probleme cu memorarea. Aplicația este disponibilă pentru utilizare chiar și atunci când nu aveți acces la Internet.

AnkiDroid

flashcard-apps-ankidroid-app

AnkiDroid este una dintre cele mai populare aplicații flashcard pentru Android. Își împărtășește numele cu echipa AnkiDroid Open Source care a făcut-o disponibilă. În mod ideal, acest instrument este menit să fie compatibil cu aplicația desktop Anki. Utilizatorii Android pot adăuga informații din contul lor Anki sau pot crea flashcard-uri de direcționare folosind aplicația. În plus, Ankidroid vă permite să adăugați material din dicționar. Tehnologia text-to-speech este disponibilă și pentru utilizatorii de aplicații.

Quizlet

flashcard-apps-quizlet

Acest puternic instrument de memorare de la Quizlet este, de asemenea, extrem de partajabil. Pe lângă crearea propriilor pachete de carduri personalizate, puteți utiliza câteva milioane de carduri create de alți utilizatori Quizlet. Puteți împărtăși materiale de studiu colegilor de clasă. Dacă sunteți profesor, este minunat să vă ajutați să practicați clasa și să vă amintiți concepte înainte de testele importante.

Quizlet este o aplicație flashcard uimitoare, deoarece există atât de multe moduri diferite de utilizare. Este minunat pentru pregătirea SAT sau ACT, învățarea de limbi noi sau construirea vocabularului. Dacă se întâmplă să înveți o limbă nouă, Quizlet conține instrumente de pronunție.

Dictionary.com

flashcard-apps-dictionary

Vrei să-ți impresionezi profesorul cu eseurile școlare? Probabil că veți dori să vă familiarizați cu Dictionary.com oficial aplicația flashcard. Dintre diferitele aplicații flashcard pentru Android, Dictionary.com este probabil cel mai bun în scopuri de construire a vocabularului. Creați carduri personalizate sau examinați 70.000 de carduri preexistente. Împărtășiți-vă cardurile prin intermediul rețelelor sociale sau studiați în timpul liber, chiar și atunci când nu sunteți online.

Unul dintre cele mai bune aspecte ale acestei aplicații la îndemână este că o puteți ajusta în funcție de nivelul dvs. de clasă. Veți putea să memorați cuvintele în ritmul propriu, fără a vă simți pierdut sau confuz.

Super Flashcards

flashcard-apps-super-flashcard

Super Flashcards de la Hillman Works este probabil cea mai puțin cunoscută aplicație din această listă. Cu toate acestea, este o aplicație flashcards foarte bine concepută și atrăgătoare din punct de vedere vizual. Dacă aveți un cont Quizlet, veți găsi că aplicația Super Flashcards a fost creată având în vedere compatibilitatea; descărcați orice material de studiu Quizlet direct pe aplicație. Dacă nu doriți să importați carduri flash, puteți crea propriile cărți bazate pe imagini sau text.

Aveți opțiunea de a face o fotografie cu camera dvs. pentru a crea o carte flash sau a importa o imagine din galeria dvs. Puteți chiar să desenați o imagine pe ecran! Super Flashcards are două moduri: „Normal” și „Endless”. Normal vă arată cărțile la întâmplare; cu toate acestea, Endless vă ajută să construiți memorarea, concentrând atenția asupra oricărei cărți cu care aveți probleme.

Concluzie

Cine a spus că studierea trebuie să fie plictisitoare? Aplicațiile Flashcard ca acestea ajută la atenuarea monotoniei învățării, adesea folosind jocuri sau activități temporizate. Vă ajută să vă provocați, piratându-vă creierul în moduri care vă permit să învățați și să vă amintiți practic orice.

Aplicațiile flashcard v-au ajutat la pregătirea testelor sau eseurilor? Aveți instrumente sau tehnici de memorare preferate? Împărtășiți-vă gândurile și sugestiile în secțiunea de comentarii de mai jos!

Credit de imagine: Flashcards

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x