Bara de activități nu funcționează în Windows 10? Iată soluțiile

Bara de activități nu funcționează în Windows 10?  Iată soluțiile
⏱️ 4 min read

Bara de activități este una dintre cele mai importante și predominante caracteristici de pe desktopul dvs. Windows 10. Puteți face referire la aceasta ca „Bara de pornire”, care este o greșeală din punct de vedere tehnic. Dar nu vă faceți griji, înțelegem.

Când bara de activități încetează să mai funcționeze, aceasta vă inhibă grav experiența Windows 10 și se poate simți extrem de restrictivă. Așadar, am căutat o grămadă de remedieri pentru o bară de activități defectă care să vă ajute.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

1. Realizați o modificare de registru

Această corecție implică efectuarea unei mici modificări la o cheie de registry din folderul „WpnUserService”.

Pentru a face acest lucru, deschideți Editorul registrului. (Puteți doar să tastați regedit din meniul Start sau apăsați Victorie + R.)

Faceți clic pe bara de căutare din partea de sus a ferestrei editorului de registry și introduceți următoarea cale:

De aici, în panoul din dreapta, faceți dublu clic pe „Start” DWORD, schimbați valoarea în „4”, apoi faceți clic pe OK.

Reporniți computerul și vedeți dacă bara de activități revine la normal.

2. Mutați totul într-un cont nou

O altă soluție populară – deși mai radicală – aici este crearea unui nou cont de administrator și, dacă totul funcționează bine cu asta, mutați toți biții din directoarele dvs. personale peste.

Mai întâi, puneți toate fișierele dvs. personale din contul defect într-un loc sigur, unde nu vor fi șterse. (Unitatea de disc externă este întotdeauna bună.) După ce ați făcut acest lucru, ștergeți contul problematic și creați unul nou folosind aceleași detalii.

Pentru a crea un cont de administrator nou, apăsați Victorie + Eu -> Conturi -> Familia și alte persoane -> Adăugați pe altcineva pe acest computer. Urmați instrucțiunile pentru a vă crea un cont.

După ce ați creat contul, sub titlul „Familia și alte persoane”, faceți clic pe acel cont și faceți clic pe „Schimbați tipul de cont”, apoi pe „Administrator” în meniul derulant.

Bara de activități nu funcționează Tipul de cont Windows 10

Conectați-vă la acest cont, mutați toate fișierele personale din locul sigur și bucurați-vă!

3. Dezactivați serviciile terților

Aceasta durează puțin până se finalizează, dar vă va ajuta să aflați dacă o aplicație terță parte ar putea fi de fapt ceea ce vă dă probleme. presa Victorie + R, apoi tastați msconfig în caseta Run.

Bara de activități nu funcționează Windows 10 Msconfig

Apoi, faceți clic pe fila Servicii, dezactivați mai multe servicii non-Microsoft folosind casetele de selectare, apoi reporniți computerul. Bara de activități funcționează acum? Dacă nu, reveniți la fereastra msconfig (și fila Servicii), reactivați serviciile pe care le-ați dezactivat și dezactivați alte servicii care nu sunt Microsoft, reporniți computerul și verificați din nou bara de activități.

Repetați această procedură până când sperăm că bara de activități începe să funcționeze din nou. Odată ce a reușit, reactivați fiecare serviciu unul câte unul până când nu mai funcționează din nou. În acel moment ați găsit serviciile vinovate! Dezactivați-l din nou și sunteți bine să plecați.

4. Reînregistrați aplicațiile în Powershell

Multe aplicații Microsoft sunt introduse în sistemul de operare și pot avea tot felul de efecte ciudate și neașteptate în restul Windows 10. O parte nedorită. efectul poate fi componentele desktop defecte, cum ar fi bara de activități.

Bara de activități nu funcționează Windows 10 Powershell

Pentru a remedia acest lucru, faceți clic pe butonul Start, tastați powershell, apoi faceți clic dreapta pe acesta în rezultatele căutării și faceți clic pe „Rulați ca administrator”,

Apoi, introduceți următoarea comandă și apăsați Enter:

Odată ce procesul este finalizat, reporniți computerul și, sperăm, bara de activități va fi din nou în acțiune.

Concluzie

Există o mulțime de motive pentru care bara de activități Windows nu funcționează, iar soluțiile nu sunt întotdeauna atât de evidente. Dacă cele de mai sus nu funcționează pentru dvs. și reușiți să găsiți o soluție alternativă, atunci ce așteptați? Luați-ne în comentariile de mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x