Bara de activități Windows 11 pentru a recupera funcționalitatea de glisare și plasare

⏱️ 2 min read

  • Se zvonește că Microsoft va aduce înapoi funcția de glisare și plasare în bara de activități Windows 11.
  • Caracteristica poate apărea în următoarea actualizare a caracteristicilor Windows 11.
  • Suportul de glisare și plasare din bara de activități ar putea ajunge mai întâi pentru Insiders în lunile următoare.

Se pare că Microsoft lucrează pentru a aduce înapoi capacitatea de a glisa și plasa fișiere în bara de activități pe Windows 11. Pe lângă noile funcții și multe îmbunătățiri, Windows 11 include și o nouă versiune a barei de activități, care poate arăta la fel pentru majoritatea utilizatorilor, dar multe lucruri s-au schimbat, iar unele dintre ele nu au fost bine primite.

Poate una dintre cele mai mari plângeri ale noii bare de activități este că nu mai este posibil să trageți și să plasați elemente pentru a le fixa în bară sau trageți fișierele pe butonul aplicației pentru a maximiza fereastra pentru a deschide fișierul. Cu toate acestea, se pare că Microsoft ascultă feedback (prin Deskmodder) și plănuiți să inversați unele dintre limitări, inclusiv readucerea capacității de a arunca elemente în bara de activități.

Nu este clar când va reveni această funcționalitate, dar se zvonește pentru următoarea actualizare a caracteristicilor Windows 11 (versiunea 22H2), pe care compania intenționează să o lanseze în toamna anului 2022. Ca de obicei, Microsoft va testa mai întâi suportul cu Insiders cu dispozitive. înscris pe canalul Dev în lunile următoare.

Deși acum auzim despre această inversare, funcția de glisare și plasare a fost descoperită în versiunile timpurii de dezvoltare ale Windows 11. Cu toate acestea, era o caracteristică de care aveai nevoie pentru a o activa folosind registry.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...