1619385544 840 560

Bătălia împotriva Iadului Doomului revine la Android cu „Mighty Doom”, deja în acces timpuriu

Doom s-a născut în 1993 în cadrul ID Software și în mintea creativă a lui John Carmack și John Romero, când MS-DOS a fost sistemul care a permis rularea majorității jocurilor de pe piața computerelor. Nu a durat mult să devină un clasic instantaneu, deși Doom II a fost titlul care l-a catapultat direct la stele.

De atunci, încă șapte jocuri (fără a lua în considerare spin-off-urile) au trufat o saga care este, precum indică ultimul său titlu, etern. Acum, Doom urmează să aterizeze din nou pe Android cu un nou titlu de la Bethesda. Acest titlu nu este altul decât „Mighty Doom ‘ și se află deja în faza de acces timpuriu în Noua Zeelandă.

Doom gratuit, overhead și cu achiziții

Early Access este una dintre ultimele etape înainte de lansarea finală a oricărui joc în restul lumii. Consta in un noroc de lansare soft care permite testarea jocului dincolo de beta și într-un grup mai mare de utilizatori, pentru a putea șterge toate detaliile și a verifica funcționarea hărților, dinamicii și a tuturor tipurilor de unelte interne.

„Mighty Doom” este, așa cum am spus deja, în faza de acces timpuriu și doar câțiva selectați din Noua Zeelandă se pot bucura de el în acest moment, dar avem deja câteva informații pe care să le luăm la gură în timp ce jocul este eliberat definitiv. Știm, de exemplu, că „Mighty Doom” va fi un joc gratuit.

„Mighty Doom” va oferi jocuri ușoare în zone recunoscute din alte jocuri din saga Doom și care le va permite jucătorilor să se bucure de ea pe verticală. Va fi „shooterul” clasic al unei vieți, deși acum nu vom juca la prima persoană, ci mai degrabă vom avea o perspectivă aeriană care va oferi o vedere superioară a hărții fiecărei faze, putând să se deplaseze prin ea trăgând și ucigând toți dușmanii.

Noul „Mighty Doom”, foarte „arcade” atunci când vine vorba de primirea de noi tipuri de arme și atunci când avansează prin hartă, va avea diverse obiecte care vor îmbunătăți durabilitatea și alte concepte. Și da, vom avea șefii finali cu care să ne confruntăm la sfârșitul fiecărei hărți de titlu. Totul indică faptul că va fi un free-to-play cu achiziții în interior. Vom vedea cât de influente sunt aceste achiziții atunci când vine vorba de a avansa cu ușurință prin titlu. Așteptăm să fie lansat în mai multe teritorii pentru a-l putea testa.

Mighty DOOM (Acces anticipat)

Mighty DOOM (acces anticipat)

  • Preț: Gratuit (achiziții în interior)
  • Dezvoltator: Bethesda Softworks
  • Descărcați-l de la: