Beneficiați de 149 dolari de reducere pentru MacBook Pro Apple 13 ″ din 2020 cu cip M1

Beneficiați de 149 dolari de reducere pentru MacBook Pro Apple 13 ″ din 2020 cu cip M1

⌛ Reading Time: 2 minutes

Este posibil să fi citit despre noile Mac-uri și iPad-uri cu cipul M1 și s-ar putea să fi crezut că obținerea unuia va depăși posibilitățile dvs. Dar nu în timpul primei zile Amazon. În această tranzacție timpurie, puteți obține MacBook Pro Apple 13 ″ 2020 cu cip M1 la o reducere uimitoare de 149 USD.

Cipul M1 cu un GPU cu opt nuclee oferă viteză și putere liniei Apple. Acesta adaugă de până la 2,8 ori performanța procesorului și de până la cinci ori viteza grafică. Motorul neuronal avansat aduce învățarea automată de până la 11 ori mai rapid.

MacBook Pro Apple 13 ″ din 2020 cu cip M1 este livrat cu macOS Big Sur preîncărcat. În timp ce M1 adaugă beneficii excelente de performanță, aplicațiile implicite au primit și actualizări. Cu toate acestea, nu vă limitați la aplicațiile macOS, deoarece puteți utiliza și aplicațiile dvs. preferate iOS și iPadOS pe MacBook Pro. Este cel mai bun din ambele lumi.

MacBook Pro are, de asemenea, cea mai lungă durată de viață a bateriei de pe orice Mac până în prezent. Durează până la 20 de ore pentru a fi sigur că vă va servi pe tot parcursul zilei. Răcirea activă va susține performanța și pe tot parcursul zilei. Obțineți spațiu de stocare SSD de 2 TB cu până la 3,3 GB pe secundă la viteze de citire secvențiale folosind acest Mac.

Imaginile vor avea negru profund, alb strălucitor și culori vibrante pe afișajul Retina. Utilizați camera FaceTime HD pentru apelurile dvs. cu zoom și asigurați-vă că toată lumea vă va auzi bine cu microfoane de calitate studio. Acest Mac are încă și Touch Bar.

Reduceți 150 USD și plătiți doar 1.149,99 USD pentru un MacBook Pro Space Space sau Silver 256 GB. Plătiți doar 1.349 USD pentru un Silver sau Space Space de 512 GB.

MacBook Pro Apple 13 ″ 2020 cu cip M1

Routech.ro poate câștiga comision pentru produsele achiziționate prin intermediul linkurilor noastre, ceea ce sprijină munca pe care o facem pentru cititorii noștri.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.