BgEraser: tăiați fundaluri foto folosind AI

BgEraser: tăiați fundaluri foto folosind AI
⏱️ 7 min read

Acesta este un articol sponsorizat și a fost posibil de către BgEraser. Conținutul și opiniile reale sunt singurele puncte de vedere ale autorului care își menține independența editorială chiar și atunci când o postare este sponsorizată.

Cu toată lumea care intră în jocul de comerț pe Internet în 2020, mai ales după blocare, este doar o chestiune de timp înainte de a trece la nivelul următor și de a începe să devii serios cu privire la modul în care prezinți fotografiile cu mărfurile tale. De asemenea, în mediul general al rețelelor sociale, este, de asemenea, obișnuit, după un anumit punct, să începeți să vă prezentați serios.

O parte integrantă din aceasta nu arată fotografii cu bucăți din gospodăria ta neîngrijită sau îmbrăcăminte nedorită în fundal. Acest lucru este considerat neprofesionist (sau doar prea multă informație) și, dacă doriți să fiți luat în serios și să vindeți unele bunuri, este timpul să vă pregătiți bine pentru a vă edita mediile. Aici este un instrument de economisire a timpului BgEraser îl poți folosi pentru a tăia fundaluri de fotografii cu inteligență artificială.

Ce este?

BgEraser este un instrument grafic online care folosește AI pentru a detecta și tăia fundaluri foto. Acesta nu este doar un instrument de selecție ca o baghetă magică. Este un instrument inteligent care detectează oamenii și produsele dintr-o imagine și face treaba pentru a afla ce piese ale imaginii sunt produse sau persoane și care sunt fundalul inutil. După procesare, vi se prezintă o imagine care este un PNG transparent al imaginii dvs. cu fundalul eliminat. Aceasta este teoria.

În practică, această radieră de fundal face o treabă uimitoare de a separa fundalul și prim-planul și de a vă face o imagine utilizabilă pe care o puteți utiliza în comerțul dvs. și în rețelele sociale. Să aruncăm o privire mai atentă.

Decupați fundaluri foto

În esență, acesta este un instrument foarte simplu pentru o singură lucrare. În primul rând, încărcați o imagine sau imagini.

Apăsați butonul Start, imaginile sunt procesate, iar fundalul este înlocuit cu transparență. Indiferent de formatul de fișier pe care l-ați încărcat, puteți descărca un fișier PNG pentru a vă permite să păstrați transparența.

Bgeraser Descarcă imaginea

Puteți utiliza fișierul într-un strat al unui program grafic și puteți pune alte lucruri în spatele subiectului, cum ar fi modele, culori plate, orice doriți. Acest lucru este literalmente tot ce există în acest instrument de ștergere de fundal.

Bgeraser Baseball Înainte

Evident, funcționează mult mai bine cu imagini clare și imagini în care subiectul nu are o culoare foarte asemănătoare cu fundalul. Se așteaptă o mulțime de AI dacă subiectul și fundalul sunt de aceeași culoare – chiar și un om nu ar putea alege asta.

Bgeraser Baseball După

Cu toate acestea, imaginile de testare, unele furnizate de dezvoltator și altele ale noastre, au fost cele mai impresionante.

Da, a existat uneori un halo subțire de pixeli întunecați în jurul imaginilor subiectului mai deschise și, deși acest lucru nu este perfect, nu este oribil. De fapt, în majoritatea cazurilor ajută la integrarea subiectului cu noul său fundal, mai ales dacă este întuneric.

Linia subțire Bgeraser

Dacă adăugați imaginea la un program grafic și începeți să puneți imaginile în fundal, veți vedea în curând cum funcționează. Faceți-mi fotografia de pasăre, pe care nu am editat-o ​​în mod deliberat pentru contrast.

Bgeraser Bird Înainte

Evident, perfecțiunea se poate obține cu adevărat numai prin mascarea manuală a formei, desenând în jurul ei. Acest lucru consumă foarte mult timp și dacă trebuie să scoateți fundalul din 30 de imagini pentru paginile dvs. de comerț electronic, atunci s-ar putea dovedi incredibil de plictisitor.

Bgeraser Bird After

Desigur, cu cât imaginile sunt cu rezoluție mai mare, cu atât devine mai fină și mai invizibilă acea linie. Pentru utilizatorii profesioniști cu volume mari de imagini, este logic să procesați imagini la rezoluții mari și apoi să le convertiți în serie la rezoluția ecranului pentru o calitate superioară.

Bgeraser Bird Moon

Dar, după cum puteți vedea, dacă priviți cu atenție, această imagine originală a fost cu adevărat necontrastată și BgEraser a făcut încă o treabă destul de bună. Se plasează bine cu noul strat de fundal. Pentru a face acest lucru cu adevărat mai clar, este nevoie doar de un mic touchup manual.

Având în vedere prețul și ceea ce obțineți, acesta este un economisire de timp masiv. Chiar și pentru utilizatorii obișnuiți, aceasta este o tehnologie excelentă pentru a economisi timp și a vă spori profesionalismul în prezentarea imaginilor dvs. În plus, cu cât economisești mai mult timp procesând imagini, cu atât poți petrece mai mult timp vânzând produse sau îmbunătățind profilul tău de socializare.

Unde să-l obțin

BgEraser este disponibil online și gratuit pentru a tăia fundaluri de fotografii fără a vă înscrie, rămânând în anumite limite. Fișierele trebuie să fie mai mici de 2Mb, lățimea și înălțimea trebuie să fie mai mici de 700 × 700 și pot fi utilizate numai extensiile de fișiere .jpg, jpeg și png. Vă puteți înscrie pentru un cont gratuit și puteți crește aceste limite la 5Mb și 2000 × 2000.

La un nivel Pro pentru o taxă lunară modestă, puteți ridica aceste limite la imagini de peste 2000 de pixeli. Există trei benzi de preț pentru imaginile cu rezoluție super ridicată: 5 USD vă oferă 50 de imagini pe lună, 9,99 USD vă oferă 199 de imagini pe lună și, în cele din urmă, 29,99 USD vă oferă 999 de imagini colosale pe lună. Dacă nevoile dvs. sunt mici sau mari, serviciul este scalabil.

De asemenea, dacă aveți nevoie de mai multe îmbunătățiri în abilitățile dvs. de editare foto, verificați cum să adăugați un filigran fără Photoshop și să decupați imagini în Photoshop.

Legate de:

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x