Biomuri noi Minecraft 1.19: Lista completă a terenurilor disponibile în The Wild Update

New Biomes in Minecraft 1.19 The Wild Update
⏱️ 9 min read

Minecraft 1.19, The Wild Update, aduce noi aventuri și mai multă explorare în lumea blocky a jocului. Una dintre cele mai interesante adăugiri este aceea că aduce o listă nouă de biomuri, în care jucătorii pot să umble și să descopere noi plante, animale și resurse utile. Acestea includ, printre altele, Biomele Mixte, Multifloral și Floral, Biomele de Tundra, Biomele de Pădure și Multicorp, Biomele de Câmpie, Biomele de Savană, Biomele de Climat Oceanic și Multistrat. Fiecare biome are propriile sale caracteristici și obiecte de colectat, astfel încât jucătorii pot petrece mult timp descoperind și jucându-se în lumea Minecraft. The Wild Update este cu siguranță un must-have pentru toți fanii acestui joc.

Actualizarea Minecraft 1.18 continuă să facă titluri din cauza generației sale mondiale care îi schimbă jocul. Dar asta nu este suficient pentru a împiedica jucătorii să se entuziasmeze de Minecraft 1.19: The Wild Update. Miza este mare pentru această actualizare după succesul 1.18 și, după cum arată, nu vom fi dezamăgiți. De la noile mafiote la funcții interesante, sunt multe de așteptat cu următoarea versiune de Minecraft. Dar, deocamdată, să ne concentrăm pe noile biome viitoare din actualizarea Minecraft 1.19. Lista noastră conține niște biomi confirmați și speculați pe care vă puteți aștepta să le găsiți în edițiile Minecraft Bedrock și Java. Dar dacă nu ați încercat încă cea mai recentă actualizare, utilizați cea mai bună listă de semințe Minecraft 1.18 pentru a profita la maximum de ea. Acestea fiind spuse, haideți să cercetăm și să explorăm toate noile biomi pe care le va oferi Minecraft 1.19 The Wild Update.

Noi biomi în actualizarea Minecraft 1.19 (2022)

Lista noastră de biomi nu este clasată în niciun fel. Prin urmare, puteți explora diferitele biomi în funcție de interesul dvs. folosind tabelul de mai jos.

peșteri adânci și întunecate

După cum sugerează și numele, acest biom a fost inițial planificat pentru actualizarea 1.18 Caves & Cliffs Part 2. Dar din cauza întârzierilor de dezvoltare, vom vedea în sfârșit acest nou biom în actualizarea Minecraft 1.19. Peșterile adânci și întunecate sunt cel mai periculos tip de peșteri din joc. ei apare numai sub Y = -1 nivelul de inaltime.

Spre deosebire de alte biomi de peșteră, inclusiv peșterile Lush și Semințele de peșteră de stalactite adăugate recent, peșterile adânci și întunecate nu vor avea surse de lumină sigure, cum ar fi lava. Cu toate acestea, puteți găsi licheni strălucitori în anumite locuri din peșteră. În ceea ce privește mafioții, nu trebuie să-ți faci griji că te întâlnești cu o viță de vie în întuneric. Obișnuitele gloate ostile nu apar aproape niciodată în întunericul adânc. Cu toate acestea, există ceva mai sinistru (mai multe despre asta mai jos) de care ar trebui să vă faceți griji în acest întuneric.

Orașe antice

În interiorul peșterilor adânci și întunecate, uneori, poți găsiți o structură numită orașe antice. Cel mai simplu mod de a observa această structură este prin cărămizile emblematice de ardezie și blocurile de sculk. Urmărirea blocurilor ascunse vă poate duce uneori la o structură asemănătoare unui castel care este casa Gardianului.

paznic este un boss mob extrem de amenințător în minecraft 1.19. Este, de asemenea, primul mob orb din joc. Doar prezența Gardianului face peșterile adânci și întunecate unul dintre cele mai bune noi biomi din actualizarea Minecraft 1.19. Dar să-l învingi pe Guardian nu este o joacă de copii. Este imun la daunele provocate de foc, lavă și chiar înec. De asemenea, chiar și daunele de cădere și daunele de explozie nu le afectează prea mult.

Guardian în Minecraft

Pe teritoriul său, ești afectat de un efect de întuneric, care reduce luminozitatea jocului pentru jucător. Wardenul atacă apoi jucătorul pe baza sunetului și vibrațiilor pe care le emite. El te poate ucide cu doar două lovituri, chiar dacă ai armură completă de netherit. Așa că, spre deosebire de orice altă luptă cu gangsteri, trebuie să te bazezi pe ascuns și pe simțul jocului mai mult decât pe abilitățile tale de luptă. Din fericire pentru tine, avem deja un ghid pentru a-l învinge pe Guardian în Minecraft.

Noul biom de mlaștină

Pe partea nu atât de sinistră a lucrurilor se află mlaștini pe lista noastră de noi biomi din Minecraft. Da, avem deja mlaștini în joc, dar dacă suntem sinceri, nimănui nu-i plac. Având în vedere asta, dezvoltatorii Minecraft ne oferă acum o nouă variantă a mlaștinii biomul.

Mlaștini noi în Minecraft 1.19 Biomes

Dar înainte de a ajunge la asta, mlaștinile originale primesc și o nouă mafie numită Broaște în Minecraft. De asemenea, au ouă, mormoloci și variante de culoare care creează o experiență destul de mare în jurul lor. Puteți folosi chiar și broaște pentru a crea un bloc nou numit „Froglight” în joc. În plus, generează și mlaștinile licuricii noapteafăcându-i mai primitori ca niciodată.

Mlastina Mangrove

Ca o variantă a biomului de mlaștină, viitoarea actualizare Minecraft 1.19 ne oferă un biom de mangrove. Arată ca o combinație de biomi de junglă și mlaștină. Puteți găsi mangrove, blocuri de noroi, broaște calde și licurici în acest biom. Dar dintre acest grup, cea mai interesantă parte a acestui biom sunt copacii săi.

Sămânță cu biom imens de mlaștină de mangrove

Spre deosebire de copacii existenți în joc, mangrovele se bazează pe un propagulu pentru a crește. Și sunt prima varietate de copaci care pot crește sub apă și, de asemenea, au rădăcini. De asemenea, puteți vedea cum acest copac se adaptează și se înfășoară în jurul său oriunde se reproduce sau crește. Dacă sună interesant, puteți folosi ghidul nostru pentru a afla tot ce trebuie să știți despre biomul mlaștinilor de mangrove.

Noi biomi speculați în Minecraft 1.19

Dincolo de biomii deja confirmați, există și unele zvonuri și speculații despre alți biomi. Iată o listă a presupunerilor noastre cu privire la viitoarele biomuri și modificările bazate pe biomi în următoarea actualizare.

Noua Minecraft Birch Forest Concept Art
Pădurea de mesteacăn Concept Art minecraft 2021 live
  • păduri de mesteacăn puteți obține câteva caracteristici suplimentare și modernizare structurală pentru a le face mai interesante. Așteptăm cu nerăbdare lemnul gol, copacii mai înalți și plantele noi.
  • Orașe din junglă și mlaștină De asemenea, este posibil să găsiți o modalitate de a intra în joc în actualizarea Minecraft 1.19. Avem deja modele pentru săteni din aceste două biomi în joc. Și odată cu confirmarea cabanelor de noroi și a lemnului de mangrove, este posibil să vedem sate de mlaștină, urmate de sate din junglă în noua actualizare.

Pregătește-te să explorezi noi biomi în Minecraft 1.19

Între frumoasele Mountain Seeds din Minecraft 1.18.2 și viața sălbatică reînnoită din Minecraft 1.19, cu siguranță sunt un mare fan al acestuia din urmă. Și din moment ce actualizarea este în faza incipientă de testare, doar zgâriem suprafața. Cine știe ce altceva am putea afla pe măsură ce se apropie data lansării. Între timp, avem și un ghid pentru biomurile Minecraft existente, dacă nu le-ați explorat încă pe toate. Arată chiar mai bine decât de obicei dacă activați cele mai bune shadere pentru minecraft 1.18.2 în cea mai recentă actualizare. Cu toate acestea, poate fi necesar să instalați Optifine pe Minecraft 1.18 pentru a începe. Revenind la actualizarea Minecraft 1.19, sunt multe de despachetat aici. Așa că nu uitați să ne spuneți la ce altceva vă așteptați de la noua actualizare Wild în comentariile de mai jos. Cine știe, caracteristica ghicită s-ar putea să ajungă în actualizare, care va veni mai târziu în acest an.

Actualizarea Minecraft 1.19, numită și The Wild Update, continuă seria de inovații și modificări ale jocului, aducând cu ea noi biomi și funcții interesante. Peșterile adânci și întunecate, orașele antice și biomul de mlaștină Mangrove sunt doar câteva dintre noile adăugări în joc. Deși mai există și alte biomi încă neconfirmate, așteptările sunt înalte pentru această actualizare după succesul 1.18. Jucătorii sunt entuziasmați să exploreze aceste noi lumile și să descopere tot ceea ce Minecraft 1.19 are de oferit.
Încheiem aici această postare plină de informații captivante din lumea tehnologiei. Sperăm că articolele noastre v-au ajutat să rămâneți la curent cu cele mai recente tendințe și să explorați noi idei și inovații. Până data viitoare, continuăm să descoperim și să împărtășim cele mai bune soluții tehnologice pentru a îmbunătăți viețile noastre de zi cu zi. Vă invităm să urmăriți în continuare blog-ul nostru și să ne împărtășiți gândurile și comentariile voastre. La revedere!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x