Birourile permanente sunt mai bune pentru sănătatea ta?

Birourile permanente sunt mai bune pentru sănătatea ta?

⌛ Reading Time: 3 minutes

De când Internetul a devenit un loc atât de suculent, oamenii stau la computerele lor mult mai mult decât obișnuiau. Creșterea proporțională cu locurile de muncă la birou înseamnă că o mare parte a populației își petrece cel puțin o treime din zi așezându-se la un birou. Ne ridicăm și ieșim din ce în ce mai puțin. Indiferent de opinia dvs. despre acest lucru, a sta jos pentru perioade lungi de timp nu este tocmai cel mai bun lucru de făcut corpului dumneavoastră. Acesta este motivul pentru care unii oameni au decis să achiziționeze birouri în picioare, care sunt pur și simplu birouri care pot fi utilizate doar atunci când sunt în picioare. Întrebarea pe care trebuie să ne-o punem acum este: sunt acestea mai bune?

Justificarea

Așezarea pe perioade lungi de timp a fost cunoscută a fi cauza varice, embolii pulmonare, și boala de inima. Practic, dacă sunteți la computer toată ziua, așteptați-vă să trăiți o durată de viață mult mai scurtă decât oamenii în aer liber care fac jogging din când în când.

Pentru a lupta împotriva efectelor șederii, unii inovatori au pregătit un concept cunoscut sub numele de birou permanent. Marketingul din spatele unui astfel de birou spune că sunt concepute astfel încât să puteți regla cât de mult vă ridicați în picioare și să vă așezați, prevenind toate bolile urâte care vin doar cu așezarea. Starea în picioare arde mai multe calorii (deoarece vă susțineți greutatea pe picioare) și favorizează un flux sanguin mai sănătos (mai ales dacă scaunul pe care ați stat are margini ascuțite).

Dar sunt aceste afirmații complet exacte? Să aruncăm o privire asupra modului în care vă poate face rău să stați în picioare pentru perioade lungi de timp.

Stând în picioare cauzează și varice

Dacă doriți să evitați venele de păianjen să vă târâți pe picior, aparent în picioare timp de câteva ore nu o va rezolva. Chiar dacă biroul pe care îl achiziționați are o înălțime reglabilă, chiar vă veți deranja să reglați înălțimea la fiecare oră sau cam așa? Studiul legat de la Universitatea Cornell afirmă, de asemenea, că birourile statice nu prea îți ajută postura. Trebuie să vă ajustați postura pentru a vă putea înclina spre ecran. Deoarece vă aplecați dintr-o poziție în picioare, acest lucru vă pune mai multă tensiune decât ar face-o dintr-o poziție așezată.

Extinderea încheieturii mâinii este, de asemenea, o problemă, care duce la o postură slabă a încheieturii mâinii și, în cele din urmă, la un risc crescut pentru sindromul de tunel carpian (da, mai mult decât ați face dacă ați sta) Persoanele studiate de universitate au arătat că birourile stand-stand nu sunt, în general, folosite mai mult de 15 minute pe zi în poziție în picioare. Utilizarea poziției în picioare scade brusc din prima zi, oamenii abandonând în cele din urmă întregul concept de picioare după o lună.

Vă durează mai mult să vă faceți treaba

stand de birou-banda de alergat

Stând în picioare pentru o perioadă extinsă de timp, de asemenea, vă elimină capacitățile motorii fine. Deoarece reduce productivitatea, scade și valoarea muncii pe care o faceți (presupunând că utilizați un astfel de birou la locul de muncă). Toate acestea se întâmplă doar cu o creștere de 20% a consumului caloric. Marketingul din spatele birourilor în picioare spune că experimentați o creștere a productivității, care cade pe față destul de repede, având în vedere efortul necesar pentru a menține o poziție în picioare pentru o perioadă prelungită de timp.

Deci ce faci?

Studiul de la Universitatea Cornell privind statul în picioare și șezutul pe care l-am legat mai devreme rezumă frumos ce ar trebui să faceți pentru a promova un sistem circulator mai sănătos: Ridicați-vă și mergeți puțin la fiecare 20 de minute. Asta este tot ce trebuie să faci. Nu este foarte dificil și, mai important, nu vă costă mai mult de 300 USD.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.