Bitdefender BOX 2: De două ori puterea, viteza și caracteristicile predecesorului său

Bitdefender BOX 2: De două ori puterea, viteza și caracteristicile predecesorului său
⏱️ 7 min read

Acesta este un articol sponsorizat și a fost posibil de către Bitdefender. Conținutul și opiniile reale sunt singurele puncte de vedere ale autorului care își menține independența editorială, chiar și atunci când o postare este sponsorizată.

În urmă cu aproape un an, am aruncat o privire asupra Bitdefender BOX (v1), o mică bucată de hardware care acționează ca un antivirus pentru întreaga rețea de acasă. A fost o bucurie de folosit, iar stratul suplimentar de securitate a dat cu adevărat liniște sufletească. Cu toate acestea, Bitdefender a decis să-l intensifice și să includă și mai multe caracteristici în a doua generație BOX pe care o vom verifica astăzi.

Noul Bitdefender BOX (v2) este mai rapid și mai puternic decât fratele său mai mare. Oprește atacurile la nivel de rețea și oferă securitate cibernetică completă pentru toate dispozitivele conectate la internet, acasă și în deplasare (prin intermediul unei aplicații însoțitoare). Veți primi notificări în timp real ori de câte ori există o problemă sau o amenințare. De asemenea, puteți gestiona convenabil toate dispozitivele din rețeaua dvs. de acasă. Dacă aveți copii, există chiar și controale parentale pe care le puteți utiliza pentru a le proteja și a le monitoriza activitățile online.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Ce e in cutie

bitdefender-box2-contents

BOX 2 vine cu hardware-ul, sursa de alimentare și cablul Ethernet. Există, de asemenea, un ghid detaliat pentru configurarea dispozitivului.

Configurarea Bitdefender BOX 2

Înainte de a începe procesul de configurare, va trebui să vă asigurați că aveți:

  • O conexiune la internet funcțională
  • Numele și parola dvs. WiFi
  • Datele de acces ale routerului
  • Un dispozitiv iOS sau Android cu aplicația Bitdefender Central instalată

Configurarea trebuie făcută de pe un dispozitiv mobil și nu poate fi făcută de pe un computer desktop. De asemenea, nu este nevoie să conectați încă BOX; aplicația vă va ajuta să parcurgeți întregul proces.

În funcție de modul în care intenționați să utilizați BOX, procesul de configurare va fi puțin diferit. Acest lucru se datorează faptului că îl puteți folosi cu routerul dvs. ISP, router personal, sau ca router securizat independent. Primele două opțiuni sunt mai implicate, deoarece trebuie să accesați setările routerului, dar totul este prezentat în instrucțiunile ușor de urmat, astfel încât să nu aveți probleme.

bitdefender-box2-setup-methods

Ultima opțiune este excelentă dacă doriți să puteți alege dispozitivele care sunt conectate la BOX. Am ales această opțiune, deoarece soțul meu, un jucător avid de Xbox One, era îngrijorat că ar interfera cu jocul său și va cauza întârzieri. Cu siguranță nu vreau să-l aud plângându-se în fiecare zi, așa că această opțiune este foarte apreciată.

După crearea unui cont Bitdefender (dacă nu aveți deja unul), veți fi parcurs prin procesul de activare și configurare a BOX-ului. Aceasta include conectarea cablului de alimentare, conectarea la rețeaua „Bitdefender BOX” de pe dispozitivul mobil și conectarea BOX-ului la modemul ISP prin cablu ethernet.

bitdefender-box2-plugs

Veți fi apoi întrebat ce metodă de securitate a rețelei doriți să utilizați. Am mers cu „a crea o nouă rețea Wi-Fi sigură” pentru modul autonom. Acest lucru vă permite să creați o nouă rețea WiFi sigură; puteți alege chiar numele și parola. Pasul de finalizare durează câteva minute, dar după ce este finalizat, nu mai rămâne decât să vă conectați toate dispozitivele (sau doar cele pe care le doriți) la noua dvs. rețea securizată de acasă.

bitdefender-box2-activate

De asemenea, puteți alege să instalați aplicații locale de protecție pe fiecare dispozitiv, astfel încât să puteți rămâne protejat chiar și atunci când nu sunteți acasă. Majoritatea platformelor (Windows, macOS, Android, iOS) au propria lor selecție de aplicații pe care le puteți instala, cum ar fi Mobile Security și Parental Advisor.

bitdefender-box2-android-protection-apps

Folosind aplicația Bitdefender Central

Odată ce dispozitivele dvs. sunt conectate la BOX, le puteți vedea în aplicația Bitdefender Central. Dacă dispozitivul are o problemă, aplicația vă va anunța. Când mi-am conectat dispozitivul Android pentru prima dată, mi-a spus că are nevoie de atenție. Acest lucru se datorează faptului că nu am instalat încă nicio aplicație locală de protecție, așa că am ales să instalez aplicația Mobile Security.

bitdefender-box2-central-device

Deși aceste alte aplicații sunt un plus frumos, nu cred că ar trebui să fie forțate asupra utilizatorilor, deoarece unii ar putea prefera o altă aplicație de securitate sau telefonul lor ar putea avea deja câteva caracteristici de securitate încorporate grozave (cum ar fi Galaxy S8)

Dacă nu îl instalați, veți rămâne blocat de Bitdefender Central, spunându-vă întotdeauna că dispozitivul dvs. are nevoie de atenție. În plus, există câteva caracteristici utile în aplicația de securitate mobilă, cum ar fi VPN, antifurt (localizare de la distanță, blocare și ștergere, fotografiere la deblocare nereușită), blocare aplicație și securitate web.

bitdefender-box2-android-security

Odată ce instalați securitatea mobilă, veți obține funcții suplimentare de „confidențialitate” în aplicația Bitdefender Central (de asemenea accesibil prin web): vă puteți localiza dispozitivul, puteți trimite un mesaj sau puteți reda un sunet și îl puteți bloca.

bitdefender-box2-central-web

În aplicație puteți efectua scanări ale vulnerabilității rețelei pentru a vă asigura că dispozitivul dvs. este sigur și sigur. Scanarea a durat doar un minut pe dispozitivul meu și mi-a spus că nu au existat vulnerabilități la finalizare.

bitdefender-box2-vulnerability-scan

Îmi place că puteți edita numele și tipul dispozitivului în cazul în care aplicația se întâmplă să greșească. Există o mulțime de dispozitive mobile, gadget-uri și dispozitive inteligente pentru acasă, cum ar fi monitor pentru bebeluși, ușă de garaj, GPS, blocare inteligentă, priză inteligentă, imprimantă, termostat și televizor.

Bitdefender BOX 2 ca router independent

Am câteva jocuri cu procesor intens pe care le joc în mod regulat pe dispozitivul meu Android, așa că testul final (pentru mine) a fost să le joc și să văd cât de bine s-au comportat atunci când sunt conectat la BOX 2. Am fost puțin ezitant pentru că știam că Nu aș putea folosi BOX-ul dacă performanța jocului meu nu ar fi fost la egalitate – ar strica experiența.

La început am observat o mică lentitudine, dar după ce mi-am repornit dispozitivul, totul a fost frumos și neted. De atunci nu am mai experimentat niciun decalaj sau agitație în grafică, din fericire. De asemenea, am decis să îmi conectez tableta și să văd cum se vor reda videoclipurile de pe YouTube și Plex pe ea, pentru că pentru asta o folosesc în mare parte. Nici acolo nu a fost nici o dezamăgire.

bitdefender-box2-android-speedtest

Utilizarea dispozitivelor conectate la BOX 2 este la fel ca și utilizarea dispozitivelor conectate la rețeaua mea obișnuită. Am făcut chiar și un test de viteză și am fost foarte mulțumit de rezultate.

Gânduri finale

Bitdefender BOX 2 funcționează în liniște în fundal și non-stop, protejând rețeaua și dispozitivele de acasă. Este extrem de elegant și se va potrivi cu aproape orice decor de casă. Chiar dacă este mai înalt și ocupă mai mult spațiu decât BOX-ul original, prefer designul său elegant și modern.

Lumina circulară LED din față este, de asemenea, o actualizare binevenită față de originalul (care se afla dedesubt); este mai ușor de văzut, deoarece este chiar în fața ta. De asemenea, schimbă culorile și chiar mișcările în funcție de ceea ce face BOX (de exemplu, se rotește în timpul procesului de configurare).

bitdefender-box2-vs-box1-leds

BOX 2 vine cu o serie de funcții extraordinare și chiar mai multe în curând – cum ar fi anti-agresiunea cibernetică și anti-prădător. Taxa anuală de abonament, care include Bitdefender Total Security 2018, este renunțat chiar și pentru primul an, ceea ce reprezintă un bonus adăugat generos. Comparativ cu dispozitive similare, este MVP evident și din motive întemeiate.

Ce părere aveți despre cea mai nouă versiune de securitate a Bitdefender din prima versiune?

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x