BLUEJEANS Vs ZOOM Comparație detaliată a celor mai bune aplicații de întâlnire video.

⌛ Reading Time: 5 minutes

Bună, oameni buni, În acest articol, voi împărtăși în detaliu o comparație între Bluejeans și Zoom cu toate faptele, avantajele și dezavantajele fiecărei aplicații de întâlnire video. Și la sfârșitul articolului, ne vom împărtăși gândurile despre care este cea mai bună aplicație pentru tine.

Înainte de a începe să comparăm Bluejeans vs Zoom, permiteți-mi să vă împărtășesc detalii de bază despre Bluejeans și Zoom, astfel încât să puteți avea cea mai bună idee despre ambele aplicații.

Bluejeans vs Zoom începe cu funcțiile ambelor aplicații și vom compara, de asemenea, caracteristicile ambelor aplicații. După ce vom discuta despre avantajele și dezavantajele fiecărei aplicații, vom concluziona.

Asadar, hai sa incepem.

Detalii de bază –

Impingerea și absorbția dramatică în sus în aplicațiile software pentru videoconferințe sunt pregătite să mențină și să ajungă în creștere chiar înainte de debutul pandemiei de Covid-19.

Companiile îmbrățișează această eră, deoarece recunosc beneficiile de a permite o forță de muncă celulară la nivel local, național și global, așa că evaluăm aplicațiile care pot fi foarte bune în utilizare și caracteristice, pentru a le arunca o privire.

De asemenea, citiți – Cum să schimbați marjele în Google Docs?

Bluejeans Vs Zoom –

Să începem cu Aplicația Zoom detalii și caracteristici –

Funcțiile aplicației Zoom

În această secțiune, vom împărtăși toate detaliile, caracteristicile și beneficiile aplicației Zoom. După ce am discutat despre funcțiile aplicației Zoom, putem compara Bluejeans vs Zoom.

Dacă căutați o aplicație de videoconferință, probabil ați auzit de Zoom.

Dacă căutați o aplicație de videoconferință, probabil că ați auzit deja de Zoom. Este una dintre cele mai cunoscute aplicații de apeluri pentru întreprinderi de afaceri – și pentru adevăratul motiv. În cea mai mare parte, Zoom funcționează cu siguranță.

Odată ce sunteți plasat în aplicația Zoom (pentru computer sau telefon), puteți găzdui apeluri video 1:1 fără limitare de timp și apeluri pentru întreprinderi de afaceri cu până la o sută de ființe umane, atâta timp cât nu faceți acum comunica mai mult timp de peste 40 de minute.

Planurile plătite vă vor ajuta să discutați cu până la 1.000 de ființe umane simultan, sute pentru aproape orice situație.

Mai important, Zoom este incredibil de fiabil. Chiar dacă conexiunea dvs. la internet nu este de calitate, Zoom vă va menține în mod obișnuit videoclipul, chiar dacă din când în când la un nivel redus de prim rang.

Puteți trimite orice apel ca videoclip de durată completă. De asemenea, participanții pot folosi chatul text pentru a vorbi cu fiecare dintre ele, fiecare ca mesaj fix sau ca mesaje non-publice de bărbat sau femeie, în timpul unui apel. Și ai putea da un procent din emisiunea ta, alegând pentru fiecare spectacol întregul tău spectacol sau cu siguranță una dintre aplicațiile pe care le rulezi.

Zoom vă permite chiar să programați în avans apelurile la birou, să discutați de fiecare dată cu oricare dintre persoanele dvs. de contact sau să vă conectați cu hardware-ul pentru conferințe din cameră. Una peste alta, este de departe o aplicație video instituțională aproape excelentă.

Deci, este vorba despre aplicația Zoom. Acum, pentru a compara bluejeans cu zoom, permiteți-mi să vă ofer detalii și caracteristici despre aplicația Bluejeans.

Blugi albastri detalii și caracteristici –

Caracteristicile aplicației Bluejeans

Este o aplicație completă de conferințe pe internet care se integrează cu instrumente de colaborare. Propunând o abordare lină și de ultimă oră, în evaluarea unora dintre serviciile mai complexe furnizate de concurenți, Bluejeans folosește un gadget de întâlniri, săli și evenimente pentru a permite întâlniri video oriunde.

Nicio aplicație de program software nu este dorită cu potențialul maxim de a lansa întâlniri dintr-un browser. De asemenea, furnizorul permite vizualizarea cu ușurință a tuturor activităților sportive de videoconferință din întreprinderea dvs. de afaceri.

Planurile încep de la 16,65 USD/lună/gazdă pentru agențiile de afaceri pentru întreprinderi. Capacitățile BlueJeans cu o singură atingere au dreptul de acces la mai multe varietăți de sisteme de întâlnire și sunt adecvate cu mai multe dispozitive și browsere pentru o compatibilitate ușoară.

Capacitățile de siguranță de upgrade oferă videoclipuri HD mai puternice cu sunet Dolby Voice. Avantajul oferit de AA este că vizitatorii site-ului nu au nevoie acum de un cont pentru a se alătura întâlnirii dvs., astfel încât să vă puteți întâlni cu oricine aveți nevoie, fără a fi nevoie de un abonament plătit.

Ei bine, acestea sunt detaliile ambelor aplicații. Comparația dintre blugi și zoom este incompletă fără avantajele și dezavantajele ambelor aplicații.

Deci, permiteți-mi să vă ofer avantajele și dezavantajele ambelor aplicații.

Avantajele aplicației Zoom –

 • Zoom ușurează utilizarea aplicației sale software, prezentând un plan nefixat pentru clienți.
 • Oaspeților nu li se cere să își creeze un cont, așa că puteți începe acest lucru mult mai devreme.
 • Există întâlniri nesfârșite, așa că nu trebuie să urmăriți utilizarea, iar dacă îmbunătățiți un plan plătit, puteți găzdui seminarii web pentru mai mult de o mie de vizitatori.

Avantajele aplicației Bluejeans –

 • BlueJeans transmite puterea Verizon instrumentelor sale de întâlniri virtuale, oferind un nivel suplimentar de siguranță și fiabilitate pentru liniștea dumneavoastră.
 • Este o rechemare fără probleme pentru a fi configurat, iar utilizatorii sunt încântați de sunetul uimitor de prim rang la fiecare apel.
 • În plus, BlueJeans oferă energia de a găzdui mai mult de mii de vizitatori cu planurile sale de evenimente și webinar.

Dezavantajele aplicației Zoom –

 • Planul loose Zoom transmite limitări, cum ar fi limitarea timpului pentru fiecare întâlnire la patruzeci de minute.
 • În plus, limitează numărul de vizitatori ai site-ului pe care îi puteți invita, chiar și atunci când vă înscrieți într-un plan plătit.
 • Zoom are mai multe opțiuni pentru planuri, cu prețuri începând de la planul liber la prețuri personalizate care costă câteva mii de dolari în funcție de lună pentru marile tale corporații.
 • Pentru agențiile mai mici, suma pe care o plătiți depinde de capabilitățile pe care le alegeți, dar se poate, totuși, să se adună rapid.

Dezavantajele aplicației Bluejeans –

 • BlueJeans au unele neajunsuri, utilizatorii au probleme cu actualizările de software, întârzieri în timp ce vine momentul întâlnirilor.
 • Există câteva recenzii conform cărora aplicația programului software poate deveni greșită în timpul conectării prin sisteme externe.
 • BlueJeans nu oferă un plan nelimitat, astfel încât va trebui să vă alăturați unei perioade de încercare de 14 zile.

Să ne uităm la câteva întrebări frecvente legate de subiectul nostru bluejeans vs zoom.

Zoom sau BlueJeans sunt gratuite?

Puteți folosi Zoom gratuit, dar BlueJeans cere utilizatorilor să cumpere un plan după perioada de încercare de 14 zile.

Ce aplicație de videoconferință este excelentă pentru afaceri?

BlueJeans oferă o funcționalitate ridicată de asamblare cu capacități mai mari, cum ar fi telesănătatea virtuală și o capacitate mare de webinar, pentru a satisface calitatea dorințelor unei afaceri în creștere.

Ce aplicație de videoconferință este excelentă pentru uz personal?

Zoom este un program software de videoconferință care este de calitate pentru uz privat, cu un plan nefixat de valoare scăzută, instrumente de asamblare ridicate și integrare în casă inteligentă pentru a face existența la domiciliu o briză.

Cuvinte finale –

Ei bine, trebuie să vă spun că Zoom și Bluejeans sunt ambele aplicații bune în ceea ce privește caracteristicile. Dar când vine vorba de compararea bluejeans vs zoom, atunci trebuie să comparăm toate aspectele mici și aici am ajuns la concluzia de mai jos.

Zoom oferă suficiente funcții pentru a fi utilizate gratuit pentru întâlniri personale. În timp ce pentru întâlniri video de afaceri și corporative, bluejeans este bun.

Deci, totul este din partea mea pentru bluejeans vs zoom. Dacă aveți întrebări, comentați mai jos.

Android fericit…

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.