Bluff My Call APK Descărcare cel mai recent – ​​2021 {100% funcțional}

⌛ Reading Time: 3 minutes

Bună, oameni buni, În acest articol, vă voi împărtăși o aplicație grozavă, similară cu aplicația de card spoof. Aplicația este bluff my call app. Deci, în acest articol, voi împărtăși totul despre acest bluff aplicația mea de apel.

La sfârșitul articolului, veți obține detalii complete și o idee despre bluff my call și veți învăța și cum să îl folosiți. Veți primi, de asemenea, linkul de descărcare APK al aplicației Bluff my call.

Ce este aplicația Bluff my call –

După cum sugerează și numele, aplicația Bluff my call este o aplicație de generare a ID-ului apelantului fals sau putem spune o aplicație de generare de numere de telefon false. Puteți folosi această aplicație pentru a face glume cu prietenii și membrii familiei.

Poate fi folosit pentru apeluri la rece în companii gigantice tehnologice și companii de telemarketing în scopurile lor de marketing. Și, de asemenea, puteți folosi această aplicație în scopuri distractive și de afaceri.

Trebuie să plătiți – BOMBitUP APK Descărcați cea mai recentă versiune 4.06.5 (oficială)

Există multe modalități de a falsifica numerele de telefon din acest tip de aplicații pentru a le apela, dar unele sunt plătite sau altele pur și simplu nu sunt utile și nu funcționează corect. Așadar, cred că ar trebui să verificați toate recenziile despre acest tip de aplicații pentru numere de telefon farse înainte de a le folosi.

Bluff my call poate fi folosit ca generator de numere de telefon false. Aplicația are funcții decente și bogate și, de asemenea, utile pentru a vă juca. Ți-ar plăcea să folosești această aplicație dacă o încerci o dată.

Aplicația este, de asemenea, folosită pentru a face farse cu prietenii și membrii familiei sau îți poți face prietena prost cu această aplicație. Și asta e distractiv să-ți păcăli prietena (dacă ți-e frică de ea și vrei să-ți enervezi fata hahahaha.. râs mare)….

Aplicația Bluff my call este gratuită și are o mulțime de funcții pe care ați dori să le utilizați. Oferă funcții precum schimbarea ID-ului apelantului, schimbarea vocii și multe altele. Cea mai bună parte este că îl puteți descărca gratuit și, de asemenea, îl puteți folosi gratuit.

Acum, permiteți-mi să vă ofer funcții ale aplicației bluff my call înainte de a furniza linkul de descărcare APK.

De asemenea, verificați – GBWhatsapp APK Descărcați cea mai recentă versiune

Caracteristici în detaliu –

  • Schimbați-vă ID-ul apelantului – Puteți schimba ID-ul apelantului cu acest generator de numere de telefon. Îți poți schimba numărul de telefon atunci când apelezi destinatarul. De fapt, puteți seta orice număr pe care doriți să îl setați, astfel încât numărul dvs. real să nu poată fi vizibil pentru nimeni.
  • Schimba-ti vocea – Vă puteți schimba vocea și puteți alege, de asemenea, între voce masculină și voce feminină. Schimbându-ți vocea, poți să faci prosti prietenii tăi. Pentru ca nimeni să nu poată recunoaște a cui chemare din altă parte.
  • Utilizare gratuită – Această aplicație poate fi descărcată gratuit din App Store și Play Store și poate fi folosită și gratuit.
  • Înregistrați-vă apelurile – Bluff my call oferă și această caracteristică excelentă încorporată. Dacă spioni pe cineva cu această aplicație bluff my call, atunci această caracteristică vă poate fi foarte utilă. Această caracteristică poate fi utilă pentru a obține dovezi în timp ce falsifică apelurile.

Descărcați Bluff my call APK –

DESCARCA

Cum să folosesc aplicația Bluff my call?

Puteți utiliza această aplicație urmând doar 3 pași. Și pașii sunt menționați mai jos. Trebuie doar să urmați următorii pași și să utilizați această aplicație cu ușurință. Deci, vă rugăm să urmăriți și să vă bucurați de utilizarea acestei aplicații.

Pași –

  1. Selectați destinatarul la care trebuie să sunați.
  2. Introduceți numerele de telefon pentru farsă pe care doriți să le afișați receptorului.
  3. Selectează-ți vocea pentru a alege dintre voce masculină sau voce feminină.

Și bucurați-vă de această aplicație.

Citește și – Cum să dublezi spațiul în Word.

Cine poate folosi această aplicație bluff my call?

  1. Telemarketer – Telemarketer care sună pentru vânzarea produselor sau ofertele lor pot folosi această aplicație pentru a nu dezvălui numărul de telefon original.
  2. Centre de apeluri – Centre de apeluri care solicită asistență clienților
  3. Ca număr de telefon farsă – Puteți folosi această aplicație pentru a face glume prietenului și familiei dvs. schimbând apelurile vocale și falsificarea.

Verdictul final –

Aplicația este frumos proiectată, cu funcții grozave și ușor de utilizat. Puteți folosi această aplicație fără cunoștințe tehnice, deoarece acest generator de numere de telefon pentru apelul meu oferă o navigare ușoară și o interfață de utilizare clară și decentă.

Deci, aplicația este grozavă și cea mai bună parte este că este gratuită pentru descărcare și utilizare.

În opinia mea, acest bluff apelul meu este un pachet grozav de oferit și utilizat fără nicio achiziție sau caracteristici plătite.

Cred că aplicația Bluff my call este un pachet grozav de funcții gratuite.

Comentează-ți părerile mai jos…

De asemenea, citiți – Ce înseamnă săgeata gri pe Snapchat.

Android fericit…

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.