BOMBitUP APK Descărcați ultima versiune 4.06.5 (oficială)

⌛ Reading Time: 5 minutes

BOMBitUP APK Descărcare pentru Android Ultima versiune: Ești pregătit pentru un pic de obraznicie? Te gândești la glumele celor apropiați cu apeluri și mesaje false? Vrei să te răzbuni pentru cineva care te-a glumit? Iată o modalitate prin care o puteți face prin tehnologie.

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a vă păcăli familia și prietenii cu ceva de genul unui SMS murdar sau un apel brânzet! Și cea mai bună parte? Nu veți fi expus nici măcar după ce ați trimis mesaje text infinite bietei victime a dvs.

Pentru a cunoaște mai detaliat cum poți glumi pe alții digital, atunci trebuie să te uiți la ceea ce are articolul de astăzi pentru tine.

Pentru cei care nu știu ce este BOMBitUP Apk, într-un cuvânt simplu, este o aplicație care vă ajută să faceți mesaje farsă către oricine oriunde în întreaga lume. Pentru a afla despre asta în detaliu, puteți consulta partea introductivă prezentată mai jos.

Ce este BOMBitUP (SMS Bomber 2021)?

BOMBitUP APK este o aplicație care a fost dezvoltată cu scopul de a păcăli pe cineva cu SMS-uri necunoscute, e-mailuri și apeluri pierdute. Această aplicație este utilizată de un număr mare de utilizatori pentru a-și păcăli prietenii, familia și cei apropiați.

Această aplicație a fost dezvoltată de un dezvoltator din India. Cu toate acestea, acum este destul de popular în întreaga lume, datorită caracteristicilor uimitoare pe care le are. Anterior, acesta susținea doar India ca țară, dar acum poate fi utilizat și în SUA și Marea Britanie.

Descărcați BOMBitUP APK pentru Android

Nume aplicație APK BOMBitUP
Dimensiunea aplicației 8 MB
Versiunea APP V4..06.5
Mod Info APK Premium
Compatibilitate Android 4.0 și versiuni ulterioare
Ultima actualizare 20 mai 2020

Descarca

Cerință prealabilă pentru instalarea BOMBitUp (SMS Bomber)

Înainte de a intra în procedura reală de instalare a APK-ului BOMBitUP, să finalizăm mai întâi un pas care joacă un rol vital în instalarea aplicației.

Activați instalarea din Surse necunoscute. Deoarece dispozitivul, în mod implicit, este protejat prin instalarea fișierelor din surse externe, cu excepția Magazinului Google Play, va trebui să faceți unele modificări la acesta.

Acest lucru se datorează faptului că BOMBitUP nu este disponibil pe Google Play Store pentru descărcare și, prin urmare, va trebui să activați opțiunea de instalare Surse necunoscute.

În acest scop, accesați Setări a smartphone-ului sau tabletei dvs. Android> accesați setările de securitate> Activați Necunoscut Opțiunea Surse.

Acum puteți merge la procesul de instalare fără alte întrebări

Cum se instalează aplicația BOMBitUP pe Android?

Mai jos este prezentat un ghid pas cu pas despre modul în care puteți instala aplicația BOMBitUP pentru smartphone-uri sau tablete Android. Tot ce trebuie să faceți este să urmați pașii: –

Pasul 1: Presupunând că până acum este posibil să fi descărcat APK-ul SMSBomber și să fi activat și opțiunea Surse necunoscute din Setările dispozitivului dvs., așa cum se menționează și în condiția prealabilă.

Pasul 2: Pentru început, deschideți managerul de fișiere al dispozitivului dvs. și căutați fișierele descărcate în spațiul de stocare al dispozitivului. Cu ajutorul ES File Manager, puteți căuta fișierul sau puteți utiliza și managerul de fișiere implicit.

Pasul 3: Când găsiți fișierul APK pe care l-ați descărcat, apăsați pe el. Vă va cere instalare aplicația. Faceți așa cum ați sugerat. Instalați-l și apoi deschideți aplicația.

Pasul 4: Când deschideți aplicația BOMBitUP, veți vedea un meniul bara din partea stângă. Deschideți-l apăsând pe cele trei linii din colțul din stânga sus al ecranului.

Pasul 5: Acolo, veți vedea o listă de opțiuni din care să alegeți- SMS Blast, SMS Blast (SUA), Custom Blast, Call Blast, Email Blast, și așa mai departe.

Puteți alege orice opțiune prin care doriți să-i păcăliți pe cei apropiați. În acest fel, ați instalat cu succes aplicația BOMBitUP pe smartphone-ul dvs. Android. Continuați să scoateți toată distracția prin acest mod digital de farsă.

Cum să protejezi numărul de SMS Bomber?

Uneori, bombardierul SMS se poate dovedi a fi dăunător pentru noi. Și pentru astfel de situații, aici ne pregătim pentru a le aborda. Tot ce trebuie să faceți este să urmați pașii de mai jos și atunci veți fi în siguranță de SMS Bomber.

Pasul 1: Presupunând că până acum ați descărcat și instalat aplicația, deschideți-o.

Pasul 2: Când deschideți aplicația, vor exista trei linii în colțul din stânga sus, care va fi bara laterală. Deschidel.

Pasul 3: Acolo, veți da peste opțiunea listei Protect. Când introduceți numărul și numele de telefon mobil, apoi apăsați pe „Lista de protecție” opțiune.

Și asta este! V-ați protejat de SMS Bomber, adică de inundații.

Notă: Rețineți că această metodă va funcționa doar șapte zile. După care va trebui să urmați din nou pașii de mai jos. Deși uneori acest lucru ar putea fi deranjant, distracția pe care o veți obține în glumă prietenilor dvs. va merita.

Caracteristicile BOMBitUP APK

Acum că ați descărcat aplicația și s-ar putea chiar să o utilizați, iată o listă cu unele dintre caracteristicile evidențiate ale APK-ului BOMBitUP. Deși cu ajutorul aplicației vei descoperi tu atât de multe lucruri uimitoare care te vor ține uimit. Totuși, iată câteva dintre lucrurile care m-au uimit când am folosit această aplicație. Deci iată-ne

E-mail bombardier: Puteți umple literalmente întregul spațiu pe e-mail-ul cuiva, dotându-l cu a unsprezecea e-mail până când veți fi blocat de către utilizatorul sărac care până acum devine suficient de frustrat pentru a nu mai deranja nici măcar cine îi trimitea un e-mail. În loc să aibă bipuri sau vibrații unice, telefonul utilizatorului pur și simplu nu ține nici măcar o secundă.

Actualizări în aplicație: Veți primi actualizările noii versiuni direct în aplicația dvs. Nu trebuie să mergeți la alte site-uri în acest scop. Și cu siguranță acest lucru vă economisește mult mai mult timp.

Auto-protectie: La fel cum ai pus mâna pe această aplicație, și alții pot. Și acolo apare nevoia de a te proteja. Din harul lui Dumnezeu, și această aplicație a fost acoperită. Vă puteți proteja de toate aceste bombardamente de SMS-uri și e-mailuri, permițând doar o opțiune de protejare pe care am menționat-o mai sus.

Bombardarea apelurilor: Vă puteți enerva prietenii și familia deranjându-i cu apeluri pierdute și lăsându-i să se întrebe cine ar putea fi pentru cele mai lungi perioade de timp. Deși primiți doar 5 apeluri pierdute pe zi, chiar și unul ar fi suficient pentru a face pe cineva să se îngrijoreze în aceste zile!

Utilizați asistența pentru mesaje personalizate: Cu suportul pentru mesaje personalizate de la un gateway way2sms, puteți trimite al XIX-lea SMS către oricine doriți. Singura condiție este că trebuie să aveți un cont way2sms. Nu există nimic de îngrijorat, deoarece aplicația este gratuită.

SMS Bomb în India, Marea Britanie și SUA: Cu APK-ul BOMBitUP, puteți trimite numeroase mesaje și e-mailuri oricui, cu excepția oficialilor guvernamentali și a angajaților.

Încheierea

Deci, băieți, totul a fost despre BOMBitUP APK, pașii pentru descărcarea și instalarea acestei aplicații, împreună cu ghidul de utilizare și caracteristicile acesteia. Sper că ați găsit articolul de utilizare.

În cazul în care aveți întrebări sau sugestii pentru noi, ne puteți informa în secțiunea de comentarii de mai jos. Continuați să vizitați pagina noastră Routech.ro pentru mai multe astfel de articole legate de tehnologie sau vă puteți abona, de asemenea, la newsletter-ul nostru pentru a primi notificări în timp util ale postărilor noastre.

Android fericit 🙂

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.