840 560

Brawlhalla, popularul joc de luptă, vine pe Android în faza de preînregistrare

⌛ Reading Time: 2 minutes

Brawlhalla este un joc hilar care a existat de ceva vreme pe Xbox, Playstation, Nintendo Switch și PC. Este un fel de „Smash Bros” în care ne alegem eroul și luptăm împotriva altor jucători. Ne putem descurca bine în meciurile de 1v1, 2v2 sau patru jucători liberi pentru toți.

Jocul acum a ajuns la Magazin Play în faza de preînregistrare, așa că în curând îl vom putea descărca pe telefonul nostru Android pentru a ne bucura de această tranșă distractivă.

Brawlhalla aterizează pe Android în faza de înregistrare

Brawlhalla 810x400

Unul dintre jocurile care a prins cel mai mult serverul în timpul carantinei a fost Brawlhalla. Jocuri rapide în care ne confruntăm cu mai mulți jucători online, totul bazat pe lovituri pe platforme. În acestea cad mai multe arme pe care le putem lua pentru a lovi pe restul jucătorilor, cu diferite personaje care au abilități diferite. Mecanica vi se pare familiară? Într-adevăr, este foarte asemănător cu clasicul Super Smash Bros de la Nintendo.

Brawlhalla are propriile personaje și, în plus, cu cea mai recentă actualizare au apărut personaje de la Ben 10

Cu cea mai recentă actualizare Brawlhalla Au sosit personajele Ben 10, deschizând astfel gama de personaje selectabile și mecanici de luptă. Este, de asemenea, despre a unui joc complet gratuit și fără achiziții incluse. Este fără anunțuri pe platformele majore, așa că rămâne de văzut dacă decid sau nu să genereze bani cu anunțuri pe Android.

Prin urmare, trebuie să așteptăm ca Brawlhalla să fie disponibil pentru descărcare, lucru care ar trebui să apară în următoarele săptămâni. Rețineți aici că Ubisoft a promis că va exista Cross-Play în versiunea mobilă, astfel încât să putem juca împotriva prietenilor noștri dacă o fac pe consolă sau PC.

Brawlhalla

Brawlhalla

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

[pt_view id="5aa2753we7"]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *