Brevete Apple: O privire asupra viitorului

Brevete Apple: O privire asupra viitorului

Apple și brevetele sunt un subiect distractiv despre care să vorbim, și anume pentru că Apple devine nebunesc în ceea ce privește brevetele. De ani de zile, Apple a fost implicată în conflicte de brevete cu diferite companii, dar mai ales Samsung pentru linia sa de smartphone-uri Galaxy. Am o mulțime de opinii mixte în acest sens, dar în loc să declanșăm o dezbatere, să vorbim doar despre cum începe să arate viitorul tehnologiei Apple.

Porturi ascunse și impermeabilizare

Apple are un brevet remarcabil pentru porturile iPhone impermeabilizate conform documentelor depuse în iunie 2014 și puse la dispoziția publicului tocmai în această lună. Alți producători de smartphone-uri fac deja acest lucru, dar acest lucru ar putea însemna că generațiile viitoare ale iPhone-ului vor avea soluții de impermeabilizare.

În mod curios, Apple deține și un brevet pentru dispozitive cu conectori ascunși, care se autovindecă, meniți să fie pătrunși doar de cablu și nu de elementele de mediu, inclusiv inclusiv de apă. Este o idee ciudată de care nu am văzut prea multe, dar puteți privi brevetul aici pentru mai mult.

Afișaje detașabile și tastatură tactilă 3D

posibilități de brevet de mere - tastatură 3d

După cum a raportat Patent Apple, Apple a văzut recent brevete aprobate cu privire la un notebook cu afișaj detașabil (cum ar fi Surface Book, pe care Apple l-a criticat) și tastaturi 3D Touch. Puteți citi articolul lor pentru mai multe detalii, dar, în esență, tastatura 3D tactil elimină complet comutatoarele de taste și poate răspunde la mai multe intrări potențiale dintr-o tastă, similar tehnologiei lor 3D Touch.

Ca mare fan al tastaturilor, mi se pare destul de interesant.

Apple … Sună?

posibilități de brevet de mere - un inel

Un brevet pus la dispoziție în octombrie, dar depus doar în aprilie anul acesta, Apple se gândește deja să creeze un Apple Ring pentru a merge împreună cu Apple Watch, iPhone iPhone etc. Sunt credincios în viitorul Internet al obiectelor, așa că sunt interesat să văd cum ar funcționa un Apple Ring. Aș fi, de asemenea, interesat să văd pentru cât îl vinde Apple și pentru ce ar putea fi folosit, de fapt, dar cine știe?

În ciuda prețului lor, am auzit lucruri bune despre ceasurile inteligente, inclusiv Apple Watch. Tehnologia purtabilă ar putea fi doar viitorul.

Conectori și biometrie pentru căști noi

posibilități de brevetare Apple - mufă pentru căști

Se pare că Apple este mai mult decât puțin interesat de biometrie, se pare că au brevetat cască realizate pentru a monitoriza datele biometrice, cum ar fi ritmul cardiac și temperatura. Cu toate acestea, compania Cupertino nu s-a oprit aici, brevetând și o nouă formă foarte ciudată pentru conectorii de căști intenționați să facă conectorii pentru căști chiar mai mici pentru a face dispozitivele lor subțiri și mai subțiri.

Baterii în stare solidă pentru dispozitive flexibile

posibilități de brevetare Apple - baterie solidă

Nu în ultimul rând, Apple brevetează metode pentru bateriile în stare solidă. După cum a raportat Patently Apple, bateriile cu stare solidă permit, de asemenea, să aveți într-o zi dispozitive pliabile, inclusiv afișaje. Aceasta înseamnă că bateriile în stare solidă ar putea, într-o bună zi, să conducă la un iPhone capabil să se îndoaie fără să se rupă. De asemenea, ar putea duce la o durată mai mare de viață a bateriei.

Desigur, mai sunt încă progrese în acest sens. Dar într-o zi, nu?

Concluzie

Brevetele Apple nu sunt o garanție că vom vedea toate acestea într-o zi. Există mii de brevete neutilizate de la toate marile companii de tehnologie, ideile fiind respinse de cei mai buni ingineri din lume. Ceea ce s-ar putea să obținem în viitor poate să nu fie același cu ceea ce vedem acum, dar acest element de surpriză nu face parte din călătorie?

Spune-mi ce crezi.

Credit de imagine: Patent Apple , Apple Insider

Scroll to Top