Brevetul Apple arată Mac-urile fabricate din cutii reciclate

Brevetul Apple arată Mac-urile fabricate din cutii reciclate

Când îți arunci berea și conservele în coșul de reciclare, apoi le tragi la bordură, te-ai întrebat vreodată unde vor merge mai departe? Răspunsul te poate surprinde. O destinație este acel Mac strălucitor pe care tocmai l-ați cumpărat. Apple a dezvăluit în două cereri de brevet că folosește propriul aliaj personalizat fabricat din bere reciclată și cutii pop.

Aliaj personalizat Apple

Apple este cunoscut pe scară largă pentru că îi pasă de mediu. Acest lucru nu a surprins când a anunțat că folosește aluminiu reciclat în MacBook Air 2018. Compania a redus amprenta de carbon a aerului cu 50% folosind 100% aluminiu.

Apple a spus când a introdus MacBook Air 2018, „Pentru a realiza acest lucru, am inventat un nou aliaj personalizat. Este conceput pentru a utiliza bărbierit fin de aluminiu recapturat, care este reproiectat până la nivelul atomic. Acest nou aliaj este la fel de frumos și robust ca oricare altele pe care le-am folosit până acum și face din MacBook Air cel mai ecologic Mac vreodată. ”

.

Dar în 2018, Apple nu a menționat de unde provine „aluminiul recucerit”. Laura Legros, vicepreședintele companiei de inginerie hardware, a spus doar că materialul provine din „excesul de aluminiu din procesul de producție”.

Descoperirea brevetelor

Mai mult din procesul Apple de creare a aliajului personalizat a fost descoperit într-unul din cele două brevete pe care le-a depus recent. Brevetul a fost intitulat: „Aliaj de aluminiu tratabil termic, fabricat din resturi de cutii de băuturi uzate”. Acest brevet a descris cum berea de aluminiu reciclată și cutiile pop au fost folosite pentru a crea aliajul personalizat Apple.

Înainte de a începe să vă uitați la MacBook Air și să vă întrebați cum nu ar putea fi altceva decât beri vechi și cutii pop, metalul final care este produs este mai mult decât cutii. Sunt utilizate și alte materiale reciclate.

Cererea de brevet descrie procesul ca un aluminiu „cosmetic” care este dificil de creat din cutii reciclate. Acesta este motivul pentru care sunt create straturi separate din diferite materiale. Având în vedere că stratul de suprafață trebuie să fie cosmetic, stratul de substrat folosește cutii reciclate. În interiorul finisajului frumos este un strat care încearcă să ajute mediul.

Cutii de bere reciclate Macbook Air închise

Pentru cei care se întreabă de ce produsele Apple sunt mai scumpe, acesta ar putea fi un motiv important. Cheltuie mult efort și timp creând materiale și procese speciale din motive importante precum salvarea mediului. Însă costul vă este transmis, utilizator final.

Ceea ce este fără răspuns este motivul pentru care Apple solicită un brevet pentru procesul de aliaj personalizat acum, la trei ani după ce produsul a fost utilizat pentru prima dată în MacBook Air. Poate că Apple l-a adăugat sau l-a schimbat într-un fel. Sau poate compania realizează succesul aliajului personalizat realizat din cutii de bere reciclate și dorește să-l breveteze înainte de a-l utiliza pe mai multe produse Apple.

Dacă salvarea mediului este importantă pentru dvs., vă recomandăm să faceți următorul computer să cumpere un Mac. Dacă decideți să mergeți în această direcție, citiți mai departe pentru a afla cum să sincronizați iMessages pe iOS și macOS și cum să utilizați Mac-ul mai eficient.

Scroll to Top