1603966746 840 560

Bring You Home vine pe Android: cel mai bun joc al anului la premiile naționale pentru jocuri video naționale

⌛ Reading Time: 2 minutes

A trebuit să așteptăm mai mult de un an pentru a ne putea bucura de unul dintre cele mai bune jocuri din 2018 pe dispozitivele noastre Android, sau mai bine zis de Cel mai bun joc al anului la premiile naționale din industria jocurilor video. Noi vorbim despre Te aduc acasă, care a măturat Gamelab 2018 primind patru premii: Cel mai bun joc al anului, Cea mai bună direcție artistică, Cel mai bun joc pentru smartphone și Cel mai bun joc catalan.

Te aduc acasă este un titlu de studiu Studio similar, creatorii premiatului Love You To Bits și Foarte mici coșmaruri, acesta din urmă cu o exclusivitate temporară pentru iOS și premiat recent ca cel mai bun joc pentru smartphone din Gamelab 2019.

Bring You Home, o aventură excelentă de puzzle

Te aduc acasă

Cu Te aduc acasă creatorii săi au transformat gameplay-ul în noua lor aventură. Dacă în titlurile sale anterioare, Thiny Thief și Love You To Bits, am găsit o aventură grafică de tip clasic point and click aici nu controlăm personajul, ci scena.

În rolul principal al extraterestrului Polo, trebuie să-l ghidăm prin tot felul de lumi într-o goană frenetică pentru a-și salva animalul răpit de alți extratereștri de-a lungul 48 de nivele.

La fiecare nivel trebuie schimbați și rearanjați piesele în afara scenei pentru a-l conduce pe Polo pe calea cea bună Acest mecanic de joc fă și greșeala de a face greșeli. De vreme ce ne va face să dorim să descoperim toate decesele posibile. În plus, cu unele combinații vom colecta fotografii care sunt ascunse pe tot parcursul jocului.

Te aduc acasă devine unul dintre jocurile mobile esențiale pentru toți iubitorii de aventuri grafice și jocuri puzzle. Merită să plătiți 3,59 euro costă.

Te aduc acasă

Te aduc acasă

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.