Știați că puteți invita oamenii să se aboneze atunci când vă vizitează canalul?

Iată cum va arăta acest lucru pentru cineva care face clic pe link pe un laptop sau computer desktop:

Routech org YouTube
YouTube va afișa un mesaj de confirmare a abonamentului la canal.

Și nu vă faceți griji – dacă cineva este deja abonat la canalul dvs. atunci când face clic pe acest link, va vedea canalul dvs. ca în mod normal, fără mesajul de confirmare a abonamentului.

Cele două metode de a determina oamenii să se aboneze direct la canalul dvs. YouTube

Există două metode principale pe care le puteți utiliza pentru a atinge acest obiectiv de a determina oamenii să se aboneze direct la canalul dvs.:

  1. Un link de abonare YouTube pe care îl puteți folosi oriunde – inclusiv site-uri de socializare și instrumente de mesagerie.
  2. Un buton de abonare YouTube pe care îl puteți utiliza oriunde puteți încorpora JavaScript, cum ar fi site-ul dvs. personal.

YouTube are o funcție în care puteți doar să adăugați ?sub_confirmation=1 parametru la adresa URL a canalului dvs. YouTube.

Din nou, acest lucru este perfect pentru a vă conecta la canalul dvs. YouTube de pe rețelele sociale sau dintr-un alt loc în care nu aveți posibilitatea de a insera cod pentru un buton de abonare adecvat.

Există două tipuri de canale pe YouTube:

  1. Canalele canalelor
  2. Canalele utilizatorilor

În practică, nu există nicio diferență majoră între aceste tipuri de canale. Fiecare dintre ei folosește doar o structură URL ușor diferită.

Puteți spune că canalul dvs. folosește structura „canal” vizitând canalul dvs. și văzând dacă are cuvântul „canal” în bara de adrese.

Iată un exemplu:

https://www.youtube.com/channel/freecodecamp

Vedeți cuvântul „canal” aici? Deci, în acest caz, puteți utiliza această structură pentru link-ul dvs.:

https://www.youtube.com/channel/<YOUR CHANNEL ID>?sub_confirmation=1

Ai înlocui doar <YOUR CHANNEL ID> în această adresă URL cu ID-ul canalului dvs., pe care îl puteți găsi accesând canalul dvs. YouTube.

Va fi fie un nume personalizat (în acest caz, freecodecamp) sau va fi un șir de caractere de bază 64 ca acesta: UC0syIz79dzjMXIf5VdJ65EA

După ce vă adăugați ID-ul canalului la acel link, veți fi bine să mergeți. Persoanele care fac clic pe linkul respectiv nu vor fi direcționate numai către canalul dvs., ci vor vedea și solicitarea de confirmare a abonamentului.

Unele canale mai vechi sunt în continuare configurate ca utilizatori, nu ca canale. Puteți spune că canalul dvs. folosește structura „utilizator” vizitând canalul dvs. și văzând dacă acesta are cuvântul „utilizator” în bara de adrese.

Iată un exemplu:

https://www.youtube.com/user/thenewboston

Acest canal este configurat ca utilizator.

În acest caz, ați utiliza această structură:

https://www.youtube.com/user/<YOUR CHANNEL ID>?sub_confirmation=1

Ai înlocui doar <YOUR CHANNEL ID> în această adresă URL cu ID-ul canalului tău. Va fi fie un nume personalizat (în acest caz, thenewboston) sau va fi un șir de caractere de bază 64 ca acesta: UC0syIz79dzjMXIf5VdJ65EA

După ce adăugați ID-ul canalului dvs. la acel link, veți fi bine să mergeți.

Cum să creați propriul buton de abonare YouTube

Bine – iată partea distractivă. YouTube vă oferă o modalitate de a încorpora butoanele de abonare direct pe site-ul dvs. web.

Iată cum arată unul dintre aceste butoane:

Butonul de abonare YouTube Cum sa atragi oamenii sa se
Aceasta este o imagine statică care duce la un prompt de abonare.

Și iată codul HTML încorporabil pe care l-ați adăuga pe blogul dvs. Rețineți că acest cod va importa Google platform.js Biblioteca JavaScript pentru a afișa dinamic butonul și numărul actual de abonați.

<script src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script>

<div class="g-ytsubscribe" data-channelid="<YOUR CHANNEL ID>" data-layout="full" data-theme="dark" data-count="default"></div>

Puteți încorpora acest cod. Asigurați-vă că înlocuiți <YOUR CHANNEL ID> cu ID-ul canalului pe care îl vedeți când vă vizitați pagina.

Dacă aveți o adresă URL personalizată a canalului YouTube, cum ar fi https://www.youtube.com/freecodecamp s-ar putea să îl puteți folosi ca ID-ul canalului, dar consider că este mai fiabil să folosesc ID-ul complet cu 24 de caractere al canalului.

Cum să vă personalizați butonul de abonare YouTube

Există două alte modalități prin care vă puteți personaliza butonul de abonare.

Cum să afișați numele canalului și sigla în butonul de abonare

Puteți schimba data-layout să fie fie default sau full (care va afișa numele și pictograma canalului dvs.).

Iată cum arată acest lucru atunci când stabiliți data-layout="default":

1611726367 749 Butonul de abonare YouTube Cum sa atragi oamenii sa se
Aceasta este o imagine statică care ar duce la un prompt de abonare.

Și iată cum arată acest lucru atunci când stabiliți data-layout="full":

Butonul de abonare YouTube Cum sa atragi oamenii sa se
Aceasta este o imagine statică care duce la un prompt de abonare.

De asemenea, puteți seta tema la întuneric cu data-theme="dark".

Și puteți ascunde complet numărul de abonați data-count="hidden". Dacă aveți doar o mână de abonați, vă recomandăm să ascundeți acest lucru pentru câteva luni în timp ce acumulați o mie de abonați sau mai mult, pentru a evita „dovada socială negativă”.

De ce recomand linkuri de abonare YouTube în loc de butoane de abonare YouTube

Există mai multe motive pentru care vă recomand să utilizați abordarea link-ului în locul acestor butoane dinamice.

  1. Blocanții de anunțuri, firewall-urile și pluginurile browserului pot bloca butonul să nu fie redat corect sau să funcționeze corect. Acest buton implică extragerea unui fișier JavaScript din CDN-urile Google, ceea ce înseamnă că nu va fi redat în China, de exemplu, unde Google este blocat în prezent.
  2. Este greu să controlați stilul acestor butoane și este posibil să ajungă să arate rău pe un dispozitiv mobil.
  3. Aceste butoane pot duce la probleme de accesibilitate. Link-ul, pe de altă parte, este doar un link și este ușor de utilizat de oameni în cititoarele de ecran sau alte instrumente de asistență.

Dar Google acceptă și aceste butoane de abonament YouTube, deci depinde de dvs. dacă doriți să le utilizați.

Un instrument de personalizare a butonului de abonare YouTube

Google are un instrument oficial pentru personalizarea acestor butoane de abonare YouTube. O puteți accesa aici. Rețineți că va trebui în continuare să aveți acces la codul HTML al paginii în care doriți să încorporați aceste butoane.

Vă mulțumim că ați citit acest ghid și sper că v-a ajutat să înțelegeți cum funcționează aceste linkuri și butoane de abonare YouTube și cum le puteți folosi pentru a face mai mulți oameni să se aboneze la canalul dvs.

Dacă doriți mai multe sfaturi pentru a fi un creator de succes YouTube, în general, puteți învăța din experimentele noastre non-profit de peste 5 ani care ne-au ajutat să devenim cel mai mare canal de programare de pe YouTube.

Iată manualul YouTube gratuit, care include și un curs video de 1 oră. L-am proiectat având în vedere creatorii centrate pe software, dar multe dintre tehnici pot fi aplicate și altor domenii de subiecte. Sper să vă fie de ajutor.

Noroc.

– Quincy