Butonul înapoi al Facebook nu funcționează? Iată cum îl puteți repara

facebook.webp
⏱️ 4 min read

Cea mai recentă eroare a Facebook-ului devine nervii tuturor și din motive întemeiate. Noua eroare face ca butonul Înapoi al aplicației să nu răspundă complet. Dacă doriți să reveniți la pagina anterioară, singura opțiune este să utilizați săgeata înapoi din partea de sus a paginii curente. Pentru utilizatorii cu smartphone-uri mari, această opțiune nu este fezabilă. Deși această problemă va fi rezolvată în mod corespunzător doar în următoarea actualizare, este posibil să avem câteva remedieri temporare care ar putea funcționa pentru dvs. În acest articol, vă oferim 5 remedieri posibile la problema „Butonul Înapoi nu funcționează” din aplicația Facebook.

Citeste si: Cele mai bune televizoare de 65 de inchi pentru a vă bucura să vizionați filme împreună cu familia

Atingeți și mențineți apăsat butonul Înapoi

Butonul inapoi al Facebook nu functioneaza Iata cum il puteti.webp

Este posibil ca această remediere să nu funcționeze pentru toată lumea, dar unii utilizatori raportează că pot naviga la pagina anterioară din aplicația Facebook pur și simplu atingând și ținând apăsat butonul înapoi. Poate fi necesar să țineți degetul apăsat pe butonul înapoi de pe ecran pentru ca acest lucru să funcționeze. Dacă utilizați, glisați gesturi pe smartphone, accesați Setări>Afișaj>Bară de navigare și comutați la butoanele de navigare.

Reporniți telefonul

O repornire rapidă poate rezolva problemele de fundal de pe telefonul dvs. care cauzează defecțiunea. Țineți apăsată tasta laterală câteva secunde și selectați Repornire din meniul de alimentare. Dacă țineți apăsată tasta de pornire declanșează asistentul vocal pe telefon, apăsați și mențineți apăsată tasta de sus sau de jos împreună cu aceasta pentru a accesa meniul de alimentare.

Închideți toate aplicațiile de fundal

Uneori, o aplicație poate deveni necinstită în fundal, provocând funcționarea defectuoasă a altor aplicații. Dacă acesta este cazul pe dispozitivul dvs., închideți toate aplicațiile de fundal din comutatorul de aplicații. Lansați Facebook și verificați dacă puteți utiliza din nou butonul Înapoi.

Actualizați aplicația

Actualizați aplicația

Deoarece aceasta este o problemă relativ nouă, sunt șanse ca dezvoltatorii de aplicații Facebook să lucreze deja la ea. Probabil că va fi corectat în următoarea actualizare. Asigurați-vă că instalați actualizarea de îndată ce sosește. Pentru a actualiza aplicația Facebook, lansați Magazin Google Playmergi la Profil>Gestionați aplicațiile și dispozitivul>Actualizări disponibileși apăsați butonul Actualizare de lângă Facebook.

Dezinstalați aplicațiile instalate recent

Top 4 moduri de a ascunde aplicații pe un smartphone Android (2023)

Dacă ați observat problema butonului înapoi după ce ați instalat alte aplicații terță parte pe dispozitivul dvs., dezinstalați-le și verificați dacă problema este rezolvată. De obicei, vă recomandăm să reporniți telefonul în modul sigur, dar asta ar dezactiva temporar și aplicația Facebook de pe dispozitiv. Accesați Magazinul Google Play și verificați aplicațiile instalate recent. Dacă bănuiți că o aplicație este vinovată, ștergeți-o de pe telefon și verificați dacă butonul înapoi funcționează din nou pe aplicația Facebook.

Întrebări frecvente (FAQs)

De ce butonul înapoi nu funcționează pe Facebook?

Butonul înapoi pare să funcționeze defectuos în aplicația Facebook din cauza unei probleme legate de erori. Probabil că această problemă va fi rezolvată printr-o actualizare rapidă.

Cum fac ca butonul Înapoi să funcționeze pe Facebook?

Unii utilizatori au raportat că butonul înapoi al aplicației Facebook funcționează dacă îl apăsați și mențineți apăsat timp de 5 secunde. Dacă acest lucru nu funcționează pentru dvs., încercați să ștergeți toate aplicațiile de fundal și să reporniți dispozitivul.

Cum merg la pagina anterioară din aplicația Facebook?

Pentru a vizita pagina anterioară din aplicația Facebook, apăsați pur și simplu pe săgeata înapoi din partea de sus a paginii.

Citeste si: Iată cum puteți obține o reducere de 43.500 Rs pe iPhone 14 Plus pe Flipkart

Concluzie

Acestea sunt primele 5 remedieri pentru problema „Butonul Înapoi nu funcționează” din aplicația Facebook. Aceste remedieri merită să încercați, chiar dacă este posibil să nu funcționeze pentru toată lumea. Deoarece aceasta este o problemă legată de erori, aceasta va fi remediată în mod corespunzător doar pentru toți utilizatorii în următoarea actualizare a aplicației. Ai alte trucuri despre care crezi că ar putea funcționa? Spune-ne în comentarii!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x