Viziunea pe computer a fost un subiect fierbinte în ultimii ani, permițând nenumărate aplicații grozave. Cu efortul unor dezvoltatori dedicați din lume, crearea unei aplicații care utilizează viziunea pe computer nu mai este o știință de rachetă. De fapt, puteți construi multe dintre aplicații în câteva linii de cod JavaScript. În acest articol, vă voi prezenta câteva dintre ele.

1. TensorFlow.js

Fiind unul dintre cele mai mari cadre de învățare automată, TensorFlow permite, de asemenea, crearea de aplicații JavaScript Node.js și front-end cu Tensorflow.js. Mai jos este una dintre demonstrațiile lor care corespund ipostazelor cu o colecție de imagini. TensorFlow are și un loc de joaca permițându-ne să vizualizăm rețele neuronale artificiale mai bune, ceea ce poate fi excelent în scopuri educaționale.

Cadrele de viziune computerizata js pe care trebuie sa le
O demonstrație Move Mirror de la Tensorflow.js

2. Recunoaștere Amazon

Recunoaștere Amazon este un puternic instrument bazat pe cloud. Dar oferă și SDK-uri pentru JavaScript în browserele care pot fi găsite Aici. Mai jos este o imagine care ilustrează cât de detaliată poate fi detectarea feței lor.

Cadrele de viziune computerizata js pe care trebuie sa le
Detectarea caracteristicilor faciale cu API-ul Amazon Rekognition

3. OpenCV.js

Fiind unul dintre cele mai vechi cadre de viziune pe computer, OpenCV a servit dezvoltatorilor în viziunea computerizată de foarte mult timp. Au și un Versiunea JavaScript permițând dezvoltatorilor să implementeze aceste funcții pe un site web.

1611956408 928 Cadrele de viziune computerizata js pe care trebuie sa le
Exemplu de detectare a feței cu OpenCV, Imagine din DZone

4. tracking.js

Dacă doriți doar să creați o aplicație rapidă de detectare a feței, cum ar fi o versiune web a filtrelor Snapchat, ar trebui să aruncați o privire la tracking.js. Acest cadru permite integrarea recunoașterii feței cu JavaScript cu o configurare destul de simplă. Am scris și un ghid pe acest cadru aruncând o pălărie de spiriduș pe fețe de Ziua Sf. Patrick.

1611956408 656 Cadrele de viziune computerizata js pe care trebuie sa le
tracking.js detectarea feței exemplu

5. WebGazer.js

Fie că încercați să efectuați studii despre experiența utilizatorului sau să creați noi sisteme interactive pentru jocul dvs. sau site-uri web, WebGazer.js poate fi un loc minunat pentru a începe. Acest cadru puternic permite aplicațiilor noastre să știe unde se uită persoana respectivă cu intrările camerei.

1611956409 338 Cadrele de viziune computerizata js pe care trebuie sa le
WebGazer.js urmărirea privirii exemplu

6. three.ar.js

Un alt cadru de la Google, three.ar.js extinde funcționalitățile ARCore pe JavaScript front-end. Ne permite să integrăm detectarea suprafeței și obiectelor în browsere, care este instrumentul perfect pentru un joc AR.

1611956410 578 Cadrele de viziune computerizata js pe care trebuie sa le
three.ar.js demo

În cele din urmă…

Sunt pasionat să învăț noi tehnologii și să le împărtășesc comunității. Dacă doriți să citiți ceva în special, vă rugăm să ne informați. Mai jos sunt articolele mele anterioare legate de acest subiect. Rămâneți la curent și distrați-vă ingineria!