Calio: singura aplicație pentru calendar și memento de care aveți nevoie

Calio: singura aplicație pentru calendar și memento de care aveți nevoie
⏱️ 8 min read

Acesta este un articol sponsorizat și a fost posibil de către Calio. Conținutul și opiniile reale sunt singurele puncte de vedere ale autorului care își menține independența editorială, chiar și atunci când o postare este sponsorizată.

Oricât ar fi trebuit ca era digitală a tehnologiei să ne ușureze și să ne apropie, cumva se pare că a scăpat de asta. Cu „o aplicație pentru orice”, avem mai multe pentru funcții diferite, atât ale calendarelor, cât și ale mementourilor. Suntem atât de ocupați cu planificarea dispozitivelor noastre încât ne separă. Dar nu trebuie să fie așa. Calio rezolvă aceste probleme pentru noi.

Cu cât descoperi tot mai mult tot ceea ce Calio poate face, cu atât mai multe aplicații poți elimina din arsenalul tău. Îți eficientizează viața ocupată pentru tine. Vă poate ajuta să planificați evenimente, să trimiteți memento-uri și să urmăriți totul într-o interfață ușor de utilizat: de unul singur sau cu prietenii, familia și colegii dvs.

Calio va funcționa pentru dvs. așa cum doriți și de care aveți nevoie, spre deosebire de celelalte aplicații de calendar și memento, și va elimina „problema socială”, permițându-vă să lucrați împreună în loc să separați.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Introducere în Calio

Calio este disponibil atât pentru iOS, cât și pentru Android, ca descărcare rapidă de pe pagina lor de pornire.

Scopul lor la companie este de a aduce oamenii împreună prin intermediul aplicației lor. L-au dezvoltat din cauza a ceea ce ei numesc „Problemă socială: tehnologia construită pentru a ne apropia ne îndepărtează mai departe.”Oamenii vor ieși la cină și toată lumea stă acolo pe telefoanele lor în loc să comunice între ei.

Deci, cu Calio, puteți să vă planificați întâlnirile și evenimentele și să trimiteți mementouri pentru dvs. și pentru ceilalți despre lucrurile care necesită atenția dvs., toate de pe dispozitivul dvs. – dar nu vă îndepărtează de comunicarea cu oamenii. Încă mai ești.

Dar cu siguranță nu trebuie să comunicați cu alții folosind aplicația. Funcționează la fel de bine ca un instrument pentru planificarea tuturor întâlnirilor, întâlnirilor și întâlnirilor și a mementourilor, indiferent dacă trebuie să vă conectați cu alții sau nu.

Lansarea Calio

setări calio

Când lansați pentru prima dată Calio, acesta vă solicită să vă înscrieți și, după aceasta, vă ghidează în colțul din stânga sus al ecranului de pornire. Dând clic pe această pictogramă vă ghidează procesul de configurare, permițându-vă să setați următoarele elemente:

  • Importul datelor importante de pe Facebook și din calendarele existente
  • Exportarea evenimentelor dvs. Calio în calendarele dvs. existente
  • Cadrul de timp al vizualizării implicite a calendarului
  • Perioada de timp a mementourilor dvs.

calio-calendar-sync

Aceasta vă afișează toate evenimentele și mementourile într-un singur calendar ușor de navigat.

Programarea unui timp

Este incredibil de ușor să porniți o discuție cu privire la ce oră să vă întâlniți la un eveniment. Dacă faceți clic pe semnul plus plus (+) din colțul din dreapta jos al ecranului de pornire (pictograma din mijloc din partea de jos), veți ajunge la ecran pentru a adăuga evenimente / pentru a programa o oră.

calio-multiple-times

Dacă doriți să discutați o oră, trebuie să faceți acest lucru înainte de a începe evenimentul. Faceți clic pe bara verde pe care scrie „Sugerați de mai multe ori?” Vă permite să sugerați de două sau mai multe ori separate. Puteți adăuga și un nume de eveniment. Când ați terminat, dați clic pe „Trimiteți”.

Aceasta afișează un ecran care vă întreabă dacă doriți să partajați aceste opțiuni de timp. Vă va arăta prietenii cu care sunteți deja conectați și vă va oferi și opțiuni dacă prietenii dvs. nu sunt pe Calio. Puteți fie să le trimiteți un e-mail, fie să obțineți un link pentru a le trimite prin intermediul rețelelor sociale sau într-un text.

calio-invite

Dacă prietenul tău este pe Calio, va primi notificarea evenimentului cerându-i timp și poate vota alegerea lor în aplicație. Dacă nu se află în aplicație, pot totuși să voteze o dată prin web făcând clic pe link.

După ce ați votat, puteți să vă întoarceți la invitație, să alegeți ora potrivită și aceasta o va trimite la un eveniment complet, unde puteți completa restul informațiilor pentru a vă invita prietenii.

Crearea unui eveniment sau a unui memento

Pentru a crea un eveniment sau un memento, veți ajunge fie prin stabilirea unei ore precise de la invitația dvs., fie prin crearea unui eveniment complet nou, făcând clic pe pictograma plus. Setarea unui memento este aceeași cu setarea unui eveniment. Este configurat în același mod și apare în calendar la fel.

În loc să faceți clic pe bara verde de data aceasta, fie veți avea deja ora și numele evenimentului completate de la momentul invitării, fie veți adăuga date noi.

calio-spartan

Următorul pas este să alegeți un loc de eveniment dacă este necesar. Se va completa automat după ce tastați primele litere. Apoi trebuie doar să faceți clic pe bara verde corespunzătoare pe care scrie „Utilizați acest loc pentru evenimente”.

Dacă nu sunteți sigur de locație, puteți da clic pe „Adăugați o altă locație?” și adăugați mai multe opțiuni, permițându-le prietenilor dvs. să voteze la el în același mod în care se votează orele.

În pașii următori puteți încărca o fotografie dacă alegeți să vă ajute să identificați evenimentul, precum și o descriere. În cele din urmă, puteți să faceți clic pe bara verde care scrie „Privat” și să comutați evenimentul la „Public” dacă alegeți să informați toți prietenii de pe Calio despre eveniment. Când ați terminat, dați clic pe „Creați”.

calio-confirm

Aceasta afișează o fereastră care vă cere să confirmați. Vă arată toate detaliile evenimentului sau memento-ului și vă permite să vă invitați prietenii. La fel ca și cu invitația de timp, puteți invita prieteni în aplicație, puteți trimite o invitație prin e-mail sau puteți copia linkul.

Discutați cu prietenii

Iată unde totul devine și mai bun! După ce prietenii tăi primesc invitația, aceasta le aduce o invitație care le cere să confirme dacă sunt înăuntru sau în afara acestora. Nu poate deveni mult mai simplu. Și amintiți-vă, aceasta este indiferent dacă sunt sau nu în aplicație, așa cum pot confirma prin web.

calio-im-in

Acum, după ce prietenii tăi au confirmat, ei sunt oficial „în” evenimentul tău. După ce vă întoarceți din nou la pagina principală, găsiți evenimentul în calendarul dvs. și faceți clic pe acesta pentru a intra în eveniment.

În partea de sus a ecranului veți vedea „Detalii” pentru o recenzie a evenimentului, „Cine este?” pentru a vă arăta cine a confirmat că vor fi acolo și „Chat”. Acest ultim vă va permite să trimiteți mesaje înainte și înapoi cu alții care sunt „înăuntru” pentru a stabili detalii suplimentare.

calio-chat

Unde se îndreaptă Calio

Voi preface acest lucru spunând că sunt unul care iubește oricum un calendar bun sau o aplicație de productivitate oricum, dar acesta este unul care mi-a plăcut din plin și consider că este foarte util. L-am testat pe iOS și am renunțat deja la aplicația nativă Calendar, precum și la Wunderlist pentru a trimite memento-uri despre sarcini, preferând Calio. Pot vedea atât de multe beneficii cu el. În același mod în care Evernote este mult mai mult decât o simplă aplicație de luare a notelor, Calio este mult mai mult decât o simplă aplicație pentru calendar.

Și echipa din spatele Calio nu a terminat încă. Au mai multe schimbări interesante în magazin pentru aplicație în viitor. Pentru versiunea iOS, intenționează să lucreze mai mult la o integrare iPad, care va include orientarea peisaj, astfel încât să nu trebuie să utilizați aplicația la 2X și să vă uitați lateral la ea, dacă utilizați o tastatură.

În plus, intenționează să încorporeze o integrare Siri cu aceasta, care o va deschide și mai mult în ceea ce privește ușurința de utilizare și, de asemenea, vă va permite să o încorporați în utilizarea HomePod. De asemenea, lucrează la „mărci”, ceea ce înseamnă că veți putea să vă conectați cu mărcile preferate din aplicație și veți putea cumpăra și bilete.

Mă lasă nu numai încântat că am găsit o aplicație nouă, ci și încântat să văd unde va merge mai departe!

Calio

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x