Calitatea sunetului Smart Speaker Showdown

Calitatea sunetului Smart Speaker Showdown
⏱️ 5 min read

În timp ce sunt numite difuzoare inteligente, mulți oameni le consideră doar asistenți digitali față de difuzoare reale. Cu toate acestea, calitatea sunetului inteligent al difuzoarelor contează dacă doriți ca casa dvs. să sune ca un concert. Problema este, de unde știi care sună cel mai bine, oferindu-ți totuși o experiență extraordinară?

O reacție de genunchi ar putea fi să mergeți doar cu orice difuzor este cel mai mare. Nu este o strategie proastă, dar mai mare nu este întotdeauna la fel de bun. Dacă calitatea sunetului este prioritatea dvs. principală, asigurați-vă că cumpărați un difuzor inteligent care oferă.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Apple HomePod

În ciuda faptului că atât Amazon, cât și Google au lansat difuzoare inteligente cu mult înainte de Apple, Apple HomePod are unele dintre cele mai bune sunete de calitate pe care le-ați putea cere. O caracteristică care îl face să iasă în evidență este capacitatea sa de a regla automat sunetul pentru a suna excelent, indiferent în ce cameră vă aflați. În mod firesc, puteți suprascrie acest lucru, dar surprinzător, HomePod face o treabă excelentă.

Cu toate acestea, sunetul excelent are un preț. Apple nu vă permite să utilizați alte servicii de streaming și puteți controla numai dispozitivele inteligente care sunt compatibile cu HomeKit-ul Apple. Dacă doriți mai multă flexibilitate, vă recomandăm să optați pentru un difuzor compatibil Alexa sau Google. Dacă vă plac deja produsele Apple, atunci nu puteți greși cu HomePod.

Sonos One

O secundă foarte apropiată, sau pe care o poți numi sincer cravată, este Sonos One. Această calitate a sunetului inteligent al difuzoarelor este incredibilă, mai ales pentru mai puțin de 200 USD. Este unul dintre cele mai accesibile difuzoare inteligente pentru atingerea acestui nivel de sunet. Deși nu este un difuzor oficial Amazon sau Google, are încorporate atât Amazon Alexa, cât și Google Assistant, deci alegeți pur și simplu care dintre ele vă place cel mai mult.

Calitatea sunetului Smart Speaker Sonos

Deoarece Sonos se concentrează mai mult pe calitatea sunetului, veți obține câteva caracteristici suplimentare, cum ar fi:

  • Împerecheați-le pentru un sunet stereo de calitate în întreaga cameră sau acasă
  • Utilizarea acestora ca parte a unui sistem de sunet surround sau home theater
  • Oferirea unui sunet uimitor în baie (design rezistent la umiditate)

Google Home Max

Google Home Max este unul dintre difuzoarele inteligente de ultimă generație ale Google. Cu toate acestea, vine cu o îmbunătățire vizibilă a calității generale a sunetului. În timp ce difuzorul Google Home sună bine, sunetul poate fi puțin distorsionat atunci când faceți lucrurile. În plus, basul nu este atât de impresionant. Nimeni nu vrea un cântec grozav ruinat de basul sărac.

Cu toate acestea, Google a schimbat totul cu Google Home Max. Este conceput pentru a fi mai mult un difuzor decât un difuzor inteligent, astfel încât accentul principal este pe modul în care sună. În mod surprinzător, Google a livrat, iar acest difuzor inteligent este un concurent serios pentru Sonos și Apple. Calitatea sunetului este încă clară, pe măsură ce o ridicați. În plus, basul este admirabil pentru un difuzor inteligent. În plus, poate regla automat sunetul pe baza acusticii camerei tale.

Există două dezavantaje principale: în primul rând, este imens în comparație cu alte difuzoare inteligente. În al doilea rând, nu există nicio modalitate de a-l monta, deci va trebui să faceți spațiu pentru acest behemoth pe o masă sau un raft mare.

Amazon Echo Studio

Dacă vă place Amazon Alexa, vă recomandăm să luați în considerare Amazon Echo Studio. Până în prezent, Amazon nu a reușit să concureze cu calitatea Sonos One sau Apple HomePod. Acordat, Amazon a fost un fel de pionier în domeniul difuzoarelor inteligente, deci este iertabil faptul că compania ar fi putut sacrifica calitatea audio pentru alte caracteristici.

Cu toate acestea, Amazon caută să schimbe toate acestea. Echo Studio are tehnologie Dolby Atmos și cinci difuzoare interne. De asemenea, se adaptează automat la cameră, la fel ca HomePod și este conceput pentru a reda audio 3D. Difuzorul este încă nou, tocmai a fost lansat în noiembrie 2019. Unii recenzori adoră, dar alții spun că nu reușește să fie la înălțimea sunetului stereo.

Amazon Echo

Este posibil ca calitatea sunetului inteligent al difuzoarelor să nu fie punctul forte al Amazonului, ci standardul Amazon Echo (a treia generație) face o treabă bună de a oferi o calitate bună la un preț accesibil. Dacă sunteți în căutarea unui compromis între preț și calitatea sunetului, acest difuzor este o alegere bună. Deși nu se compară cu Echo Studio, este jumătate din preț.

Ecou de calitate a sunetului inteligent

Această ultimă versiune acceptă basuri mult mai bune decât predecesorii săi. Un contra este că difuzorul acceptă doar asocierea cu alte difuzoare prin Wi-Fi versus Bluetooth.

Castigatorul este …

Pentru o calitate globală a sunetului inteligent al difuzoarelor, Sonos și Apple câștigă. Cu toate acestea, Sonos One este câștigătorul general în ceea ce privește compatibilitatea, calitatea sunetului și prețul.

Un finalist ar trebui să fie Google Home Max. Este o completare excelentă pentru o casă alimentată de Google, dar dimensiunea și prețul mai mare o împiedică puțin.

Ofertele Amazonului sunt frumoase, dar încă nu se pot apropia de celelalte trei din această listă. Cu toate acestea, Echo Studio este încă ideal dacă doriți atât un dispozitiv oficial Amazon Alexa, cât și o calitate decentă a sunetului.

Legate de:

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x