Camera Echo Look de la Amazon vă ajută la alegerile dvs. de modă

Camera Echo Look de la Amazon vă ajută la alegerile dvs. de modă
⏱️ 4 min read

Te chinui să găsești ceva de îmbrăcat în fiecare zi pentru că nu ai pe cineva care să-ți ofere păreri și sugestii? Îngrijorările dvs. s-au încheiat, deoarece camera Echo Look de la Amazon este acum disponibilă pe scară largă. Dispozitivul va funcționa ca „asistent de stil” personal cu ajutorul Alexa.

Finalizarea lucrărilor la structur...
Finalizarea lucrărilor la structura casei

Cum functioneaza

Camera Echo Look de la Amazon o va face analizează-ți stilul personal și faceți recomandări cu privire la ce să purtați prin învățarea automată. Are chiar sprijinul deplin al asistentului vocal Amazon, Alexa.

Dispozitivul are o cameră care utilizează comenzi vocale fără mâini pentru a face o fotografie sau un videoclip cu ceea ce purtați în prezent. Vă puteți adăuga garderoba la aplicație și o puteți organiza în colecții. Funcția Daily Look vă va permite să faceți o fotografie a ținutei dvs., astfel încât să o puteți face referire mai târziu. Colecțiile dvs. pot fi apoi organizate în funcție de preferințe, anotimpuri și, de asemenea, de vreme.

Dar unde Echo Look strălucește cu adevărat este prin caracteristica Style Check. Acesta va analiza fotografiile a două ținute pentru a vă oferi „o a doua opinie despre care arată cel mai bine pentru dumneavoastră”. Algoritmii de învățare automată ajută dispozitivul să decidă, la fel ca experții în modă umană.

În spațiul unui minut. Echo Look va evalua „potrivirea, culoarea, stilul și tendințele actuale”. Atunci când îți oferă răspunsul la care ținută arată cel mai bine, îți oferă și o explicație de ce a ales o ținută în locul celeilalte.

Îmbunătățirea aspectului Echo

Amazon a adăugat și mai multe funcționalități Echo Look de când a fost lansat pentru prima dată. Nu numai că vă ajută să decideți ce ținută arată mai bine, dar acum vă va sugera și articole din aplicația pentru smartphone „care se potrivesc bine cu hainele pe care le dețineți deja pentru a vă ajuta să profitați mai mult de dulapul dvs.” Desigur, îmbrăcămintea pe care o sugerează ar arăta bine pentru dvs. poate fi achiziționată de la Amazon.

Și dacă doriți mai multă opinie decât doar de pe dispozitiv, puteți obține feedback prin votul comunitar care vă va permite să trimiteți sondaje pentru ținutele dvs. comunității Spark din Amazon.

GQ și Vogue oferă conținut la aplicație. Articolele din reviste vor fi afișate pe galeria ecranului de pornire al aplicației. Dacă atingeți articolul, veți fi redirecționat către site-urile revistei, unde puteți cumpăra și îmbrăcămintea văzută în poveste.

news-amazons-echo-look-device

Ca și din linia Amazon Echo, Echo Look poate recunoaște și vocile prin Speaker ID. Odată ce creați un profil vocal, când solicitați Echo Look să facă o fotografie, acesta vă va recunoaște vocea și va atribui fotografia profilului dvs. Acest lucru va face mai ușor să partajați dispozitivul și aplicația cu o altă persoană și vă va păstra catalogul de ținute separat.

Alexa poate fi folosit și cu funcții normale Alexa, cum ar fi apelurile, mesageria, muzica, calendarul, vremea, traficul și, bineînțeles, cumpărăturile.

Va schimba acest lucru moda?

În timp ce camera Echo Look anterior era disponibilă numai prin invitație, acum este disponibilă pentru toată durata Amazon pentru 199,99 USD.

Acest lucru deschide doar o lume de posibilități. Poate pentru că vă puteți conecta la vremea dvs. prin Alexa, poate vă poate oferi sugestii despre ceea ce ar trebui să purtați în funcție de vreme. Poate că, din moment ce se poate conecta la calendarul dvs., în cele din urmă ar putea face sugestii despre ceea ce ar trebui să purtați la diferite evenimente din calendarul dvs. Aceasta pare a fi o situație în care ar străluci cu adevărat.

Nu există nimeni care să nu se fi uitat ocazional în oglindă și să se întrebe dacă ceva le-a arătat bine. Și acest lucru oferă un răspuns definitiv. Dar este, de asemenea, ușor de văzut că oamenii care sunt strecurați de tehnologia care se infiltrează în viața lor se vor simți în cele din urmă la fel în această situație.

Unde te incadrezi? V-ați lăsa înfricoșat de această intruziune sau ați dori să primiți ajutorul oferit de Amazon Echo Look? Sună mai jos în secțiunea de comentarii și anunță-ne ce părere ai.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x