Camile in Minecraft 1.20: Noutati si informatii despre aceste creaturi noi

Camels in Minecraft 1.20 Everything We Know So Far
⏱️ 7 min read

Camilele vor fi adăugate în Minecraft 1.20, într-un update așteptat de fanii jocului cu mult entuziasm. Aceste animale vor fi disponibile în biome-urile desertice sau aride, iar jucătorii vor putea folosi cămilele ca mijloc de transport în joc. Camilele vor putea transporta mai multe obiecte decât caii și vor fi mai rezistente pe terenul nisipos din biomele desertice. Jucătorii vor putea călări camilele, dar și le putea atașa la o căruță pentru a-și transporta resursele. De asemenea, se spune că camilele vor avea o bară de sănătate diferită de cea a cailor, iar jucătorii vor avea posibilitatea să le hrănească cu cactuși. În concluzie, adăugarea camilelor în Minecraft 1.20 va aduce o nouă dimensiune în ceea ce privește mijloacele de transport și explorare în joc.

Evenimentul Minecraft Live 2022 s-a încheiat și ne-a lăsat să visăm la caracteristicile viitoare ale următoarei actualizări majore pentru Minecraft 1.20. Una dintre cele mai interesante noi completări este Camel în Minecraft 1.20, care va schimba biomul deșertului Minecraft pentru totdeauna. Ei sunt unul dintre multele noi mafiote Minecraft care ar putea veni în joc în câteva luni. Deci, să vedem ce vor aduce cămilele în Minecraft în 2023 și cât de bine se potrivesc în lumea ta.

Mob nou în Minecraft 1.20: Camels (2022)

Am acoperit diferite aspecte ale cămilei Minecraft în secțiuni individuale. Folosește tabelul de mai jos pentru a afla detaliile cămilelor care te interesează cel mai mult.

Unde apar cămilele în Minecraft?

După cum era de așteptat, Camels va fi exclusiv biomilor deșertului de Minecraft. Cu toate acestea, s-ar putea să-i găsiți și cutreierând celelalte biomuri vecine. Un lucru care este confirmat despre depunerea lor icre este că cămilele vor depune numai deasupra solului la dimensiunile lumii exterioare.

Datorită înălțimii lor mari, nu pot apărea accidental în peșterile luxuriante, peșterile de stalactite și alte peșteri din joc. De cele mai multe ori, veți găsi aceste animale frumoase stând pe podeaua deșertului, așteptând un călăreț. Și ai, de asemenea, mecanicul clătinat, asemănător cu lumea reală, pentru când cămilele se ridică.

Abilități de cămilă Minecraft

Mulțimea cămilelor din Minecraft 1.20 va avea următoarele abilități:

  • Pichet: Pentru o perioadă limitată, puteți face cămila să alerge mai repede și puteți eschiva cu ușurință de inamicii care vă urmăresc. Deci ar putea fi un înlocuitor grozav pentru un cal.
  • Dash: Similar cu sprintul, capacitatea de sprint permite cămilelor să se miște rapid dintr-o locație în alta. În loc de o creștere a vitezei, această abilitate este similar cu un salt rapid în lungimecare poate fi de folos la traversarea râpelor și a cursurilor de apă periculoase.
  • Viteză: Pe terenuri complexe, cămilele sunt mult mai lente decât caii. Dar pe zonele plane, pot lua viteza în timp, ceea ce ar trebui să le permită să concureze cu ușurință cu caii. Concursul cu o cămilă împotriva unui cal pentru a vedea cine este mai rapid va fi prioritatea noastră atunci când previzualizările și beta-urile Minecraft 1.20 vor fi lansate în săptămânile următoare.
  • Cicatrizare: Ca și jucătorii, cămilele se vindecă încet în timp. Această abilitate nu este afectată de foamea, energia sau mișcarea ta.

Doi jucători pot călăre o cămilă

doi jucători pot călăre o cămilă în minecraft

Spre deosebire de cai, până la doi jucători pot călăre o singură cămilă în același timp în Minecraft 1.20, făcându-i cel mai bun mob de călătorie și luptă din joc.

Îi spunem o mafie de luptă pentru că un jucător poate lupta împotriva mafiilor ostile, în timp ce celălalt jucător îi ajută să nu fie rău. Această mecanică deschide o varietate de noi posibilități de joc de care se vor bucura toți jucătorii de pe serverele multiplayer Minecraft. Extinderea capacității de călărie, se pare că fiecare jucător va avea nevoie de propria sa șa pentru a călări cămila. Cu toate acestea, nu a fost încă dezvăluită nicio confirmare în acest sens.

Ce mănâncă cămilele în Minecraft?

După cum a fost dezvăluit în timpul evenimentului Minecraft Live 2022, cămilele din minecraft mănâncă cactus plante care cresc în biomul deșertului, care este și casa acestei noi gloate. Acest lucru este similar cu viața reală și face cactusul (folosit în principal pentru a face vopsea verde pentru lână) mai util cu următoarea actualizare.

Cum să crești cămile în Minecraft 1.20

pui de cămile
Pui cămilă împreună cu o cămilă adultă în Minecraft | Cu amabilitatea imaginii: YouTube/Minecraft

La fel ca majoritatea mafioților de uz casnic din Minecraft, puteți, de asemenea, să creșteți cămile pentru a depune pui de cămile. Pentru a le reproduce, trebuie să strângeți două cămile una lângă alta și să hrăniți fiecare dintre ele cu o bucată de cactus. După aceea, un pui de cămilă va apărea după câteva secunde. Apoi va trebui să așteptați câteva minute pentru a putea reproduce din nou cămilele. Între timp, puiul de cămilă ar putea deveni și adult.

Faceți cunoștință cu noua mulțime de cămile în Minecraft 1.20

Cu asta, știi tot ce trebuie să știi despre cămile în actualizarea Minecraft 1.20 chiar acum. La fel ca și tine, așteptăm să fie dezvăluite mai multe detalii în săptămânile următoare. Deci, asigurați-vă că marcați această pagină pentru a ține pasul cu cămilele pentru minecraft. Fără a uita că ei nu sunt singurii mafie care se apropie. Folosiți ghidul nostru dedicat pentru a afla mai multe despre Sniffer, câștigătorul Mob Vote 2022, care este mult mai unic decât cămilele. Acestea fiind spuse, ce alte gloate din deșert vrei să vezi în joc? Spune-ne în comentariile de mai jos!

În urma evenimentului Minecraft Live 2022, s-au dezvăluit informații fascinante cu privire la noul mob ce va fi adăugat în următoarea actualizare majoră, Minecraft 1.20. Aceasta este reprezentată de cămile, care vor schimba pentru totdeauna biomul deșertului. Acestea vor avea abilități unice, precum viteza și capacitatea de a fi călărite de către doi jucători simultan. Cămilele vor fi hrănite cu cactus, în același timp fiind posibilă reproducerea lor. Deci, fanii Minecraft pot anticipa cu nerăbdare sosirea acestui nou mob și modul în care acesta va afecta experiența jocului.
Mulțumesc pentru că ați fost alături de mine în această călătorie tehnologică. Sper că toate postările mele v-au inspirat și v-au ajutat să vă informați mai bine în domeniul tehnologiei. Fie ca în continuare să rămânem pasionați de inovație și tehnologie și să explorăm împreună noutățile din acest univers fascinant. Ne revedem curând, cu noi postări în care vom explora și descoperi împreună cele mai recente inovații și tendințe din lumea tehnologiei.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x