Când credeți că 5G va fi ușor disponibil?

Când credeți că 5G va fi ușor disponibil?
⏱️ 3 min read

Am auzit atât de multe lucruri diferite cu privire la momentul în care 5G va fi disponibil ca serviciu și când va fi disponibil pe dispozitivele noastre. Cu toate acestea, este mijlocul anului 2018 și încă nu am văzut nimic. O verificare rapidă a Google mi-a arătat patru articole publicate în ultimele douăzeci și patru de ore. Toți răspund la ce este 5G și când va fi disponibil.

Când credeți că 5G va fi ușor disponibil?

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Opinia noastră

Alex se așteaptă să aștepte mai mult de câțiva ani ”pentru a vedea adoptarea pe scară largă a consumatorilor la nivelul 4G de care se bucură astăzi.”Își imaginează că vom începe să vedem primele dispozitive 5G în 2020, primul iPhone 5G lansându-se la scurt timp după aceea.

Miguel explică faptul că a durat ceva timp până când 4G LTE a decolat și a fost adoptat în întreaga lume. Diferite țări au adoptat tehnologia în ani diferiți decât alții, așa că atunci când i se pune întrebarea inițială, el vrea să știe „Unde, mai exact?”

Din această cauză, el crede „în țările fără legislație teritorială și de acces la linie sau orice altă formă de control absolut asupra proiectelor de telecomunicații, aceștia s-ar bucura de standardul 5G exact atunci când operatorii de transport miros o cerere pentru acesta.”În alte națiuni, el consideră că va dura ceva mai mult, mai ales că există unii care nu au adoptat încă pe deplin 4G LTE.

Phil fisuri pe care el nu le cunoaște, dar având în vedere decalajul dintre actualizările telefonului, răspunsul său este: „cu aproximativ un an înainte să am ceva capabil să-l rulez.

scriitori-opinie-5g-disponibil-wifi

Fabio raportat “pentru a face scurtă povestea lungă, aș spune despre aproximativ doi ani. In speranta.

Andrew este de acord cu Miguel, că va depinde probabil de țară, „țările mai mici cu o abordare mai centralizată” având mai mult un avantaj. El a locuit în Coreea de Sud și a descoperit că este „doar acoperit cu internet de mare viteză”. Compania de telefon pe care a folosit-o acolo a lansat o demonstrație de 5G la Jocurile Olimpice din iarna trecută. El consideră că „vor vedea probabil una dintre primele implementări la scară largă doar pentru că au un avantaj destul de bun în infrastructură”. Ar fi surprins dacă multe țări ar primi 5G înainte de SUA

Se pare că 5G va veni oarecum în curând la servicii, dar apoi va dura ceva timp până când toată lumea va avea dispozitive care pot profita de această viteză. Finlanda are deja prima rețea. Aș fi de acord cu evaluarea că va fi mai răspândită până în 2020. Aceasta îi conferă un an și jumătate complet. Dar cred că ceea ce va fi mult mai interesant va fi cursa pentru a produce dispozitive 5G.

Opinia ta

Aveți propriile idei despre momentul în care 5G va fi mai răspândit? O aștepți? V-ați resemnat să știți că nu veți fi printre primii care obțin 5G?

Când credeți că 5G va fi ușor disponibil? Adăugați gândurile în secțiunea de comentarii de mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x