Cântă Karaoke pe PC sau Mac cu Kanto Karaoke

Cântă Karaoke pe PC sau Mac cu Kanto Karaoke
⏱️ 6 min read

Acesta este un articol sponsorizat și a fost posibil de Kanto Karaoke. Conținutul și opiniile reale sunt singurele puncte de vedere ale autorului care își menține independența editorială, chiar și atunci când o postare este sponsorizată.

Unul dintre cele mai distractive lucruri de făcut este să cânți karaoke. Dar nu trebuie să ieși la un club de noapte sau la un bar pentru a o face. O poți face acasă. Înainte era să aveți nevoie de o mașină scumpă pentru a face karaoke acasă, dar odată cu apariția unei tehnologii mai bune, există acum mai multe moduri diferite de a o face ieftin în confortul propriei case.

Una dintre aceste modalități este cu Kanto Karaoke, un software care vă permite să o faceți pe computerul de acasă sau pe Mac. Este o descărcare rapidă pentru versiunea gratuită, care vă permite să faceți mai ales totul. Este cel puțin suficient să îl încercați pentru a vedea dacă doriți să cheltuiți banii pentru a descărca versiunea completă.

Început

Înainte de a începe, trebuie să descărcați software-ul de la site-ul. Este disponibil atât pentru PC, cât și pentru Mac, cu descărcări gratuite pentru ambele. Singura diferență este că versiunea pentru PC oferă atât o versiune cu plată personală, cât și o versiune profesională cu plată. Versiunea Mac oferă doar o versiune personală și profesională combinată.

kanto-karaoke-review-mac-versions

În scopul acestei revizuiri, lucrez cu versiunea gratuită pentru Mac. Există câteva limitări cu versiunea gratuită: listele de redare sunt limitate la doar cinci melodii, înregistrarea este limitată la un minut, conversia Midi la Mp3 este limitată la un minut și nu poate fi utilizată pentru uz profesional.

Descărcați versiunea dorită și stocați aplicația oriunde vă stocați aplicațiile pe hard disk.

Ce se poate face?

În primul rând, te ghidează în timp ce cânți karaoke! Cu toate acestea, înainte de a ajunge la acest punct, trebuie să faceți un lucru major. Trebuie să obții niște muzică cu care să cânți. Dacă aveți experiență, este posibil să aveți deja propria dvs. muzică karaoke. Puteți folosi muzica pe care o aveți deja pe CD-uri sau fișiere pe care este posibil să le dețineți și care sunt încărcate pe Mac / PC. Va reda următoarele tipuri de fișiere: karaoke video, karaoke mp3, fișiere midi, fișiere CDG + MP3, fișiere KFN (karafun) și fișiere .KAR.

Descărcarea muzicii

Dacă nu aveți muzică proprie, va trebui să găsiți ceva. Aplicația include o listă de melodii descărcabile; cu toate acestea, acestea sunt oferite la un preț. După deschiderea aplicației, faceți clic pe „Opțiuni” în partea stângă sus. Cu informațiile care vă sunt prezentate, faceți clic pe „Descărcați MP3 Karaoke” la aproximativ o treime din drum în partea stângă a aplicației. Aceasta deschide un site web în browserul dvs. de unde puteți descărca melodiile pe care le alegeți. Dar, din nou, acestea sunt oferite la un preț scăzut.

kanto-karaoke-review-download-from-app

Instrucțiunile de pe site vă oferă și alte trei opțiuni pentru descărcarea de muzică. Prima opțiune este descărcarea prin YouTube. Dacă aveți YouTube Red, puteți descărca videoclipuri karaoke direct de pe YouTube. Dar dacă nu, există aplicații disponibile care vă permit să descărcați videoclipuri. Site-ul sugerează unul: AllMyTube. Puteți descărca această aplicație gratuită pentru a descărca videoclipuri, dar, ca și în cazul versiunii gratuite a Kanto Karaoke, există limitări.

O altă opțiune este descărcarea de pe un site de internet gratuit. Site-ul Kanto sugerează câteva dintre ele. Singura problemă pentru mine a fost că unele dintre versuri nu se încadrau în „caseta de versuri” de pe Kanto Karaoke. Desigur, asta nu este o problemă cu Kanto. Aceasta este o problemă cu site-ul de pe care descărcați melodiile.

kanto-karaoke-review-cut-off

Ultima opțiune este să descărcați melodii profesionale de karaoke. Site-ul sugerează Karaoke-Version.com de unde puteți descărca melodiile pe care le alegeți la o taxă de 1,99 USD fiecare, dar există cu siguranță și multe alte site-uri web unde puteți găsi același lucru.

Una peste alta, există multe, multe opțiuni pentru a găsi melodii.

A canta

Redarea muzicii pe Kanto Karaoke este la fel de ușoară ca orice alt player de muzică. Mai întâi trebuie să adăugați fișierele. Puteți fie să le ridicați individual, fie să creați o listă de redare. În versiunea gratuită, sunteți limitat la cinci melodii dintr-o listă de redare.

kanto-karaoke-review-new-playlist

În partea dreaptă sus a ferestrei principale de sub aceasta, unde scrie „Playlisturi”, puteți face clic pe „Adăugați” pentru a adăuga o listă de redare și a-i denumi numele dorit. Completați-l cu fișiere făcând clic pe „Adăugați” sub „Playlists Files” și adăugând fișierele de pe un disc sau pe care le-ați descărcat de pe Internet. De asemenea, puteți căuta, edita, șterge sau muta prin lista de redare aici. Din nou, puteți reda fișiere individual, făcând clic pe „Adăugare melodie” sub „Performanță live”.

kanto-karaoke-review-play

În centrul de jos al ferestrei principale se află comenzile audio unde puteți reda, opri, schimba volumul, înainte, invers, etc. Odată ce ați lovit redarea versurilor care apar în centrul ferestrei și muzica va începe să fie redată. Versurile se vor deplasa prin melodie, astfel încât să puteți urmări cu ușurință.

Caracteristici suplimentare

Există, de asemenea, alte câteva caracteristici ale Kanto Karaoke, altele decât redarea standard a muzicii.

kanto-karaoke-dual-display

Dacă doriți să vedeți versurile într-o fereastră mai mare, puteți apăsa „Dual Display” în partea dreaptă jos. Există, de asemenea, o opțiune de înregistrare a vocii și a muzicii de fundal. Pur și simplu apăsați butonul mare roșu rotund din comenzi și acesta va înregistra pentru dvs., cu condiția să aveți un microfon încorporat sau atașat la computer. Cu toate acestea, vocea mea nu este atât de bună pentru a vrea să o înregistrez. De asemenea, puteți schimba Tempo-ul cheii pentru a se potrivi mai bine cu ceea ce căutați. Aceste opțiuni sunt în partea stângă sus a ferestrei. Puteți salva și setările făcând clic pe „Salvare / Pitch Tempo”. Dacă preferați să lucrați cu fișiere MP3 decât fișiere Midi, există o opțiune pentru a vă converti fișierele. În plus, pe site se menționează o descărcare care vă va extinde opțiunile, dar numai dacă sunteți pe un computer.

kanto-karaoke-review-tempo

Concluzie

Una peste alta, Kanto Karaoke este un instrument distractiv de folosit. Dacă doriți doar să jucați un pic cu el, încercarea gratuită vă va face bine și veți putea găsi fișiere gratuite cu ceva timp investit pe Internet și YouTube. Dar dacă intenționați să cântați karaoke în mod regulat sau să o faceți profesional, achiziționarea descărcării complete ar fi cea mai bună opțiune.

Kanto Karaoke

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x