Care a fost aplicația sau dispozitivul dvs. preferat din 2018?

Care a fost aplicația sau dispozitivul dvs. preferat din 2018?

Tehnologia se mișcă într-un ritm destul de rapid, lăsându-ne cu multe oferte noi în fiecare an. Unii încercăm doar să găsim că nu sunt ceea ce căutăm, în timp ce alții lovesc cuie în cap și ne schimbă întreaga viață tehnică.

2018 nu a fost diferit, Fortnite a captat atenția jucătorilor, aparent fiecare telefon primind notch-ul și dispozitivele IoT făcând totul „inteligent”. Care a fost noua aplicație sau dispozitiv preferat din 2018?

Opinia noastră

Sayak iubește aplicațiile de partajare și biciclete. A rămas în Indonezia în perioada 2017-2018 și a folosit o aplicație numită „Go Jek” pentru a ajunge dintr-un loc în altul. Se dublează ca o aplicație de livrare de alimente cu servicii accesibile. Ar înscrie plimbări gratuite dând mai mult șoferilor motocicletelor atunci când acumulase prea multe puncte. În sud-estul Asiei, există o aplicație numită „Grab” care oferă plimbări cu taxiul la prețuri accesibile. „Ieșirea dintr-un loc în timpul nopții târzii nu mai este o problemă.”

Damien raportează că, în prima parte a anului, Adaway era aplicația sa preferată pentru telefonul său înrădăcinat, deoarece îi permite să blocheze toate adăugările din aplicații. După ce și-a dezrădăcinat telefonul, Adaway nu a mai funcționat, așa că următoarea sa aplicație preferată a devenit Bokada. Poate, de asemenea, să blocheze reclame și să funcționeze pe toate telefoanele Android, fie ele înrădăcinate sau nu.

A lui Kenneth dispozitivul preferat din 2018 ar trebui să fie telefonul Nubia X. Este posibil să nu aibă “partea de sus a gamei” caracteristici, cum ar fi un afișaj QHD sau un senzor de amprentă cu ecran, așa cum se vede în majoritatea telefoanelor de ultimă generație, dar a fost ceva ce alți producători de telefoane nu reușiseră să vină: ecrane OLED duale.

Afișajul din spate este utilizat aproape exclusiv ca vizor selfie, eliminând necesitatea unei crestături în timp ce crește raportul ecran-corp la peste 90%. De asemenea, rezultă selfie-uri de înaltă calitate. „Îmi place creativitatea și inovația lor și sunt sigur că mai multe companii vor dori să copieze acest design.”

Simon cheamă a treia generație de dispozitive Amazon Echo Dot, chiar dacă Alexa există de câțiva ani. El crede că Amazon “da o explicaţie justă” Cu acesta. Are un preț excelent și vine cu comenzi vocale și abilități.

De asemenea, ar dori să vadă cum se formează în lumea IoT și „Confortul de a conecta dispozitivele la Dot și de a le activa prin voce este un lux.” A observat că prietenii săi iubitori de gadgeturi au urcat și pe trenul Alexa și este „Încrezător că Alexa va prelua comenzi încă câțiva ani”.

Împreună cu Simon, renunț la lumea difuzoarelor inteligente, dar, din moment ce fac parte din ecosistemul Apple, am mers cu HomePod. Mi-am dorit un iPhone nou, dar din moment ce nu-mi folosesc telefonul la fel de mult, folosind iPad-ul pe parcursul întregii zile, am mers cu HomePod-ul, ceea ce toată familia a putut să se bucure,

Opinia ta

Avem aici o serie de favorite, de la aplicații la telefoane, la dispozitive IoT. Sunteți de acord cu oricare dintre alegerile noastre sau aveți cu totul alte favorite pentru an? Care a fost noua aplicație sau dispozitiv preferat din 2018? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.

Scroll to Top