Care este dimensiunea perfectă a ecranului pentru un smartphone? [Poll]

Care este dimensiunea perfectă a ecranului pentru un smartphone? [Poll]
⏱️ 1 min read

Dimensiunea ecranului poate fi cu adevărat importantă pe un smartphone. Determină unde se va potrivi, cum este folosit în mâinile tale și ce se poate vedea pe el. Care este dimensiunea ecranului perfectă pentru un smartphone?

Dimensiunea ecranului de pe telefoanele mobile a ajuns departe dacă vă gândiți la telefoanele anterioare, când erau doar texte pe ele. Smartphone-ul a schimbat toate acestea, transformând telefoanele într-un mic dispozitiv computerizat. Dar cu cât se fac mai multe lucruri pe smartphone-uri, cu atât dimensiunea ecranului este mai mare. Dimensiunile ecranelor variază de la 2 inci până la 8. Apple a decis că vor să concureze mai bine cu Android, așa că recent și-au schimbat dimensiunea ecranului de la 4 inci la două opțiuni de 4,7 și 5,5 inci.

Dar care este mai bine? Este mai bine să aveți un ecran mai mic, astfel încât dimensiunea generală a telefonului să fie mai mică pentru a se potrivi mai bine în buzunar și mână? Sau este bine să sacrificați acest lucru pentru a avea o dimensiune mai mare a ecranului pentru a vedea mai bine textele, rețelele sociale și videoclipurile?

Care este dimensiunea ecranului perfectă pentru un smartphone?

Credit de imagine: LG Electronics prin Wikimedia Commons

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x