Care este părerea dvs. despre Apple după ce a fost lovită cu Ransomware?

Care este părerea dvs. despre Apple după ce a fost lovită cu Ransomware?
⏱️ 1 min read

Recent, utilizatorii Apple au fost șocați când dispozitivele lor au fost lovite cu Ransomware, deoarece Apple nu este cunoscută pentru că este susceptibilă la viruși. Care este părerea ta despre Apple după ce a fost lovită cu Ransomware?

Horoscop chinezesc 2023 anul iepure...
Horoscop chinezesc 2023 anul iepurelui de apă neagră.

Ransomware este un tip vicios de malware. Se afișează pe computer și nu puteți face nimic pentru a merge mai departe pe dispozitiv, cu excepția cazului în care plătiți o sumă exorbitantă unei persoane sau grup necunoscut într-un anumit interval de timp. Dacă nu vă îndoiți de regulile lor, totul de pe computerul dvs. va fi șters.

În cea mai mare parte, nu s-a știut că Apple este susceptibil la viruși. În realitate, virusurile sunt posibile pe produsele Apple. Cu toate acestea, este cel mai puțin probabil să fie afectate. Unul dintre principalele motive se datorează faptului că există mai mulți utilizatori Windows decât utilizatorii Apple și, dacă o persoană nefastă încearcă să facă rău celor mai mulți oameni, vor scrie un virus conceput pentru a lovi PC-uri în loc de Mac-uri.

Si acum Utilizatorii de Mac au fost afectați de Ransomware. O parte din software-ul BitTorrent cunoscut sub numele de „Transmisie” a fost infectat cu un Ransomware numit KeRanger, iar când utilizatorii de Mac descărcau BitTorrent, aceștia au fost infectați. Solicită utilizatorului să plătească un Bitcoin pentru ca aparatul să fie lansat. Randomware-ul a fost eliminat din Transmission.

Unii oameni au folosit produsele Apple doar pentru că credeau că sunt mai siguri de atac. Te răzgândește asta?

Care este părerea ta despre Apple după ce a fost lovită cu Ransomware?

Credit de imagine: Securitate laptop / computer

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x