Care este părerea ta despre Selfie Sticks? [Poll]

Care este părerea ta despre Selfie Sticks? [Poll]
⏱️ 1 min read

Odată cu apariția smartphone-urilor, a devenit incredibil de ușor să vă fotografiați. A devenit o astfel de tendință, încât un nume a fost aplicat în practică: selfie-uri. Acum a devenit și mai ușor să faci selfie-uri cu crearea de stick-uri de selfie. Care este părerea ta despre ei?

Stick-urile selfie sunt suficient de ușor de înțeles. Îți pui telefonul la un capăt al stick-ului și îl acționezi de la celălalt. Este mai ușor să obții o distanță adecvată pentru un selfie, deoarece uneori brațele noastre nu par suficient de lungi. Dar să ai întotdeauna unul gata poate fi oarecum dureros. Nu mai purtați doar telefonul; acum purtați și un selfie stick. Pentru femei, le pot ascunde în poșete, dar pentru bărbați trebuie să spere că se vor prăbuși suficient de mici pentru a le încapea în buzunare. Apple a decis că sunt suficient de amenințători încât să le interzică acum de pe WWDC, deși nu s-au angajat într-un motiv.

Vi se pare că sunt un accesoriu amenințător ca Apple? Sau considerați că sunt necesare pentru a face selfie-urile perfecte? Care este părerea ta despre selfie stick-uri?

Credit de imagine: Marco Verch prin Wikimedia Commons

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x