Care va fi primul articol tehnic pe care îl cumpărați în 2019?

Care va fi primul articol tehnic pe care îl cumpărați în 2019?

⌛ Reading Time: 3 minutes

Ai primit toată tehnologia pe care ai cerut-o când ți-ai deschis cadourile în sezonul de vacanță? Este în regulă dacă nu ați făcut-o, puteți decide să o cumpărați pentru dvs., indiferent dacă este vorba de un difuzor inteligent, un telefon nou, o tabletă sau un software. Chiar dacă ați primit tot ce ați cerut, este posibil să căutați în continuare să adăugați la colecția dvs. de tehnologie. Care va fi primul articol tehnologic pe care îl cumpărați în 2019?

Opinia noastră

Simon răspunsuri, „Cu siguranță un telefon nou!” Nu este sigur ce telefon vrea să obțină în acest moment, dar telefonul său actual este „Cu siguranță încep să simt tensiunea de a ține pasul cu vremurile moderne.”

Fabio raportează că primește un nou telefon, laptop și tabletă – „Nu sunt sigur care dintre ele, dar în această ordine”.

Sayak tocmai am primit un nou microfon portabil, Samson Go Mic, dar va avea nevoie de noi accesorii pentru computer foarte curând, inclusiv o nouă placă grafică puternică pentru jocuri, precum GeForce. Și-ar dori o nouă pereche de căști pentru muzică și apeluri și se întreabă cine îi va face cadou.

Kenneth iar prietenii săi plănuiesc o excursie de cinci zile la Mt. Kenya, urcând pe un munte de 5.199 m, așa că intenționează să cumpere o bancă de putere de mare capacitate. El ia în calcul Anker PowerCore 26.800mAh, deoarece este portabil, are o încărcare rapidă și își poate încărca telefonul de cinci sau șase ori până la capacitate maximă, cu o singură încărcare.

Phil va cumpăra un stand VESA pentru monitorul său de 21 ″ pe care l-a moștenit. În prezent stă pe o pereche de perne. Ceea ce a cumpărat deja este un „Copie retro cu adevărat fantezistă a unui telefon cu fir din anii 1930” să meargă pe biroul său care se conectează la routerul SIP pe care îl folosește cu telefonul fix. El își crede biroul „Acum se pare că aparține unui detectiv de film noir”.

scriitori-opinie-cumpăra-tehnologie-2019-căști

Alex intenționează să cumpere un nou procesor, ca al său „Cipul Ivy Bridge începe în sfârșit să-și arate vârsta și a sosit momentul actualizării.” În timp ce instinctul său îi spune să rămână cu Intel pentru capacitatea Hackintosh, a explorat și versiunile AMD de succes. La fel ca Apple, el este „Nimeni nu a fost prea impresionat de programul de lansare Intel sau de calitatea cipurilor.”

Chiar mă simt mâncărime să obțin noul iPad Pro. Întrebarea este dacă voi defecta și voi obține una sau nu. Am fost utilizator iPad de la iPad 2, dar din anumite motive Pro nu m-a interesat niciodată – Da, până acum. S-ar putea să ajung să cumpăr și un iPhone nou dacă iPhone-ul meu 7 începe să funcționeze. Familia mea poate fi motivul pentru care iPhone pierde bani. Toate iPhone-urile noastre funcționează atât de bine încât nu este nevoie să le înlocuim la fiecare câțiva ani. Prefer să cumpăr iPad-uri noi.

Opinia ta

Tu ce mai faci? Cauti un telefon? iPad? Căști sau o bancă de alimentare? Mai ai cu totul altceva? Care va fi primul articol tehnologic pe care îl cumpărați în 2019? Alăturați-vă conversației noastre în comentariile de mai jos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

[pt_view id="5aa2753we7"]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *