Cărți magice cu aromă de Hogwarts: „Harry Potter: Magic Awakened” părăsește China și deschide preînregistrarea pe Google Play

1644521022 840 560
⏱️ 2 min read

Au trecut multe luni de când universul Harry Potter a văzut nașterea unui joc „Magia Trezită”, un titlu de card care a fost lansat atât pentru iOS, cât și pentru Android, dar a rămas blocat în granițele Chinei. Jocul a devenit astfel al cincilea joc din franciză bazat pe personajele create de JK Rowling și nu am mai auzit nimic despre el de atunci. Pana acum.

Jocul a venit cu zvonuri anterioare care indicau o temă de lume deschisă, dar odată cu lansarea sa s-a confirmat că vorbim despre un titlu de carte. „Harry Potter: Magic Awakened” a devenit astfel un rival direct la jocuri ca ‘Inima de piatra’ sau ca „GWENT”și, în sfârșit deschideți pre-rezervarea pe Google Play ca pas preliminar către o lansare internațională.

Finalizarea lucrărilor la structur...
Finalizarea lucrărilor la structura casei

„Harry Potter: Magic Awakened” deschide preînregistrarea

„Harry Potter: Magic Awakened” vom prelua controlul asupra jocului întruchipând un student la Hogwarts care trebuie să deblocheze noi abilități pe măsură ce jocurile trec și acumulează experiență. Această evoluție va avea ca rezultat cărți pe care le vom adăuga la pachetul nostru pentru a putea învăța vrăji noi și pentru a crește atât în ​​abilități, cât și în tehnici.

Jocul va crește în dificultate pe măsură ce progresăm și vom avea o bară de mana care va trebui să fie reîncărcată pentru a putea folosi cele mai puternice vrăji. mai mult, vom avea un mod competitiv de luptă în perechi. După cum am spus mai devreme, jocul a fost lansat cu mult timp în urmă în China într-un fel de beta regională care va fi lansat în curând pentru restul planetei. Sau, cel puțin, pentru unele țări europene în care se află Spania.

Partener

În ceea ce privește Android, „Harry Potter: Magic Awakened” apare deja în Google Play Store cu tradiționalul Butonul „Pre-înregistrare”. care ne permite să ne abonăm la magazin, astfel încât să fim anunțați când acesta este disponibil. Data exactă este necunoscută, dar presupunem că nu va dura mult pentru a afla mai multe despre această lansare a unui joc creat de Warner Bros.

Vă lăsăm linkul chiar mai jos pentru a vă putea înscrie și a vă pune pe lista de așteptare pentru lansarea finală.

Harry Potter: Magic Awakened

Harry Potter: Magic Awakened

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x