Cât de mare este monitorul tău?

Cât de mare este monitorul tău?
⌛ Reading Time: < 1 minutes

În lumea tehnologică de astăzi, monitoarele vin în multe dimensiuni diferite, de la o dimensiune mai mare de care aveți nevoie pentru un computer desktop, la un ecran mai mic pentru un laptop până la cel mai mic ecran de pe tablete, telefoane mobile și chiar dispozitive purtabile. Ce vrem să știm astăzi este cât de mare este monitorul dvs.?

Dimensiunile monitorului rulează întreaga gamă. Cele pe care le atașăm la computerele noastre de birou pot avea dimensiuni de până la șaptesprezece inci sau mari de treizeci și două de inci. Oricare dintre aceste dimensiuni este suficient de mare pentru a îndeplini majoritatea sarcinilor pe care doriți să le îndepliniți. Poate aveți un laptop și, în acest caz, monitorul dvs. este de undeva între unsprezece și șaptesprezece inci. Dacă treceți de la un monitor desktop mare la un laptop, s-ar putea să pară mic, dar dacă sunteți obișnuit, poate fi suficient de mare pentru majoritatea sarcinilor. Ecranul unei tablete poate fi foarte limitativ, dar dacă te uiți la comoditate, va fi suficient. Același lucru este valabil și pentru ecranul unui telefon mobil. Este cea mai bună comoditate. Unii sunt dispuși să sacrifice dimensiunea ecranului pentru această comoditate. Dispozitivele purtabile sunt prea mici pentru orice și sunt menite mai mult pentru alerte.

Ce dimensiune preferi? Vrei ca cel mai mare posibil să poată vedea totul foarte bine sau ai prefera să mergi pentru confortul unui laptop portabil, tabletă sau telefon mobil? Cât de mare este monitorul tău?

Credit de imagine: Blake Patterson prin Wikimedia Commons

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.