Cât de mult din ziua dvs. sunteți conectat la dispozitivele dvs. electronice?

Cât de mult din ziua dvs. sunteți conectat la dispozitivele dvs. electronice?
⏱️ 3 min read

Viața s-a schimbat mult în ultimii zece până la douăzeci de ani. O puteți vedea când urmăriți filme mai vechi și emisiuni de televiziune. Nimeni nu-și scoate telefoanele din buzunar pentru a răspunde la un text, pentru a-și verifica rețelele sociale sau pentru a face o imagine rapidă. Dar acum pare să fim mereu conectați. Dar cât timp petrecem de fapt conectați? Pentru a răspunde la această întrebare, am întrebat scriitorii noștri: „Cât de mult din ziua dvs. sunteți conectat la dispozitivele dvs. electronice?

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Rândul nostru

Phil și Jeffry o împart atât între săptămâni, cât și în weekend. Phil este probabil cel mai puțin conectat dintre noi. Aproximativ șase până la opt ore din zi sunt petrecute conectate? în timp ce în weekend? el încearcă să fie „mai puțin digitală și mai analogică.”Pentru Jeffry, depinde dacă ascultarea muzicii este considerată conectată. Dacă este, atunci el este întotdeauna conectat. Dacă nu, atunci este conectat aproximativ jumătate din zilele sale.

Dar pentru restul dintre noi, suntem întotdeauna conectați și mereu „activi”. Damien spune că este întotdeauna conectat la telefon și la tabletă, cu excepția cazului în care doarme, totuși își aprinde computerul doar în timpul zilei. Asta se potrivește cu Christopher, precum și el spune: „Mă trezesc conectat; Mă culc conectat. ” Charnița raportează că și ea este conectată ori de câte ori este trează, observând:acum doar 10 ani, nu m-am gândit niciodată că aș fi atât de dependentă de ei.”Ea rămâne conectată prin intermediul smartphone-ului, tabletei, Xbox One pentru streaming media și SmartTV.

Derrik explică că are 5X în buzunar în orice moment pentru a răspunde la orice, dar cea mai mare parte a zilei este la biroul său cu computerele sale. Judy spune că singura dată când nu este conectată este când bateria unui dispozitiv este descărcată și trebuie să aștepte ca celălalt dispozitiv să se aprindă. Glumește că acestea sunt „cele mai grave momente din viața mea.“Trevor este chiar acolo, răspunzând:”Din păcate, tot timpul.

Și acum sunt chiar conectat în timp ce dorm. Sunt literalmente pe iPad-ul meu de când ies din duș până când mă duc la culcare, iar telefonul meu este chiar acolo de câteva ori când nu sunt pe iPad. Apoi, când stau în pat noaptea, verific rețelele sociale și trimit e-mailuri pentru ultima oară, joc orice joc deschis pe Cuvinte cu prietenii și verific vremea pentru ziua următoare. Fac același lucru dimineața în clipa în care mă trezesc, în timp ce încă stau acolo. Și acum sunt și eu conectat noaptea. Am început să folosesc o aplicație de somn care mă măsoară tiparele de somn, așa că telefonul meu stă chiar lângă mine în pat, măsurându-mi somnul.

Randul tau

Dar toți suntem oameni de tehnologie – nu numai că îl scriem, îl trăim și – așa că este logic să fim atât de conectați în orice moment. Dar ce zici de tine? Ești conectat în permanență ca mulți dintre noi? Sau încercați să blocați timpii pentru a nu fi conectați ca Phil și Jeffry? Cât de mult din ziua dvs. sunteți conectat la dispozitivele dvs. electronice? Chime în secțiunea de comentarii de mai jos.

Credit de imagine: Duncan Harris prin Wikimedia Commons

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x