Aproximativ unul din 200 de dezvoltatori de software este orb. Știm acest lucru pentru că Stack Overflow a întrebat 64.000 de dezvoltatori despre asta acum câteva luni.

Cat de nevazatori codifica

Întrebarea este: cum pot codifica dezvoltatorii nevăzători atunci când nu pot vedea ecranul?

colaboratorul Routech, Florian Beijers, sa născut orb. Poate codifica folosind un laptop standard. El folosește un software numit a cititor de ecran. Cu acesta, el poate selecta o linie de text sau cod și poate auzi conținutul acestuia citindu-i cu sute de cuvinte pe minut. El a scris un articol explicând cum este capabil să realizeze toate acestea: (Citește 6 minute)

Și ieri, Microsoft a publicat un videoclip despre modul în care unul dintre dezvoltatorii lor este capabil să programeze folosind un cititor de ecran și editorul de cod Visual Studios. În calitate de dezvoltator cu vedere, care se uită la ecrane o mare parte din viața mea de veghe, am găsit acest videoclip incredibil de impresionant și inspirator: (Ceas de 7 minute)

Aceștia sunt doar doi dintre numeroșii dezvoltatori care au găsit modalități de codificare productivă în ciuda orbirii. Sper că acest lucru vă inspiră să continuați codarea în ciuda oricăror obstacole cu care vă confruntați și să încurajați alte persoane să facă același lucru 🙂

  1. Cum am învățat zeci de refugiați să codifice, apoi i-am ajutat să obțină locuri de muncă pentru dezvoltatori (5 minute de citire)
  2. Between the Wires: Un interviu cu dezvoltatorul și antreprenorul Guillermo Rauch (Citește 14 minute)
  3. Cum să proiectezi o experiență de cumpărături care să-ți formeze obiceiurile8 minute de citit)

Gandul zilei:

„Cum codul nu diferă de fapt atât de mult de cum [sighted developers] cod. Am învățat cum să ating textul și să conceptualizez mental codul meu, astfel încât să pot lucra cu el, așa cum faceți voi. Singura diferență este că abia folosesc un mouse pentru orice. În schimb, tind să rămân cu tastele rapide și cu linia de comandă. ” – Florian Beijers

Imagine a zilei:

git commit -m “fixed clock bug”

Cat de nevazatori codifica

Sursă: @oxlynn

Grupul de studiu al zilei:

Routech Dhaka

1611174245 150 Cat de nevazatori codifica

Codificare fericită!

– Quincy Larson, profesor la Routech

Dacă obțineți valoare din aceste e-mailuri, vă rugăm să luați în considerare susținând organizația noastră nonprofit.