Notă: Ne-am mutat din Medium și nu mai căutăm editori pentru acest lucru. Am păstrat acest lucru online în scop de arhivare și, în cazul în care cineva este interesat de modul în care Routech obișnuia să ruleze publicația sa Medium.

Routech este acum cea mai mare publicație tehnologică de pe Medium. Și în calitate de editor unic, primesc mult mai multe articole de înaltă calitate decât am timp să le editez și să le public.

Aceasta înseamnă că sunt cel mai mare blocaj – între toți dezvoltatorii, designerii și oamenii de știință care scriu aceste povești uimitoare – și un public în creștere, dornic să le citească.

Chiar dacă Routech.org ajunge la milioane de oameni în fiecare lună prin Medium, YouTube, și platforma noastră de codificare, suntem o organizație non-profit susținută de donatori. Ne lipsesc resursele pentru a angaja redactori profesioniști.

Acestea fiind spuse, lipsa resurselor nu ne-a oprit în alte domenii. Avem mii de voluntari care conduc grupuri de studiu locale, care contribuie la proiecte open source și moderează forumuri și săli de chat.

Dacă aveți experiență în editarea unui ziar, jurnal academic, revistă sau blog și puteți contribui câteva ore din săptămână la această publicație, ar trebui să discutăm. ? Rcitiți ghidul nostru de publicare, apoi intinde-te la mine.

Veți învăța o grămadă despre tehnologie în acest proces și veți ajuta o comunitate care a publicat peste 1.000 de articole gratuite (și fără anunțuri). Și împreună, vom putea să ne menținem standardele actuale înalte, publicând în același timp mult mai multe povești pe care să le citească toată lumea.