Căutați numărul de telefon mobil în Truecaller online fără a utiliza aplicația

⏱️ 3 min read

În acest Ghid cuprinzător, vom împărtăși o metodă detaliată de căutare a numărului de telefon mobil în Truecaller online fără a utiliza aplicația. Într-o lume în care apelurile spam, apelurile false, hărțuirea telefonică sunt la vârf, aplicațiile de detectare a apelurilor precum TrueCaller sunt un avantaj. De cele mai multe ori primiți apeluri de la diverse companii, cum ar fi companiile de investiții, piața acțiunilor, schemele bancare etc. dintre care 95% sunt false și escrocherii.

Există, de asemenea, diverse amenințări, cum ar fi cineva care te sună și te enervează cu motivul de a te irita. Pentru a ști cine te sună și ale căror apeluri scad pe numărul tău, TrueCaller îți dă o mână de ajutor.

Pentru a afla cum puteți cunoaște detaliile numerelor necunoscute pe TrueCaller, continuați să citiți articolul în continuare.

Ce este TrueCaller?

TrueCaller este o aplicație web care vă permite să vedeți cine vă sună și să vă ajute să blocați apelurile nedorite. Această aplicație este practic un ajutor de confidențialitate și securitate și a fost dezvoltată de True Software Scandinavia de Alan Mamedi și Nami Zarringhalam în anul 2009.

Prin intermediul acestei aplicații, puteți urmări înregistrările de apeluri ale telefonului dvs., cine vă sună, cine sunați și așa mai departe. Această aplicație este disponibilă în 35 de limbi diferite începând cu septembrie 2014. Puteți instala această aplicație pe Android, iOS, RIM Blackberry, Nokia Symbian, Windows 7 și Windows 8.

Descărcați aplicația TrueCaller

Descarca: APP TRUECALLER

Numele aplicatiei:– TrueCaller

Dezvoltator: – True Software Scandinavia

Dimensiunea aplicației: – 10 MB

Compatibilitate:- Android, iOS, Windows 7, Windows 8, RIM Blackberry, Nokia Symbian.

Descărcări totale: – 10 milioane +

Cum să Căutați numărul de telefon mobil în Truecaller online fără a utiliza aplicația

Pasul 1:- Viziteaza TrueCaller site oficial.

Pasul 2:- Apoi, va trebui să vă conectați. Poti conectare prin intermediul tău Facebook, Google, Microsoft sau Yahoo! cont.

Pasul 3:- Acum introduceți numărul ale căror detalii despre apelant le căutați. TrueCaller vă va detecta codul de țară și, prin urmare, țara.

Pasul 4: – Apoi faceți clic pe Căutare buton.

Pasul 5: – Prin bazele de date disponibile, TrueCaller vă va arăta informațiile despre numărul de telefon pe care l-ați dat mai devreme.

În acest fel puteți afla despre numere necunoscute prin TrueCaller.

Notă:- Dacă TrueCaller nu recunoaște un număr, ar putea fi un număr nou care nu este încă stocat în contactele oricăruia dintre utilizatorii TrueCaller. Și acesta este motivul pentru care s-ar putea să nu puteți spune niciun detaliu.

Caracteristici ale Truecaller

Deși veți fi singur atunci când utilizați această aplicație, veți realiza și experimenta caracteristicile TrueCaller, prezentate mai jos sunt câteva caracteristici evidențiate care definesc TrueCaller într-un adevărat sens –

  • Motor de căutare automată pentru a identifica apelurile primite și efectuate, mesajele, numerele copiate etc.
  • Respingere automată dacă doriți să respingeți un apel.
  • Conectivitate social media. Vă puteți conecta persoanele de contact la conturile de socializare pe care le dețin. Veți primi imaginea de profil și date similare din rețelele lor sociale către contactele dvs.
  • Disponibil in Gratuit și Premium Versiunile, ambele oferind rezultate excelente.
  • Poti căutați numere de telefon pe net.
  • Poti blocați apelurile prin TrueCaller.
  • detalii despre numerele fixe poate fi, de asemenea, extras.
  • Puteți afla despre orice număr din întreaga lume prin intermediul acestei aplicații globale.

Verdictul final

Presupun că este posibil să fi folosit până acum TrueCaller pentru a găsi detaliile unui număr necunoscut. În acest articol, am menționat și caracteristicile acestei aplicații incredibile pe care le-ați putea folosi pentru confortul dumneavoastră. În cazul oricărui fel de îndoială, anunțați-ne în caseta de comentarii de mai jos. Suntem aici pentru a vă ajuta.

Android fericit 🙂

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x