Căutați, salvați și afișați versurile melodiei iTunes cu Singer Song Reader

Căutați, salvați și afișați versurile melodiei iTunes cu Singer Song Reader
⏱️ 4 min read

Majoritatea dintre noi memorăm mai bine melodia decât cuvintele. De aceea, fredonăm cu ușurință melodia înainte de a prinde versurile și putem încă fredona melodia mult după ce am uitat liniile. Dacă sunteți tipul de persoană căruia îi place să cânte împreună, să aveți versurile afișate este mai bine decât să ghiciți următoarele rânduri.

Dar dacă aveți mii de melodii fără versuri în biblioteca dvs. iTunes, poate melodiile pe care le preluați de pe vechile CD-uri, adăugând versurile unul câte unul nu este un mod distractiv de a vă umple timpul liber. Din fericire, există o aplicație pentru asta. Se numeste Singer Song Reader – o aplicație gratuită pentru Mac care vă va ajuta să căutați, să salvați și să afișați versurile melodiilor iTunes. Funcționează și cu Apple Music și Deezer.

Făcându-l manual

Din motive de comparație, să vedem cum funcționează manual procesul. Primul pas pentru a adăuga versuri la o melodie este de a face o căutare pe Internet cu șirul de căutare „cântec + titlu + versuri.”După sortarea multor rezultate, trebuie să copiați versurile (în timp ce încercați să supraviețuiți tuturor anunțurilor) și să le lipiți în melodie în iTunes.

Și prin lipire, mă refer la deschiderea iTunes, selectarea melodiei, clic dreapta pe melodie și alegerea „Obține informații” (sau folosind „Comandă + I”), selectarea filei „Versuri”, lipirea rezultatului căutării acolo și clic “O.K”.

Acum, imaginați-vă că faceți acest lucru atât cât numărul de melodii din biblioteca dvs. iTunes.

Singer Song Reader -mte- lipiți versurile

Și pentru a vizualiza versurile, trebuie să deschideți fereastra de informații a melodiei – câte o melodie pe rând.

Doing It Singer Song Reader Style

Cu Singer Song Reader, procesul de mai sus poate fi scurtat într-unul singur. După descărcarea și instalarea aplicației, tot ce trebuie să faceți este să o deschideți în timp ce redați melodia iTunes ca de obicei. Singer Song Reader va căuta automat versurile melodiei de pe multe site-uri de versuri, îl va alege pe cel mai relevant, va introduce versurile în melodie și va afișa versurile în fereastra aplicației. Toți acești pași sunt realizați automat fără interferențe din partea utilizatorului.

Singer Song Reader -mte- fereastră principală

Dacă piesa redată are deja versurile atașate la fișier, Singer Song Reader nu o va suprascrie, deci dacă ați introdus versurile cântecului manual până acum, nu trebuie să vă faceți griji că munca voastră grea va cădea pe canal .

Adăugarea automată a versurilor în timp ce ascultați melodia este distractiv. Dar o puteți face în bloc dacă doriți, cu ajutorul meniului „Control -> Prelucrare lot” („Comandă + 0”) – acesta este un zero, nu litera „O”.

Singer Song Reader -mte- Procesarea lotului

Selectați melodiile care au nevoie de versuri din iTunes și utilizați meniul / comanda rapidă Batch Processing pentru a le procesa.

Singer Song Reader -mte- Batch Processing-1

Lăsați aplicația să-și facă treaba în timp ce vă bucurați de timpul liber cântând împreună cu melodiile pe care le iubiți.

Singer Song Reader -mte- Procesarea lotului este în desfășurare

Un pic de preferințe

Ca întotdeauna, să aruncăm o privire în meniul „Preferințe” („Comandă + virgulă”) pentru a găsi o posibilă personalizare.

Prima filă este „Căutare”. Acesta este locul pentru a stabili cât timp ar trebui să încerce aplicația înainte de a declara expirarea – atât pentru căutarea automată, cât și manuală. De asemenea, puteți seta locația magazinului iTunes de aici.

Singer Song Reader -mte- Căutare preferințe

Cea de-a doua filă este „Salvare”, care vă permite să setați locul în care doriți să plasați folderul versurilor și câteva alte mici ajustări legate de salvare.

Singer Song Reader -mte- Preferințe Salvare

Ultima filă este „Site-uri” care vă permite să selectați / deselectați site-urile listate care vor fi folosite pentru a găsi versuri.

Singer Song Reader -mte- Site-uri de preferințe

Pentru mine, Singer Song Reader este un fel de aplicație mică utilă care face un lucru și o face foarte bine. Dacă știți alte alternative la instrumentele de căutare a versurilor, vă rugăm să le împărtășiți folosind comentariile de mai jos.

Credit de imagine: Biblioteca de stat din New South Wales

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x