Căutați subtitrări pentru filmele dvs. cu FlixTools Lite [Mac]

Căutați subtitrări pentru filmele dvs. cu FlixTools Lite [Mac]
⏱️ 4 min read

Chiar dacă engleza este numită limba internațională, există literalmente mii de limbi folosite în toate părțile lumii. Această bogată varietate de limbi native poate fi o piedică în contextul comunicării internaționale. Acesta este și cazul universului cinematografic. Filmele de la Hollywood ar putea domina peisajul, dar există și alte filme grozave din alte țări. Dacă vorbești engleză nativă și încerci să înțelegi anime-ul japonez sau dacă limba mamei tale este vietnameză și vrei să urmărești un film francez, cel mai rapid și mai simplu mod de a elimina decalajul lingvistic este folosirea subtitrărilor.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Descărcarea și adăugarea subtitrărilor în mod automat

Astăzi este relativ ușor să obțineți subtitrări în mai multe limbi pentru practic orice film existent. Există multe site-uri de servicii de subtitrare pe Web. Ai nevoie doar de un browser și de o conexiune la Internet. Efectuați o mică căutare a „Movie_Title” + „Subtitle” și veți găsi o mulțime de rezultate.

  • Alegeți unul care se potrivește filmului dvs. și cu limba preferată, apoi descărcați-l.
  • Extrageți fișierul zip.
  • Puneți subtitrarea în același folder cu filmul.
  • Redenumiți subtitrarea pentru a se potrivi cu filmul – cu excepția extensiei de fișier
  • După aceea, redați filmul.

Majoritatea playerelor moderne de film acceptă afișarea subtitrărilor. Atâta timp cât urmați corect procesul, totul va funcționa ireproșabil.

Procesul descris mai sus este relativ ușor și oricine îl poate face dacă are doar unul sau două filme. Dar dacă doriți să găsiți subtitrări pentru douăzeci de filme? Repetarea manuală a procesului unul câte unul nu ar fi o idee foarte bună, ca să nu mai vorbim de inconvenientele pe care le-ați avea dacă subtitrarea pe care ați descărcat-o nu se potrivește exact cu filmul. Chiar și câteva secunde de întârziere a subtitrării (sau plumb) sunt enervante.

Din fericire există FlixTools Lite. Aplicația este un descărcător automat automat de subtitrări de la OpenSubtitles.org. Acest instrument este disponibil în prezent pentru Mac OS X, în timp ce versiunea nativă Windows și Linux este pe drum.

După ce descărcați aplicația, utilizarea acesteia este la fel de simplă precum tragerea și plasarea fișierelor de film pe fereastră. FlixTools Lite va căuta apoi OpenSubtitles.org pentru meciuri, le va descărca pe fiecare în același folder cu filmul sursă și va regla momentul pentru a se potrivi exact filmului.

Flix -mte- fereastra principală-1

Puteți începe redarea filmului direct din fereastra de informații. Doar faceți clic pe butonul „Redare video”, iar FlixTools Lite va deschide filmul utilizând playerul media implicit.

Dacă aveți fișiere de subtitrare și doriți să ajutați ceilalți utilizatori să aibă mai multe opțiuni, FlixTools Lite vă poate ajuta, de asemenea, să încărcați aceste fișiere de subtitrare pe OpenSubtitles.org. Pentru aceasta, alegeți pictograma „Încărcați” în loc de „Descărcați”.

Flix -mte- upload-1

Alte lucruri cu care să te gândești

În timp ce utilizarea de bază a FlixTools Lite se învârte doar în jurul glisării și scăderii fișierelor de filme, există câteva alte lucruri pe care le puteți personaliza din meniul „Setări” – este pictograma din colțul din stânga sus al ferestrei principale.

În timp ce majoritatea dintre voi vor dori să lăsați toate setările implicite sub filele „General” și „Salvarea fișierelor”, unii utilizatori vor dori să se ocupe de setările din fila Limbi, mai ales dacă limba lor națională nu este engleza. Puteți adăuga limbile preferate făcând clic pe butonul „Plus (+)”, ștergându-le pe cele pe care nu le doriți cu butonul „Minus (-)” și rearanjând prioritatea de descărcare prin glisarea și plasarea articolelor.

Flix -mte- Limbajul 2

O altă setare pe care ați putea dori să o personalizați este „Urmărirea folderelor”. Puteți adăuga foldere pe care le utilizați pentru a vă păstra filmele, iar FlixTools Lite îl va viziona și va adăuga automat subtitrările lipsă. Nu uitați să o activați bifând caseta „Activați”. Și dacă trebuie să opriți funcția pentru o vreme, debifați butonul.

Flix -mte- Foldere ceas

Puteți duce automatizarea mai departe folosind Căprui. Puteți cere lui Hazel să vizioneze un folder de descărcare, să mute fișierele de film într-un anumit folder, să le aranjeze în sub-foldere conform unui set de reguli și să adauge subtitrări la filme folosind FlixTools Lite. Dar asta este o altă poveste pentru altă dată.

Dacă aveți o colecție uriașă de filme fără subtitrări, vă puteți salva unele probleme automatizând căutarea și adăugarea subtitrării utilizând FlixTools Lite. Utilizatorii puternici vor putea face upgrade la FlixTools Pro pentru a avea și mai multe funcții, dar opțiunea nu a fost încă lansată.

Ați încercat FlixTools Lite? Sau aveți alte instrumente pentru descărcarea subtitrărilor? Vă rugăm să le împărtășiți folosind comentariile de mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x