de Conor Dewey

Ce am învățat din analiza a peste 80 de respingeri de locuri de muncă cu Python

Ce am invatat din analiza a peste 80 de respingeri

Cu toții am primit acele e-mailuri la un moment dat sau altul. Știi, cele care încep cu „Mulțumesc pentru interes” și se termină cu vise sparte și cu îndoială de sine. Bine, poate că este cam cam extrem. Cu toate acestea, obținerea respingerilor de locuri de muncă poate fi dificilă.

Crede-mă, știu. Am primit peste 80 de e-mailuri explicite de respingere a posturilor în ultimul an în timp ce aplicam pentru stagii. Să aruncăm o privire experienta mea prin cifre pentru a oferi un pic de context înainte de a ne arunca cu capul în date.

  • Aplicații: 234
  • Răspunsuri: 93
  • Respingeri: 90
  • Oferte: 3

Merită subliniat faptul că, cel puțin pentru stagii, obținerea de răspunsuri nu este deloc neobișnuit. De fapt, peste 60% din cererile pe care le-am completat nu au văzut niciun răspuns. În multe feluri, acest lucru poate provoca chiar și mai multă anxietate decât a primi înapoi un răspuns clar „nu”. Cel puțin în acest caz puteți continua cu căutarea în loc să vă concentrați asupra unei cauze pierdute.

După cum ți-ai putea imagina, după ce ai auzit „nu” de peste 80 de ori, dezvolți un fel de rezistență la el. Această rezistență combinată cu un pic de curiozitate este cea care a stârnit în cele din urmă ideea acestui proiect. Pe scurt, am vrut să investighez ce a făcut ca aceste e-mailuri automate de respingere să bifeze și cum au diferit între companii. Dacă doriți să treceți la codul în sine, nu ezitați să mergeți la Repo GitHub și au la el.

În restul acestei postări, voi analiza modul în care am eliminat e-mailurile de respingere. Apoi voi răspunde la câteva întrebări interesante cu privire la calendarul și conținutul acestora.

1611303906 272 Ce am invatat din analiza a peste 80 de respingeri
1611303907 403 Ce am invatat din analiza a peste 80 de respingeri
Totul se întâmplă dintr-un motiv, nu?

Colectare de date

În primul rând, să primim datele. Când am interogat căsuța de e-mail Gmail, am găsit peste 1.000 de e-mailuri care conțin cuvintele „intern” și „aplicație”. Acest lucru a făcut lucrurile puțin dificile din perspectiva automatizării.

Am trecut prin și am rezolvat respingerea locurilor de muncă de către fiecare companie. Le-am furnizat fiecăruia o etichetă „Respingere job” în Gmail. Odată ce s-a făcut acest lucru, a venit timpul să valorificăm puterea Python. Am putut să mă autentific cu imaplib și răzuiește anumite părți ale e-mailurilor cu email pachet. Pentru analiza conținutului, a trebuit să simbolizez textul cu nltk și eliminați orice punctuație și cuvinte de oprire pentru analiză.

Cuvinte și fraze obișnuite

V-ați gândit vreodată că aceste e-mailuri par să folosească același limbaj general? Personal, am observat multe dintre aceleași fraze și replici folosite de la o companie la alta. Acest lucru nu înseamnă că nu există unele încercări creative de a atenua lovitura, dar cu siguranță sunt puține.

1611303907 469 Ce am invatat din analiza a peste 80 de respingeri
Un pic de optimism merge mult, mulțumesc AT&T

Să aruncăm o privire la cele mai frecvente cuvinte și fraze utilizate în subiectele acestor e-mailuri. Știi, deci poți, cel puțin, să o vezi venind.

1611303908 716 Ce am invatat din analiza a peste 80 de respingeri

După cum puteți vedea mai sus, opțiunile populare de cuvinte includ „aplicație” și „dvs.” printre altele. Doar aruncând o privire la acest lucru, puteți face probabil cele mai probabile anteturi ale subiectului fără prea mult efort:

  • Îți mulțumesc pentru interes.
  • Actualizare pe [Insert role] cerere.

Se pare că există mici variații ale acelorași subiecte încercate și adevărate, dar aceste cuvinte servesc adesea ca purtătorul inițial al unor vești proaste.

Modele de timp

Să facem lucrurile cu un pas mai departe și să vedem cum se descompune calendarul acestor e-mailuri. Acest lucru mi-a amintit de sfaturile vechi de a nu concedia pe cineva într-o zi de vineri, întrucât nu poate face cu adevărat pași spre o nouă angajare în weekend. Deși nu este la fel de severă ca a lăsa pe cineva să plece, este totuși fascinant să ne gândim la procesele de gândire utilizate atunci când companiile aleg să transmită veștile rele.

Să urmăm această idee și să analizăm defalcarea din ziua săptămânii pentru e-mailurile de respingere. Mă voi scufunda în defalcarea din timpul zilei după aceea.

1611303908 848 Ce am invatat din analiza a peste 80 de respingeri

Se pare că „ziua cu cocoașă” este câștigătorul clar aici. Joi vine pe locul doi, restul zilelor săptămânii arată destul de consecvent. Weekend-urile arată ca o navigație lină în cea mai mare parte, în afară de câteva anomalii notabile care au fost trimise sâmbătă. Rușine…

1611303908 537 Ce am invatat din analiza a peste 80 de respingeri

Pentru oră din zi, arată ca distribuția normală la care ne-am aștepta. Se pare că există vârfuri în numărul de respingeri la 9 dimineața și la prânz. Aceste ore indică începutul zilei de lucru pentru fusurile orare EST și, respectiv, PST. O singură respingere a venit după ora 17:00 PST (ora 20). Uită-te la tine P&G.

Aceasta încheie partea de analiză a postării. Din nou, puteți verifica codul și analiza originală pe GitHub sau în esența legată mai jos.

Cuvinte finale

Am considerat că acest proiect este o explorare distractivă a e-mailurilor de respingere a locurilor de muncă. Mai mult decât atât, am găsit că este o reflecție utilă asupra căutarea mea de muncă și tratarea respingerii în general. Nu sunt suficienți oameni acolo care apreciază abilitatea de a face față eșecului ca pe o abilitate practică sau chiar ca o super putere în unele moduri.

„Am eșuat iar și iar în viața mea … și de aceea reușesc” – Michael Jordan

După peste 80 de respingeri explicite, începeți să vă obișnuiți cu noțiunea de eșec. M-am trezit devenind din ce în ce mai puțin ezitant să aplic la posturi la companii prestigioase sau recrutori de e-mail rece. Acest lucru mi-a permis să obțin oportunități care inițial nu credeam că sunt la îndemână.

Dacă citești asta, ia-ți aceste șanse, ajungi puțin mai departe, mergi acolo și eșuezi. Ridică-te. Apoi nu mai reușești. Doar prin acest proces se poate obține îmbunătățirea și, în cele din urmă, succesul. Și când veți obține succesul următor, nu uitați să vă uitați înapoi la toate eșecurile care v-au adus acolo și să spuneți un lucru:

Îți mulțumesc pentru interes.

Mulțumesc pentru lectură! Dacă ți-a plăcut postarea, mergi mai departe și arată-i butonului aplaudă ceva dragoste și verifică câteva dintre postările mele legate de mai jos:

Dacă sunteți interesat de mai multe postări, asigurați-vă că urmați-mă și abonați-vă la buletinul meu informativ de mai jos pentru a primi orice conținut nou. Pentru mai multe despre mine și despre ceea ce fac, verificați site-ul meu.