Ce este catalogul de actualizări Microsoft și cum să îl utilizați

Ce este catalogul de actualizări Microsoft și cum să îl utilizați

De obicei, descărcați și instalați actualizări Windows prin intermediul instrumentului Windows Update. Cu toate acestea, uneori poate fi necesar să găsiți și să descărcați manual anumite actualizări. Aici intervine catalogul Microsoft Update. Deși nu este un site cu aspect elegant, este destinația finală pentru actualizări.

Ce este catalogul Microsoft Update

Din punct de vedere tehnic, Catalogul Microsoft Update este creat pentru afaceri. În loc să împiedice o rețea în timpul orelor de vârf, administratorii IT pot descărca actualizările necesare din catalog și le pot împinge manual către computerele din rețea în timpul orelor de lucru de vârf.

Doar pentru că a fost conceput având în vedere întreprinderile nu înseamnă că indivizii nu o pot folosi și ei. Catalogul funcționează bine dacă aveți probleme cu Windows Update, aveți nevoie de actualizări pentru un computer care este offline sau dacă încercați să reparați ceva care nu a funcționat cu Windows. Microsoft recomandă utilizatorilor non-business să opteze pentru Centrul de descărcare Microsoft, totuși.

În ciuda cât de simplu și datat arată site-ul catalogului, acesta își face treaba. Gândiți-vă la acesta ca la un motor de căutare de bază, fără clopote și fluiere. Puteți căuta actualizări majore și minore, remedieri rapide, drivere și orice altceva veți găsi în Windows Update.

Găsirea a ceea ce aveți nevoie

Catalogul Microsoft Update nu este cel mai ușor de utilizat. De exemplu, nu există filtre care să vă ajute să limitați parametrii de căutare. Aceasta înseamnă că este mai bine dacă știi deja ce cauți.

ad-banner

Administratorii IT știu deja baza de cunoștințe sau KB, numere pentru actualizări sau detalii despre driver. Pentru persoane fizice, cel mai bine este să consultați Windows Update pentru a vedea detaliile descărcărilor nereușite.

presa Victorie + Eu pentru a deschide Setări. Alegeți „Actualizare și securitate”. Selectați „Actualizare Windows”. Actualizările nereușite pot fi listate împreună cu actualizările în așteptare. Dacă nu vedeți nimic, selectați „Vizualizați istoricul actualizărilor”.

Ce este catalogul de actualizări Microsoft și cum să îl utilizați Actualizări

Fiecare actualizare are un nume, o dată și un număr de bază de cunoștințe între paranteze. De asemenea, puteți extinde Drivere, Actualizări de definiție și Alte actualizări pentru a vedea detalii despre acestea. Trebuie doar să descărcați actualizările listate ca nereușite.

Ce este catalogul de actualizări Microsoft și cum să îl utilizați Detalii

Toate aceleași detalii pentru actualizările eșuate ar trebui să fie listate și pe ecranul principal Windows Update.

După ce aveți numărul KB sau alte detalii, introduceți-le în caseta de căutare de pe site-ul catalogului Microsoft Update.

Ce este catalogul de actualizări Microsoft și cum să îl utilizați Căutare

Puteți utiliza termeni de căutare generali dacă nu sunteți sigur ce căutați. De exemplu, s-ar putea să doriți doar să vedeți cele mai recente actualizări de Windows 10, astfel încât să căutați „Windows 10.” Puteți apoi să vă bazați pe data de lansare a actualizării, clasificarea și produsul.

Alegerea actualizării corecte

După cum ați fi observat, chiar și când am introdus numărul KB, a apărut o mare varietate de actualizări. Acest lucru nu înseamnă că aveți nevoie de toate acestea – aveți nevoie doar de cel conceput pentru sistemul dvs. de operare.

În cazul meu, aș avea nevoie de versiunea Windows 10 pe 64 de biți. De asemenea, trebuie să cunoașteți versiunea curentă a sistemului dvs. de operare. În cazul meu, acesta este anul 2004. Toate detaliile pentru fiecare actualizare sunt listate cu actualizarea în sine.

Ce este catalogul de actualizări Microsoft și cum se folosește versiunea

Dacă nu sunteți sigur de aceste detalii, puteți găsi tot ce aveți nevoie apăsând Victorie + Eu pentru a deschide Setări. Selectați Sistem și derulați în jos în panoul din stânga și selectați Despre. Veți vedea detalii despre sistemul dvs., versiunea sistemului de operare și multe altele.

Ce este catalogul de actualizări Microsoft și cum să îl utilizați Specificații

Puteți sorta fiecare coloană în ordine crescătoare sau descendentă. Acesta este cel mai aproape de un filtru. Faceți clic pe antetul coloanei din rezultatele căutării pentru a sorta.

Descărcarea și instalarea actualizărilor

Când găsiți actualizarea potrivită, faceți clic pe numele actualizării pentru a vedea mai multe detalii. Cel mai important element este linkul către articolul relevant din baza de cunoștințe pentru actualizarea dvs.

Ce este catalogul de actualizări Microsoft și cum să îl utilizați Detalii de actualizare

Faceți clic pe linkul de sub „Mai multe informații” sau adresa URL de asistență. Acest lucru vă oferă orice probleme cunoscute cu actualizarea, astfel încât să fiți surprinși. De asemenea, vă oferă instrucțiuni detaliate despre cum să instalați actualizarea. Asigurați-vă că ați citit toate aceste detalii înainte de a descărca și instala.

Ce este catalogul de actualizări Microsoft și cum se folosește articolul Kb

Când sunteți gata, reveniți la Catalogul de actualizări Microsoft și faceți clic pe Descărcare lângă actualizarea dorită.

Faceți clic pe linkul de descărcare furnizat în caseta pop-up. Dacă nu vedeți o fereastră pop-up, poate fi necesar să dezactivați orice blocare a anunțurilor. Trebuie doar să le dezactivați pentru site-ul catalogului.

Ce este catalogul de actualizări Microsoft și cum să îl descărcați

În funcție de dimensiunea descărcării, aceasta poate dura câteva minute sau mai mult. Cu securitate și actualizări majore de sistem, majoritatea fișierelor sunt în jur de 500 MB până la câțiva gigaocteți.

Urmați orice instrucțiuni din articolul bazei de cunoștințe pentru actualizarea dvs. pentru ao instala. De asemenea, îl puteți stoca pe un hard disk extern sau pe o unitate flash pentru al instala pe alt sistem. Asigurați-vă că alegeți fișierele de actualizare corecte în funcție de specificațiile sistemului de destinație. Între timp, nu uitați să verificați cele mai recente probleme de actualizare Windows pentru a afla despre posibila problemă cu actualizarea Windows.

Legate de:

  • Lista de verificare a actualizărilor Windows 10: 5 lucruri de făcut după actualizări majore
  • Cum să vizualizați driverele Windows actualizate recent
  • Cum să limitați lățimea de bandă a actualizării Windows în anumite ore
Scroll to Top