Ce este Honeygain și este legitim?

Ce este Honeygain și este legitim?
⏱️ 13 min read

Imaginați-vă că stați înapoi, nu faceți nimic și câștigați câțiva bani în plus în fiecare lună. Cu Honeygain, acest lucru este posibil, dar ce este Honeygain și este legitim? Cu orice oportunitate de venit pasiv, este întotdeauna important să vă dați seama mai întâi dacă este o înșelătorie, apoi să stabiliți dacă ceea ce trebuie să faceți sau să împărtășiți în acest caz, merită banii.

Ce este Honeygain?

Dacă aveți lățime de bandă suplimentară în fiecare lună, Honeygain vrea să te plătească pentru asta. Desigur, nu este chiar atât de simplu. Compania plătește utilizatorilor să își împărtășească conexiunea la internet cu alte companii din diverse motive, pe care le voi discuta mai târziu.

Honeygain are o rețea proxy care permite companiilor să se conecteze la utilizatori. Pentru fiecare gigabyte pe care îl distribuiți, veți fi plătit. Ideea este să folosiți conexiunea dvs. atunci când este inactivă, cum ar fi atunci când sunteți la serviciu, la cumpărături sau în vacanță.

Dacă aveți un plan limitat, dar folosiți doar câțiva gigaocteți din 20, 30 sau mai mult, vindeți restul. Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți, să vă configurați contul (ore și date disponibile) și să începeți să câștigați. Bineînțeles, aveți nevoie de un plan de internet de mare viteză pentru a utiliza serviciul.

Există diferite modalități de a câștiga, cum ar fi bonusurile pentru furnizarea de servicii suplimentare prin rețeaua dvs. Acestea nu sunt necesare, dar vă pot crește potențialul de câștig pasiv.

Cum funcționează Honeygain?

Honeygain este o aplicație pe care o descărcați pentru Windows, macOS, Linux sau Android. Asistența pentru iOS nu este încă disponibilă. Puteți utiliza aplicația pe mai multe dispozitive pentru a permite clienților accesul la diferite adrese IP.

Ce este Honeygain Is It Legit Descărcare

Aveți control deplin asupra accesării dispozitivelor dvs. și a cantității de date disponibile pentru a fi utilizate. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la trecerea în revistă a planului de date.

Clienții Honeygain sunt companii din întreaga lume care trebuie să acceseze Internetul de la diferite adrese IP pentru marketing, SEO, crowdsourcing, pentru a ocoli restricțiile de localizare și pentru a rezolva problemele de cenzură. Există o cantitate surprinzătoare de cazuri de utilizare, iar Honeygain afirmă că compania aprobă fiecare caz de utilizare individual pentru fiecare client pentru a menține utilizatorii în siguranță.

Când o companie alege să vă acceseze conexiunea, acestea au acces complet la adresa dvs. IP și la conexiunea de rețea inactivă. Cu toate acestea, nu pot accesa datele de pe dispozitivul dvs. În timp ce utilizați Honeygain, serviciul are acces la adresa dvs. de e-mail, detaliile de plată (pentru a vă plăti), detaliile dispozitivului (sistemul de operare, modelul, adresa IP, locația, starea de taxare) și detaliile generale ale rețelei.

Ce este Honeygain Este Legit Funcționează

O concepție greșită obișnuită este că vei fi plătit doar pentru a te înscrie și pentru a alege ce și când să distribui. Nu așa funcționează Honeygain. Veți fi plătit numai dacă o companie vă folosește conexiunea. Dacă nimeni nu se conectează, nu vei fi plătit.

În timp ce Honeygain funcționează în întreaga lume, plățile sunt limitate la PayPal și Bitcoin. Aceasta înseamnă că dacă țara dvs. nu acceptă PayPal, puteți fi plătit numai prin Bitcoin.

Care sunt cazurile de utilizare pentru Honeygain?

În timp ce toate acestea ar putea răspunde la întrebarea „Ce este Honeygain”, nu prea explică cum sau de ce companiile ar avea nevoie chiar de conexiunea dvs. la internet. De obicei, este vorba de cercetare. Potrivit site-ului Honeygain, „Rețeaua Honeygain este utilizată de cercetători de la companii de comerț electronic, publicitate și servicii de informații web”.

Totuși, acest lucru nu descrie pe deplin cazurile de utilizare. Unele dintre principalele motive pentru care companiile doresc accesul la adrese IP din întreaga lume includ:

 • Luptați contrafacerilor – Toată lumea a văzut knockoff-uri ieftine ale mărcilor scumpe. Cu toate acestea, dacă aceste knockoff-uri folosesc fals numele de marcă, aceasta poate distruge reputația mărcii. Cantitatea de date necesare pentru parcurgerea internetului în vederea falsificării este masivă, motiv pentru care companiile se aprovizionează cu cei care doresc să își împărtășească conexiunile.
 • Compară prețurile – Prețurile variază în diferite locații, mai ales când vine vorba de călătorie. Multe agenții de turism și companii compară prețurile pentru a găsi cel mai bun preț posibil pentru clienții lor accesând site-uri folosind diferite adrese IP. De exemplu, pot căuta prețuri pe baza unui alt oraș sau chiar a unei țări diferite.
Ce este Honeygain Este Legit Seo
 • Gestionați monitorizarea SEO – Optimizarea site-urilor web și a campaniilor publicitare este esențială pentru ca companiile să ajungă la publicul lor. Cu toate acestea, rezultatele căutării sunt adesea personalizate în funcție de locație. Prin accesarea rezultatelor căutării din diferite locații, companiile sunt mai capabile să își modifice strategiile de SEO pentru a obține performanțe mai bune la nivel mondial și pe piețe specifice.
 • Prevenirea fraudei publicitare – Sute de milioane sunt cheltuite anual pe reclame digitale și acest număr continuă să crească. Este firesc ca întreprinderile să se asigure că anunțurile lor sunt afișate când și unde ar trebui să fie. Rețeaua proxy Honeygain permite companiilor să verifice cu ușurință plasarea anunțurilor.
 • Efectuați cercetări de piață – Efectuarea de cercetări de piață pentru a analiza concurența, tendințele, datele privind performanța mărcii și multe altele este încă o altă sarcină intensivă în lățime de bandă pe care companiile o preferă mult să o colecteze. În plus, sunt capabili să ocolească orice restricții bazate pe geo.
 • Livrarea conținutului – Deși acest lucru poate include și cercetări de piață, companiile folosesc, de asemenea, rețele de livrare de conținut pentru a colecta date, a proteja proprietatea intelectuală și a agrega date pentru propriii clienți / audiență. Acest lucru poate însemna accesarea în mod regulat prin petabytes de date.

Cum câștigi cu Honeygain?

Ce este Honeygain Este câștigător legitim Legea max

Există mai multe moduri diferite de a câștiga pe Honeygain. Toate sunt similare și implică partajarea conexiunii. Cu toate acestea, unele sunt doar pentru un anumit subgrup de utilizatori.

1. Partajare generală a conexiunii

Aceasta este cea mai simplă și populară metodă. Utilizatorii noi primesc de obicei un bonus de înscriere, astfel încât să fiți plătit doar pentru început. Acest lucru este destul de frecvent în rândul site-urilor / companiilor cu venituri pasive.

Honeygain plătește utilizatorilor 1 USD pe 10 GB de date. Câștigați credite, pe care le transformați apoi pentru a câștiga o plată. Plata minimă este de 20 USD, ceea ce înseamnă 20.000 de credite. Tabloul de bord vă va arăta un total din ceea ce ați câștigat.

Pagina de start a lui Honeygain include un glisor pentru a estima cât de mult puteți câștiga pe lună. Amintiți-vă, aceasta este o estimare. Câștigurile dvs. finale se bazează pe utilizarea efectivă a datelor.

2. Recomandări

Dacă ați primit recent o invitație de trimitere de la un prieten, acesta ar putea fi motivul pentru care vă întrebați ce este Honeygain. La fel ca majoritatea site-urilor cu venituri laterale, puteți face referire la altele. Dacă utilizează linkul dvs., primiți un bonus unic de 5 USD pe recomandare și un comision de 10% pe viață pentru câștigurile lor.

3. Livrarea conținutului

Deoarece livrarea conținutului folosește mult mai multe date, companiile sunt dispuse să plătească mai mult pentru serviciu. Nu trebuie să activați livrarea conținutului, dar dacă o faceți, veți câștiga șase credite pe oră, pentru că conexiunea dvs. este activă. Potrivit instrumentului de estimare Honeygain, patru ore câștigă 1 USD. De asemenea, este disponibil numai în anumite țări.

4. Potul norocos

Câștigul prin Lucky Pot este totul despre întâmplare. Este o loterie zilnică în care puteți câștiga până la 10 USD pe zi. Atâta timp cât sunteți un utilizator activ, veți vedea o pictogramă pe tabloul de bord pentru a vă încerca norocul. Nu ai nimic de pierdut și, chiar dacă nu câștigi mare, s-ar putea să câștigi încă o cantitate mică de credite, care se adună.

5. Swarmbytes

Ce este Honeygain Este Swarmbyte Legit

Dacă sunteți un utilizator pe scară largă, care are acces la peste 10 adrese IP, puteți participa Swarmbytes. Aceasta necesită o aplicație separată și va trebui să configurați un server pentru a gestiona totul.

Venituri generale

Maximul pe care îl pot câștiga utilizatorii generali pe lună este de 67 USD (fără Lucky Pot). Acest lucru necesită companiilor să utilizeze 20 GB de date pe zi și să ofere servicii de livrare a conținutului 24/7.

Honeygain este legitim?

Da, Honeygain este legitim. Îți partajează conexiunea și împarte numai suma pe care o permiți. De asemenea, își plătește utilizatorii și oferă o secțiune detaliată de asistență și asistență pentru clienți. Compania este, de asemenea, în avans cu privire la informațiile colectate și de ce sunt colectate, cum ar fi locația dvs.

Ce este Honeygain Este Legit Legit

Pe de altă parte, Honeygain nu dezvăluie niciun client, ceea ce este rezonabil. Aceasta înseamnă că sunteți lăsați să vă întrebați exact ce tipuri de companii utilizează adresa (adresele) dvs. IP. Cu toate acestea, Honeygain afirmă că compania monitorizează constant modul în care întreprinderile folosesc serviciul. De asemenea, afacerile și cazurile de utilizare trebuie aprobate înainte de a începe.

Ce altceva ar trebui să știi?

Aveți permisiunea de a conecta până la 10 dispozitive simultan și numai două dispozitive pe adresă IP. Pentru majoritatea utilizatorilor, aceasta nu ar trebui să fie o problemă.

De asemenea, trebuie să rămâneți activ pe platformă. Dacă sunteți inactiv mai mult de șase luni, creditele dvs. expiră și contul dvs. poate fi șters.

Ce este Honeygain Is It Legit Vpn

Nu puteți utiliza un VPN în timp ce utilizați Honeygain, deoarece acest lucru vă modifică datele despre locație. Trebuie să utilizați o adresă IP rezidențială. De asemenea, există șansa ca adresa IP să fie blocată de anumite site-uri ca VPN. Acest lucru este valabil mai ales pe site-urile care nu permit utilizarea VPN.

În cele din urmă, s-ar putea să vi se solicite să rezolvați CAPTCHA-uri mai enervante, în special pe motoarele de căutare. Acest lucru se datorează faptului că cantitatea de trafic care trece prin conexiunea dvs. vă poate face să păreați un bot față de un om.

Care sunt avantajele și dezavantajele generale?

Ce este Honeygain Este Legit Pro Contra

Ca și în cazul oricărei surse pasive de venit, vor exista avantaje și dezavantaje. Principalele argumente pro și contra Honeygain includ:

Pro:

 • Ușor de instalat și configurat
 • Ajutor detaliat și acces ușor la asistența pentru clienți
 • Mod legitim de a câștiga un venit suplimentar
 • Control complet asupra numărului de date pe care le partajați

Contra:

 • Durează ceva timp pentru a ajunge la plata minimă de 20 USD
 • Folosește rapid datele
 • Poate scurge rapid bateriile, așa că țineți dispozitivele conectate

Există alternative Honeygain?

Dacă sunteți nou în a vă împărtăși conexiunea la internet pentru venituri pasive, probabil că vă întrebați dacă există alternative Honeygain de încercat. De fapt, există două alternative principale: PacketStream și IPRoyal.

Ce este Honeygain Este o alternativă legitimă

PacketStream plătește 0,10 USD pe GB, în timp ce IPRoyal plătește 0,20 USD pe GB. Ambele funcționează în mod similar, deși potențialul de câștig este cu siguranță mai mare cu IPRoyal. Din moment ce nu știți niciodată când o companie se poate conecta la rețeaua dvs., vă puteți înscrie efectiv pentru toate cele trei pentru a vă maximiza potențialul de câștig.

Gânduri finale

Dacă te-ai întrebat ce este Honeygain, acum știi. Nu vă va înlocui munca de zi, dar dacă aveți date nelimitate sau planuri limitate mari pe care nu le utilizați, partajarea conexiunii dvs. vă poate oferi câțiva bani în plus în fiecare lună. Dacă ați încercat Honeygain, spuneți-ne în comentarii ce părere aveți despre asta până acum.

Dacă acest lucru nu vi se pare potrivit, încercați să folosiți diferite moduri de a economisi bani online, astfel încât să păstrați mai mulți bani în portofel.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 6

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...