O que é o Kindle Cloud Reader e é para você?

Ce este Kindle Cloud Reader și este pentru dvs.?

⌛ Reading Time: 5 minutes

Între tablete, aplicații, telefoane și, bineînțeles, cărți despre „vechea școală”, nu există o lipsă de moduri de a citi în fiecare zi. Atunci când oamenii aud numele de „Kindle”, trebuie să se gândească la dispozitivele populare de citire a cernelii electronice Amazon. Adevărul este că Kindle înseamnă o varietate de dispozitive, inclusiv Kindle Cloud Reader. Să aruncăm o privire la Kindle Cloud Reader și să vedem dacă este cel mai bun mod de a citi.

Ce este Kindle Cloud Reader?

Potrivit Amazon, Kindle Cloud Reader este un serviciu care „vă permite să citiți cărțile dvs. Kindle pe browserul dvs. web”. O soluție de citire bazată pe browser, Kindle Cloud Reader funcționează de ani de zile pe desktopuri, laptopuri, smartphone-uri și tablete. Între cărți electronice, benzi desenate și romane grafice, precum și lecturile școlare sau personale, este un mod fantastic de a citi. Lucrul bun este că conține aproape toate seturile de caracteristici disponibile pe dispozitivele Kindle. Aceasta include funcții precum ajustarea dimensiunii fontului, evidențierea, setarea marginilor și multe altele.

Cum se accesează Kindle Cloud Reader

Pentru a accesa Kindle Cloud Reader, accesați https://read.amazon.com/ și completați detaliile contului dvs. Amazon. După ce vă conectați cu contul dvs. Amazon, vor apărea toate cărțile Kindle cumpărate sau descărcate anterior. Dacă vă conectați pentru prima dată, vi se va cere dacă doriți să activați citirea offline.

Autentificare Kindle Cloud Reader

Citirea offline este o funcție cu adevărat utilă pentru cei cu o conexiune la internet neregulată. Pe pagina Cloud Reader, veți vedea titlul cărții, acoperirea și numele autorului afișate în biblioteca dvs. Lista este organizată după cele mai recente titluri deschise sau citite, dar puteți să sortați și după autor sau titlu. Cărțile sunt organizate în mod implicit într-o grilă, dar puteți trece și la o listă.

Adăugați cărți la Kindle Cloud Reader

Adăugarea cărților în biblioteca dvs. Cloud Reader nu ar putea fi mai ușoară. De fapt, pentru oricine este deja familiarizat cu achiziționarea de cărți electronice de la Amazon, întregul proces ar trebui să fie foarte familiar.

Kindle Cloud Reader Adaugă cărți

1. În partea dreaptă sus a paginii Cloud Reader, există o opțiune pentru „Magazinul Kindle”. Faceți clic pe acesta pentru a fi dus la Pagina Kindle eBooks de pe Amazon.com.

2. Găsiți o carte pe care doriți să o achiziționați. Puteți parcurge sugestiile Amazon pentru dvs. pe baza istoricului anterior sau a listei de dorințe. Alternativ, puteți căuta și găsi orice carte doriți.

3. Când sunteți gata să cumpărați, asigurați-vă că „Kindle” este selectat ca versiune de carte pe care doriți să o achiziționați. De asemenea, trebuie să vă asigurați că opțiunea „Livrare către” de sub butonul de achiziție afișează opțiunea „[Your name’s] Kindle Cloud Reader ”, astfel încât să fie livrat direct către Cloud Reader.

4. Adăugați cartea în coș și finalizați achiziția. După finalizarea achiziției, cartea ar trebui să apară aproape instantaneu în Kindle Cloud Reader.

Selecție de cărți Kindle Cloud Reader

Acum că aveți cărți disponibile, probabil că doriți să le citiți. Pentru a începe, faceți clic pe orice carte pentru a deschide. Dacă faceți clic pe săgețile din dreapta sau din stânga, veți putea transforma paginile. Bara de meniu din partea de sus include caracteristicile pentru modificarea dimensiunii fontului, a culorii de fundal, a marcajelor, a evidențierii etc. Dacă mouse-ul nu se mișcă timp de câteva minute, bara de meniu va dispărea, astfel încât să aveți vizualizarea ecranului complet pentru citire. Totul este foarte simplu – citirea pe web nu ar putea fi mai ușoară.

Beneficii Kindle Cloud Reader

Dacă decideți dacă Kindle Cloud Reader este pentru dvs., este important să cunoașteți unele dintre beneficii. Deși puține dintre acestea sunt exclusive pentru alte aplicații Kindle, ele arată că aplicația Cloud Reader este cu greu limitată în ceea ce privește funcționalitatea sa.

Beneficii Kindle Cloud Reader
  • Modul offline este unul dintre cele mai mari motive pentru care cineva ar trebui să utilizeze Kindle Cloud Reader. Că puteți citi cu sau fără conexiune la Internet este un plus major, mai ales atunci când călătoriți.
  • Sincronizați toată activitatea dvs. de citire pe toate dispozitivele sau aplicațiile Kindle disponibile. Acest lucru vă va ajuta să luați locul unde ați rămas instantaneu dacă vă îndepărtați de Cloud Reader și treceți la un alt dispozitiv.
  • Cărțile sunt adăugate automat la Kindle Cloud Reader imediat în momentul achiziției, astfel încât să puteți începe citirea imediat pe un ecran mare și de înaltă calitate.
  • Sunt disponibile toate extrasele preferate de Kindle, cum ar fi marcarea, dimensiunea textului, evidențierea, notele etc.
  • Reduceți consumul de hârtie în casa dvs., devenind virtual și oferind spațiu suplimentar în casa dvs., fără a stoca cărțile folosite și citite anterior.
  • Este compatibil cu aproape orice browser, inclusiv Chrome, Brave, Edge, Safari și multe altele. Amazon spune chiar că Safari pe iPad are propria sa experiență optimizată Kindle Cloud Reader dacă preferați să utilizați browserul în loc de aplicația Kindle iOS.

Este Kindle Cloud Reader pentru dvs.?

Întrebarea de milioane de dolari este dacă Kindle Cloud Reader este potrivit pentru dvs. Citirea pe un monitor mare poate să nu fie la fel de confortabilă ca și pe o tabletă sau un telefon mic. Cloud Reader este probabil cel mai bun pentru oricine dorește cel mai mare ecran în timp ce citește.

Toate acestea fiind spuse și gata, este greu să te simți confortabil pe o canapea cu un desktop deasupra ta. Kindle Cloud Reader este conceput pentru oricine dorește să citească rapid în timp ce stă la birou. Dacă dețineți un dispozitiv Kindle sau orice dispozitiv Android sau iOS cu aplicația Kindle, este cu siguranță o experiență mai confortabilă.

Legate de:

  • Cele mai bune alternative Kindle nelimitate pentru lectură nelimitată
  • Cum să conectați Kindle la Alexa și să ascultați cărți audio pe Echo
  • Tableta Android vs Kindle Fire: Care este pentru tine?

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.