Ce este Microsoft Network Adapter Multiplexor Protocol

⌛ Reading Time: 3 minutes

Protocol multiplexor adaptor de rețea Microsoft este un Driver mod Kernel util pentru Legarea interfeței de rețea. Această opțiune este prezentă în fereastra Proprietăți WiFi. Este dezactivat implicit în Windows. Dar utilizatorii se gândesc adesea dacă ar trebui să o activeze pentru o conexiune mai bună sau nu.

Deci, dacă vă întrebați ce este protocolul multiplexor. Și ar trebui să activați Microsoft Network Adapter Multiplexor Protocol? Iată apoi un ghid detaliat cu toate răspunsurile dvs. –

Ce este Microsoft Network Adapter Multiplexor Protocol?

Microsoft Multiplexor Protocol este un driver în modul Kernel pentru o interfață de rețea. Este un set de configurații care funcționează atunci când există o combinație de conexiuni diverse.

Puteți vedea această opțiune dezactivată în mod implicit în „Elemente folosite de această conexiune” în Proprietăți WiFi. Mulți utilizatori sunt derutați pentru că ar trebui să îi permită să dezactiveze această opțiune.

Dar aici este că nu puteți activa Microsoft Multiplexor Protocol atunci când sunt activate și alte opțiuni din listă.

Vezi și –

  • Descărcați TubeMate pentru laptop Windows 10/7/8 (2020)
  • Descărcați iOS Emulator pentru computer Windows Laptop

Care este scopul protocolului multiplexor de adaptor de rețea?

Protocolul adaptorului de rețea este util pentru Legarea cardului de interfață de rețea. Acum s-ar putea să vă întrebați ce este legarea interfeței de rețea.

Nu este altceva decât procesul de conectare a două plăci de rețea la un singur dispozitiv fizic. Acest lucru va crește lățimea de bandă a rețelei.

Astfel, Adapter Multiplexor Protocol este util atunci când combinați două sau mai multe adaptoare la un singur PC. Acest lucru se întâmplă în general în cazul unei conexiuni WAN / LAN.

Nu ratați – Remediați eroarea spațiu nealocat pe unitatea USB sau cardul SD în Windows 10

Ar trebui să activez protocolul multiplexor de adaptor de rețea?

În primul rând, nu puteți activa Microsoft Network Adapter Multiplexor Protocol atunci când sunt activate alte opțiuni din filele „Articole pe care le folosește această conexiune”.

Deci, dacă încercați să activați Protocolul multiplexor pentru adaptorul de rețea Microsoft. Veți primi o eroare deoarece alte funcții sunt dezactivate.

Verificați – Descărcați Moto Flash Tool pentru Windows [2020] (32 și 64 biți)

Când încercați să activați Microsoft Network Adapter Multiplexor Protocol. Veți vedea o casetă de dialog pe ecran care vă va întreba dacă doriți să confirmați acțiunea.

Când faceți clic pe Nu, Protocolul multiplexor va fi dezactivat.

Dacă faceți clic da, apoi și Protocolul va fi dezactivat si se va închide și caseta de dialog.

Deci, practic, tu nu poate activa protocolul multiplexor dacă conectați un adaptor la computer.

Cu toate acestea, dacă tu conectați două sau mai mult de două adaptoare la un PC, Protocolul pentru adaptor multiplexor va fi activat automat.

Vezi – Descărcați Hotstar pentru PC Windows 10/8/7 {2020}

Când ar trebui să activez protocolul multiplexor adaptor de rețea?

Adapter Multiplexor Protocol este activat automat când două sau mai multe adaptoare sunt conectate la un computer. Acest lucru se întâmplă în general într-un Conexiune LAN sau WAN.

Astfel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la activarea protocolului multiplexor. Acesta va fi activat automat de Windows atunci când va fi nevoie.

Sper că ați găsit răspunsurile dvs. în articolul de mai sus. În cazul în care mai doriți să aflați ceva, nu ezitați să ne întrebați în secțiunea de comentarii de mai jos. Ne vom întoarce în curând.

Nu ratați –

  • Cel mai bun player IPTV pentru PC Windows
  • Cum se resetează sau se șterge memoria cache a magazinului Microsoft Windows în Windows 10
  • Adăugați linie de comandă personalizată în terminalul Windows
  • Schimbați culoarea fontului Desktop în Windows 10
  • Remediere: Desktop Window Manager Utilizare mare CPU „dwm.exe”

Continuați să vizitați 🙂

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.