Ce este modul incognito pe YouTube și cum să-l folosești ca un profesionist în 2023?

ytbimg2
⏱️ 2 min read

Dacă folosiți frecvent fila incognito pe Chrome pentru a viziona videoclipuri pe YouTube, veți fi surprins să aflați că YouTube are un mod incognito propriu. Acest lucru este util atunci când vizionați videoclipuri pe smartphone, deoarece nu necesită deschiderea Chrome de fiecare dată când doriți să intrați în modul incognito. În acest articol, explicăm ce este modul Incognito pe YouTube și cum să-l folosești ca un profesionist în 2023.

Citeste si: OnePlus 11 5G cu SoC Snapdragon 8 Gen 2, prima vânzare astăzi

Ce este modul incognito pe YouTube?

Ce este modul incognito pe YouTube?

Activarea modului incognito pe YouTube vă permite să răsfoiți și să vizionați videoclipuri anonim, fără a reflecta rezultatele în istoricul căutărilor și vizionărilor. Videoclipurile pe care le vizionați nu vor avea niciun efect asupra feedului și sugestiilor dvs. YouTube, ceea ce este un mare plus. În mod similar, dacă doriți să aruncați o privire la feedul general YouTube în afara sugestiilor dvs., conectați-vă în modul incognito.

Mai devreme, ar trebui să vă deconectați de la contul dvs. YouTube pentru a vedea un flux neutru și a viziona videoclipuri fără a fi bombardat cu sugestii similare. Acum puteți pur și simplu să activați modul incognito pentru o sesiune de vizionare privată. Este de la sine înțeles, dar nu puteți aprecia un videoclip sau îl comentați în timp ce sunteți în modul incognito. Nu vă puteți abona nici la un canal YouTube.

Iată cum poți activa modul incognito pe YouTube

Pasul 1: Lansați YouTube aplicația pe smartphone-ul tău.

Pasul 2: Atingeți pictograma profilului dvs. din colțul din dreapta sus al ecranului.

Pasul 2: Atingeți pictograma profilului dvs. din colțul din dreapta sus al ecranului.

Pasul 3: Selectați „Activați incognito” și confirmați selecția în caseta pop-up.

Pasul 3: Selectați „Activați incognito” și confirmați selecția în caseta pop-up.

Pasul 4: Modul incognito va fi acum activat pentru YouTube.

Pasul 5: Pentru a dezactiva modul incognito, atingeți din nou pictograma profilului și selectați „Dezactivați incognito”.

Pasul 5: Pentru a dezactiva modul incognito, pur și simplu atingeți pictograma profilului din nou și selectați „Dezactivați incognito”.

Citeste si: Cum se utilizează OTG pe iPhone și iPad?

Concluzie

Acesta este modul în care puteți folosi Modul Incognito pe YouTube ca un profesionist în 2023. Dacă utilizați un desktop, apăsați pur și simplu Ctrl + Shift + N pentru a lansa o fereastră incognito pe Chrome. Deschide YouTube site-ul web pentru a viziona videoclipuri anonim.

Pentru cele mai noi gadget și știri tehniceși recenzii gadgeturmareste-ne pe Stare de nervozitate, Facebook și Instagram. Pentru cele mai noi videoclipuri cu tehnologie și gadgeturi abonați-vă la noastre Canalul canalului YouTube. De asemenea, puteți rămâne la curent folosind Aplicația Android Routech. Puteți găsi cele mai recente știri despre mașini și biciclete aici.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x