Ce este modul sigur pentru Android

Ce este modul sigur pentru Android
⏱️ 4 min read

În general, Android este un sistem de operare sigur și stabil, dar există momente în care un dezvoltator sau un utilizator poate face o greșeală. Atunci când se întâmplă acest lucru, Modul sigur poate fi cel mai bun prieten al nostru și ne poate ajuta să ne dăm seama ce cauzează comportamentul greșit al smartphone-ului nostru.

Mod sigur pentru Android este o stare în care puteți utiliza aplicațiile care au venit împreună cu dispozitivul atunci când l-ați cumpărat. În modul sigur Android, veți putea utiliza numai experiența implicită. Acest lucru va fi util dacă dispozitivul dvs. nu se oprește din blocare, se blochează sau este lent ca un melc, este blocat într-un ciclu de repornire, are o durată de viață a bateriei îngrozitoare sau alt comportament ciudat. Setările de bază pentru dispozitivul dvs. vor fi în continuare acolo, dar toate setările utilizatorului, cum ar fi imaginea de fundal, nu vor rula.

Cum se activează modul sigur

Metoda # 1

1. Apăsați lung butonul de alimentare până când apare meniul de alimentare.

2. Apăsați lung opțiunea de oprire și ar trebui să vedeți opțiunea de a reporni în modul sigur. Selectați opțiunea OK.

Dacă aveți un dispozitiv Android care rulează pe versiunile 4.0 și mai vechi, atunci următoarea metodă ar fi o alegere mai bună.

Notă: există șanse mari ca această metodă să nu funcționeze pe smartphone-urile mai vechi, dar a avut succes pentru mulți utilizatori Huawei, HTC și Motorola.

Metoda # 2

1. Opriți telefonul.

2. Când afișajul se aprinde și vedeți sigla producătorului, apăsați și mențineți apăsat butonul de creștere a volumului până când vedeți cuvintele Safe Mode în partea din stânga jos a ecranului. Dacă acest lucru nu funcționează, repetați, dar cu butonul în jos, ambele sau butonul de pornire.

Metoda # 3

1. Opriți telefonul.

2. Când îl reporniți, atingeți butonul Meniu de mai multe ori în timp ce telefonul repornește. Această metodă poate fi dificilă, deci ar putea dura câteva încercări.

Cum să dezactivați modul sigur

Safe_Mode_Turn_Off

Ieșirea din modul sigur ar trebui să fie la fel de ușoară ca și cum intrați în acesta. Următoarele metode ar trebui să vă ajute.

Metoda # 1

1. Opriți telefonul

2. Când reporniți telefonul, apăsați și țineți apăsat butonul de reducere a volumului și butonul de alimentare în același timp. Dacă telefonul dvs. este încă în modul sigur, luați în considerare luarea acestuia în service, deoarece o tastă de volum blocată ar putea împiedica telefonul să iasă din modul sigur.

Metoda # 2

1. Opriți telefonul.

2. Dacă telefonul dvs. are o baterie detașabilă, scoateți-l după ce ați oprit telefonul și așteptați un minut. Este important să așteptați acest minut, astfel încât condensatorii din telefon să se poată descărca complet.

3. După ce așteptați un minut sau două, puneți bateria la loc și porniți telefonul.

Metoda # 3

Dacă încă nu reușiți să ieșiți din modul sigur, nu vă pierdeți orice speranță, deoarece există încă ceva ce puteți face. Dezinstalați cele mai recente aplicații de pe telefon. Dezinstalați-le pe cele pe care le-ați adăugat chiar înainte ca telefonul să înceapă să acționeze. De asemenea, puteți dezinstala cele mai recente actualizări primite de aplicații. Puteți face acest lucru accesând „Setări -> Manager aplicații ->” și ​​atingeți aplicația care a primit recent o actualizare și atingeți Butonul Dezinstalare actualizări.

Metoda # 4

1. Opriți telefonul.

2. Scoateți cartela SIM și bateria telefonului, așteptați un minut și puneți cartela SIM și bateria la loc.

3. După ce ați făcut toate acestea, porniți smartphone-ul și ar trebui să vă aflați în modul sigur.

Încercați să eliminați orice accesorii externe care ar putea apăsa un buton. Cazul dvs. ar putea apăsa un buton, împiedicând astfel telefonul să iasă din modul sigur.

Concluzie

Modul sigur este ceva la care ar trebui să vă adresați întotdeauna dacă telefonul acționează în sus. Vă oferă posibilitatea de a ști dacă este o aplicație terță parte care face ca telefonul dvs. să nu funcționeze corect. Dacă vi s-a părut utilă informația, nu uitați să îi transmiteți o parte și, dacă aveți ceva de spus despre modul sigur, anunțați-ne în comentarii.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x