Ce este Twitter Blue și este potrivit pentru tine?

Ce este Twitter Blue și este potrivit pentru tine?

⌛ Reading Time: 4 minutes

De ani de zile, utilizatorii Twitter au cerut în glumă un abonament Twitter pentru a adăuga unele dintre cele mai solicitate funcții. Lucruri precum tweet-urile editabile, eliminarea anunțurilor, verificarea etc. sunt toate în fruntea celei mai solicitate liste de ani de zile. Deși Twitter nu oferă utilizatorilor tot ceea ce doreau cu Twitter Blue, aceasta arată că compania ascultă feedback. Disponibil în doar două țări de la începutul lunii iunie 2021, aceasta marchează prima incursiune a uneia dintre marile companii de social media într-un serviciu de tip abonament. Va avea succes? Doar timpul ne va spune, dar este ceva ce întreaga industrie socială urmărește îndeaproape.

Ce este Twitter Blue?

Etichete Twitter Twitter Albastru ca „prima iterație” sau o fază inițială a unei experiențe mai coezive pentru utilizatorii săi. Deocamdată, se pare că Twitter dorește să lanseze încet funcțiile albastre, pe măsură ce continuă să adune feedback pentru a determina ce pași să ia în viitor. Această abordare lentă și constantă poate fi frustrantă pentru utilizatorii Twitter hardcore care au cerut noi funcții, dar este abordarea corectă. În timp ce butonul „editați” este încă ceva disponibil doar în speranțele și visele noastre, există câteva caracteristici noi cu adevărat interesante.

  • Marcare foldere: dacă sunteți în căutarea unei modalități mai ușoare de a vă organiza tot conținutul salvat, folderele de marcaje sunt aici pentru a vă ajuta. Cu folderele, puteți organiza acum toate Tweet-urile dvs. într-un mod care vă ajută să căutați eficient și să găsiți exact ceea ce aveți nevoie, atunci când aveți nevoie de el.
Ce este marcajele albastre Twitter
  • Anulați Tweetul: Butonul de editare nu este, dar Undo Tweet vă ajută să corectați rapid o greșeală de scriere. Ai uitat să etichetezi pe cineva sau să etichetezi persoana greșită? Undo tweet oferă un temporizator personalizabil de până la 30 de secunde, astfel încât să puteți „Anula” orice Tweet, răspuns sau subiect care se află pe cronologia dvs. Cea mai bună parte este că puteți previzualiza cum va arăta Tweetul dvs. înainte de al trimite pe Twitterverse.
Ce este Twitter Blue Undo Tweet
  • Mod cititor: majoritatea utilizatorilor de Internet au încercat sau au intrat accidental în modul Reader cel puțin o dată în browserul lor. În cazul Twitter Blue, Modul de citire va scăpa de „zgomotul” pentru a vă ajuta să țineți pasul cu firele lungi, transformându-le într-un format ușor de citit, astfel încât să vă bucurați de conținut este mult mai transparent decât oricând.
Ce este modul Twitter Blue Reader

Pe lângă caracteristicile de mai sus, Twitter a declarat, de asemenea, că abonații Twitter Blue vor primi „asistență pentru clienți dedicată abonamentului”. Deși nu este clar exact ce înseamnă asta, încă, este probabil ca acești utilizatori să primească acces prioritar cu bilete, depanare, plângeri de hărțuire, etc. Nu în ultimul rând este suport pentru teme de culoare și pictograme personalizate. Acest lucru este valabil atât pentru clienții de pe web, cât și pentru pictograma aplicației de pe orice dispozitiv iPhone, iPad sau Android.

Cât costã?

Ce este Twitter Blue Price

Începând din iunie 2021, Twitter Blue este disponibil în Canada pentru 3,49 USD CAD și 4,49 USD AUD în Australia pe lună. Când vine vorba de SUA, Twitter a indicat deja că va fi lansat cu 2,99 USD pe lună. Twitter Blue va veni probabil în zeci de țări în viitorul foarte apropiat, așa că fii atent în regiunea ta pentru stabilirea unor prețuri actualizate.

Cum să vă înscrieți

Ce este Twitter Blue Menu 1

Înscrierea la Twitter Blue este ușoară dacă este disponibilă în zona dvs. Pentru a face acest lucru, atât pe iOS, cât și pe Android, faceți clic pe pictograma meniului hamburger. Apăsați pe Twitter Blue (dacă este disponibil), apoi urmați instrucțiunile de înscriere. Twitter.com va utiliza, de asemenea, meniul cu trei puncte (în loc de trei rânduri). Apăsați pe aceasta și găsiți opțiunea pentru Twitter Blue. Dacă nu îl vedeți acum în afara Canadei sau Australiei, va fi probabil o lansare eșalonată pentru restul lumii.

Twitter Blue este potrivit pentru dvs.?

Acum, pentru întrebarea de un milion de dolari: Twitter Blue este potrivit pentru dvs.? Dacă ar include un buton „editați”, răspunsul ar fi probabil un da răsunător. Având în vedere setul actual de caracteristici Bookmarks, Reader Mode și Undo Tweet, este o întrebare mai dificilă. Pe de o parte, este ceva ce puteți face pentru a vă sprijini rețeaua socială preferată. Acestea fiind spuse, setul de caracteristici chiar acum este destul de subțire și niciuna dintre cele trei caracteristici principale sau teme de culoare nu merită cu adevărat valoarea suplimentară.

Acest lucru este valabil mai ales atunci când vă dați seama că puteți personaliza pictograma prin iOS 14 oricum. Între timp, puteți afla mai multe despre Twitter Spaces și cum să îl utilizați.

Legate de:

  • Twitter poate începe să vă plătească pentru tweet-uri virale
  • Cum să trimiteți tweet-uri care dispar pe Twitter
  • Foaie de trucuri pentru comenzi rapide Twitter

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.