Ce faceți când vă pierdeți conexiunea Wi-Fi?

Ce faceți când vă pierdeți conexiunea Wi-Fi?
⏱️ 4 min read

Wi-Fi pare acum un utilitar de bază, la fel ca electricitatea, apa, gazul, serviciul de telefonie și televizorul. Deci, atunci când vă pierdeți conexiunea Wi-Fi, se poate observa că brațul drept a fost tăiat. Mi s-a întâmplat recent când Wi-Fi-ul meu a fost întrerupt într-un întreg weekend. Ce faceți când vă pierdeți conexiunea Wi-Fi?

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Opinia noastră

Fabio raportează că, dacă este o problemă tehnologică, „Nu mă odihnesc până nu o repar.” Dacă este vina companiei de Internet, el va suna de câte ori va fi nevoie pentru a-i grăbi și a-și recupera Internetul mai repede. Între timp, folosește Wi-Fi-ul unui prieten.

Ca Fabio, dacă Nicolae nu îl poate rezolva el însuși cât mai curând posibil, va recurge la ieșirea la o cafenea cibernetică sau va găsi un loc Wi-Fi gratuit prin oraș.

Ada „Obișnuia să aibă conectivitate de rezervă – chiar și un modem telefonic era în regulă pentru sarcini mici.” Dar acum recurge la smartphone-uri ca o rezervă, deși consideră că prețul este prohibitiv. Încearcă să aștepte cu răbdare dacă Internetul este oprit pentru o zi sau ceva până când se rezolvă. Dacă este mai mult de o zi sau dacă are ceva extrem de urgent, folosește un hotspot public sau le cere prietenilor să folosească conexiunea lor, cu condiția să nu fie în aceeași barcă.

Phil observă cât de ușor este să uiți vechile moduri de a face lucrurile. Acestea fiind spuse, el încă mai are un modem dial-up pentru situații de urgență dacă este blocat fără acoperire. Cu toate acestea, când există o întrerupere a internetului, „Îți amintește cât de puternic ești dependent și dependent de ceea ce am numi în Marea Britanie„ Internet care funcționează la cald și la rece ”și satisfacție instantanee.”

După ce a petrecut timp în asistență tehnică, are o toleranță mult mai mică pentru rezolvarea problemelor tehnice. Dacă durează prea mult să o rezolve, el nu obține nicio satisfacție din rezolvarea ei, așa că încearcă să folosească întreruperile ca o oportunitate de a se conecta la moduri de a face lucrurile „vechi”. „Unul dintre cele mai bune lucruri pe care te învață este o plută întreagă de moduri uitate analogice, întârziate și fără electricitate de a dezvolta idei, de a te conecta cu oamenii și de a crea artă.”

Alex răspuns, „Ethernet, iubito!” El și-a conectat apartamentul pentru asta. De asemenea, are o coadă de cărți în coadă pentru a-l ține ocupat.

scriitorii-opinie-pierd-wifi-apa

Kenneth trece la un hotspot mobil. Îi place că hotspot-ul Android poate conecta până la opt dispozitive. Îl servește bine atâta timp cât nu transmite în flux.

Din nou, acest lucru mi s-a întâmplat recent. Fulgerul a lovit un copac mort lângă casa noastră, a dezbrăcat coaja și ne-a bătut pachetul de internet. Acesta este dezavantajul de a avea un pachet care include Internet și TV. Când se stinge, nu ai nimic. A trebuit să așteptăm până după sfârșit de săptămână pentru a rezolva problema. În plus, avem un plan de date partajat între noi patru din familie, iar copiii mei adulți au consumat deja toate datele, ceea ce înseamnă că compania de telefonie a adăugat 1 GB pentru 15 USD de fiecare dată când ne-am epuizat și se întâmplase deja de câteva ori în lună, deci nu am avut nici date mobile de utilizat.

M-am dus fără cât am putut într-o zi în timp ce foloseam de câteva ori un hotspot personal de pe telefon. A doua zi am fugit la casa părinților mei și le-am folosit Wi-Fi-ul în timpul zilei și mi-am folosit hotspot-ul personal noaptea. Dar am acumulat multe alte taxe de 15 USD în acele două zile. Din fericire, conexiunea la Internet a fost reparată luni următoare, iar marți în care ne-a dat o nouă lună de date.

Opinia ta

Faci la fel ca scriitorii noștri? Găsiți Wi-Fi gratuit în oraș sau împrumutați de la prieteni? Folosiți un hotspot personal? Doar pleci fără? Sau aveți și o copie de rezervă „veche” ca Phil? Aveți o poveste personală despre când a trebuit să renunțați? Ce faceți când vă pierdeți conexiunea Wi-Fi? Adăugați gândurile și experiențele dvs. la secțiunea noastră de comentarii și anunțați-ne!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x