Ce faceți pentru a vă proteja confidențialitatea online?

Ce faceți pentru a vă proteja confidențialitatea online?
⏱️ 3 min read

Suntem constant inundați cu povești despre cât de periculos este online și ni se spune că trebuie să fim atenți la confidențialitatea noastră online. Dar care sunt cele mai bune modalități de a face acest lucru? Am întrebat scriitorii noștri: „Ce faceți pentru a vă proteja confidențialitatea online?”

Cum Să Convertiți Un Articol Înt...
Cum Să Convertiți Un Articol Într -Un Videoclip Gratuit Online?

Opinia noastră

Phil afirmă că răspunsul său scurt este „ce pot.”Încearcă să găsească dreptul între a-și menține intimitatea și a-și paraliza sistemul atât de mult încât nu funcționează cu greu. Folosind HTTPS oriunde, VPN, criptarea, firewall-urile etc. vă pot încetini sistemul atât de mult încât sunt aproape inutilizabile.

Cele mai importante lucruri pe care se concentrează asupra confidențialității sunt „având cea mai bună protecție împotriva virușilor și a programelor spyware pe care mi-o pot permite, fără a face niciodată clic pe nimic într-un e-mail decât dacă sunt sigur că provine dintr-o sursă autentică și folosesc bunul simț pentru a afla restul.

Miguel cifre este probabil mai ușor să întrebi ce nu face. „Rar stoc vreodată date pe care nu aș vrea să le văd în public pe Internet. Perioadă.”Dacă trebuie să facă acest lucru, el veterinează mai întâi furnizorul de stocare. Când trebuie să comunice, folosește servicii obscure care sunt cel mai puțin probabil să fie vizate de hackeri.

Alex își amintește tatăl său spunându-i când era mai mic “să nu postez niciodată ceva pe Internet pe care nu aș vrea să îl tipăresc pe un panou cu numele meu pe el.”În cea mai mare parte, el a urmat acel sfat. El adaugă că, deși trebuie să faceți pași semnificativi pentru a vă proteja confidențialitatea, „este ușor să creezi potențiale pantaloni de confidențialitate cu un impact redus, prin faptul că nu postezi materiale jenante sau importante pe social media.

Simon afirmă că a început să creeze variante de parolă pentru site-urile pe care le vizitează. El explica, “Au existat câteva scurgeri de baze de date urâte până târziu și utilizarea aceleiași parole pentru fiecare site pe care îl accesați poate fi fatală în cazul în care detaliile dvs. vor fi difuzate.De asemenea, el observă că există instrumente, cum ar fi administratorii de parole, care îți vor aminti toate diferitele parole, astfel încât să nu trebuie.

Ryan explică că principala sa preocupare este privată și, din această cauză, „Sunt întotdeauna conectat la VPN-ul meu.”Tot traficul său de internet este direcționat prin VPN. De asemenea, alege să folosească DuckDuckGo mai degrabă decât Google, deoarece nu urmărește activitatea sa.

Știu că ar trebui, dar nu cheltuiesc mult efort suplimentar pentru confidențialitatea online. Trec și îmi schimb parolele în fiecare an sau cam așa ceva. Folosesc un „sistem” pentru a le crea. Le țin înscrise într-o listă din Evernote, pe care o țin blocată, și am un cod pe care îl folosesc și pentru ei, nu le notez exact așa cum sunt.

Opinia ta

Ne-ar plăcea și contribuția dvs. Faceți ceva specific cu parolele dvs. sau evitați Google? Și folosiți un VPN sau evitați stocarea lucrurilor într-un serviciu cloud? Ce faceți pentru a vă proteja confidențialitatea online? Alăturați-vă conversației noastre în secțiunea de comentarii de mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x