Ce folosiți pentru a încărca dispozitivele dvs. mobile?

Ce folosiți pentru a încărca dispozitivele dvs. mobile?

Aceasta este cu siguranță o problemă cu care nu ne-am confruntat niciodată până de curând. Cu toate acestea, în doar câțiva ani, a devenit o problemă reală pentru mulți dintre noi. Nu este nimic ca să-ți folosești dispozitivul mobil și să găsești că are mai puțin de zece procente pe baterie.

Întrucât este o mare problemă pentru mulți dintre noi și există atât de multe soluții diferite – încărcarea prin computer, printr-un încărcător standard, printr-o bancă de alimentare etc. – încât am întrebat câțiva dintre scriitorii noștri ce folosesc pentru a-și încărca dispozitive mobile.

Opinia noastră

Damien raportează că preferă să-și încarce dispozitivele prin priza standard de alimentare. Cu toate acestea, dacă este în mișcare, el tinde să „încărcați folosind portul USB al laptopului meu.”Mahesh folosește, de asemenea, încărcătorul standard, dar când este în afara acestuia, folosește o bancă de alimentare pentru a-și încărca dispozitivul mobil.

Trevor face același lucru în cea mai mare parte. Își încarcă Nexus 5x cu încărcătorul livrat împreună cu un cablu mai lung. Când este în mașină, folosește portul USB cu un „cablu de tăiței” sau un port de alimentare la adaptorul USB cu același cablu. Cu toate acestea, el observă că pierderea bateriei este o raritate pentru el, deoarece durează de obicei majoritatea zilei, dar „încărcarea rapidă ajută la un impuls rapid”Când are nevoie de ea.

Charnița explică că, atunci când se află la biroul de acasă unde își petrece cea mai mare parte a timpului, are „un PowerCube atașat la biroul meu și folosesc un cablu de încărcare prin unul dintre porturile USB.„În timp ce doarme, folosește un adaptor USB cu temporizator, astfel încât acesta să se oprească la un moment dat”pentru a preveni supraîncărcarea.”În timp ce este afară, ori folosește USB-ul din mașină sau o bancă de alimentare.

încărcare-dispozitiv-mi-putere-bancă

Pentru mine, mă bazez pe băncile de energie pe parcursul zilei. Îmi folosesc iPad-ul și iPhone-ul exclusiv și nu stau lângă o priză și nu vreau să rulez cabluri peste tot. Așa că îmi conectez iPad-ul peste noapte la o bandă de alimentare care, la fel ca Charnita’s PowerCube, are prize USB. Îmi tax băncile de energie și acolo. Apoi, în timpul zilei, folosesc o bancă de energie mai mică pentru iPhone-ul meu și una mare, care are un USB 2A pe iPad pentru iPad. Ambele dispozitive sunt mult mai vechi, deci nu suportă încărcătura de odinioară.

Randul tau

Am dori să aflăm ce metode folosiți. Folosiți încărcătorul standard în perete, cum ar fi Damien și Mahesh, sau vă bazați pe alte aparate, cum ar fi băncile de alimentare, benzile de alimentare și încărcătoarele auto? Poate că mergeți pe traseul de modă veche pentru a încărca prin computer. Ce folosiți pentru a vă încărca dispozitivele mobile? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos ..

Credit de imagine: Cablu încărcător telefon, Mi Power Bank 10400mAh